Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 15 з 15

Тэма: Пасля ўсталёўкі я атрымаў пустую старонку

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Readme ёсць памылка, мы выправім (заўтра павінна быць скарэкціравана на серверы). Я даў вам адпаведныя інструкцыі: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post5163

Крок 2 кажа, каб уключыць спасылкі SEO і зрабіў. Htaccess змены. Вы не зрабілі крок 2, таму што ў вас няма нашы правілы ў вашым. Htaccess

Вы прасілі аб дапамозе, і мы далі вам дакладныя інструкцыі, што рабіць. Інструкцыі, якія былі праігнараваныя і мантаж быў зроблены яшчэ адзін раз у адпаведнасці з што-нешта іншае, што мы далі вам як адказ на праблемы. Калі ласка, рабіць тое, што мы просім. Калі вы зробіце няправільны парадак сто разоў вам не ўдасца сто разоў. Так - у нас была памылка ў ридми. І мы далі вам выпраўленыя працэдуры. Калі ласка, выкарыстоўвайце яго

Толькі неабходныя змены ў ридми гэта выдаліць гэты тэкст, чаго нельга сказаць больш:
    Заўвага: калі вы выкарыстоўваеце vBSEO калі ласка, перайдзіце ў раздзел Інтэграцыя vBSEO у першую чаргу.
    У адваротным выпадку пасля загрузкі vBET файлы, вы не зможаце выкарыстоўваць форум (нават панэлі адміністратара), пакуль не зрабіў vBSEO Integraiton.
    Я не магу зроблены гэтыя змены зараз, таму што сеткі былі, я заблакаваў парты і ў мяне няма доступу да нашага FTP-сервер у цяперашні час. Проста калі ласка парай інструкцыі дадзенай пасады або робяць выгляд, што цытуемы тэкст не існуе ў нашай ридми
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 03-10-10 у 18:07.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Цяпер ясна. Я давяраў вашым чытаў мне файл, каб я рушыў услед за ёй. Я буду пераўсталяваць яго заўтра ў адпаведнасці з вашымі ніжэй паведамленне.

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Карыстацкія шаблоны не павінна быць праблемай. Акрамя пераўсталёўкі vBSEO неабходнасці не было. Калі так адбываецца на працягу наступнага vBET ўсталяваць калі ласка, проста перавызначыць змянілася vBSEO файлы з іх арыгінальнае ўтрыманне (з пакета vBSEO).

Я не магу сказаць, што менавіта пайшло не так. Гэта можа быць няправільна інтэграцыі vBSEO або нешта іншае.

Калі ласка, зрабіце ўстаноўку зноўку. На гэты раз праверыць, як паводзіць сябе форум пасля кожнага кроку (так мы будзем ведаць, што vBET пытанне ці vBSEO інтэграцыі). Калі яна не на адзін крок - не хадзіце на наступны. Такім чынам:
    1. Зроблена ўстаноўкі vBET і неабходнай канфігурацыі (не ўсталёўваюць SEO спасылкі не менш, не змяняюцца і іншыя варыянты - толькі зрабіць неабходныя рэчы). Праверыць гэта форум працуе. Праверце робіць пераклад працуе. Калі ваш форум не працуе - адключыце vBET і дайце нам ведаць. Калі панэль адміністратара не працуе таксама - адключыць гаплікі ў глабальным маштабе, затым адключыць і ўключыць vBET гаплікі ва ўсім свеце. Акрамя таго, паведаміце нам.
    2. Усталюйце SEO спасылкі і дадаваць опцыі vBET. Htaccess правілаў. Праверыць гэта форум і перакладаў працуюць.
    3. Зроблена vBSEO інтэграцыі. Праверыць гэта форум і перакладаў працуюць.
    4. Змена vBET варыянтаў, як вам падабаецца (можа быць, у вас ёсць праблемы з некаторымі канкрэтнай канфігурацыі). Праверыць гэта форум і перакладаў працуюць.

Таксама азнаёмцеся з гэтым: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Апошні раз рэдагавалася beaconsfield; 03-10-10 у 18:08.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Я гэта зрабіў. Дзякуй.