Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 15

Тэма: Пасля ўсталёўкі я атрымаў пустую старонку

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Default Пасля ўсталёўкі я атрымаў пустую старонку

Я прачытаў уважліва і вынікаў усім інструкцыям, але пасля ўсталёўкі я атрымаў пустую старонку. Што-небудзь здарылася, але я не ведаю.

Я vbseo інтэграцыі ў першую чаргу. Загрузіў усе файлы і ўсталяваны убудова. Цяпер я не магу атрымаць доступ да ўсіх старонак нават мае AdminCP.

Я пераналадзіць мой vbseo файлаў і выдаліць усе загружаныя файлы vbet. Я не мог выдаліць з vbet убудова з майго AdminCP. Я бачу vbet файлы базы дадзеных з майго Plesk Panel.

Што я магу зрабіць зараз? Я тэрмінова патрабуецца ваша дапамога.
    Апошні раз рэдагавалася beaconsfield; 02-10-10 у 19:32.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Я адключыў ўсе ўбудовы гаплікі ў першую чаргу. Я выдаліў файлы vbet базы дадзеных, таму што я не мог выдаліць звычайным спосабам (выдаленне ад AdminCP) Я выдаліў vbseo убудова і ўсталяваць яго яго. Мой форум здаецца, нармальна зараз.

Я да гэтага часу vbet варыянтаў на мой адмін-панэлі кіравання.

Я ўпэўнены, што выконваць усе інструкцыі, як гэта павінна быць. (Можа быць, я памыляюся)

Я думаю, што ў мяне ёсць працэсар або адсутныя файлы (Керв, што нешта накшталт гэтага) на маім серверы.

Я думаю, што няма тэхнічнай падтрымкі. Позна падтрымкі не мае сэнсу.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Я спытаў майго сервера матэрыялу. Мой сервер ўжо CURL і Iconv. Якая была праблема?

У той жа час я выкарыстоўваю карыстацкі стыль форуму. Можа быць праблема?
    Апошні раз рэдагавалася beaconsfield; 02-10-10 у 22:02.

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я на гэта цяпер. Я дам поўны адказ у хвіліну.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Карыстацкія шаблоны не павінна быць праблемай. Акрамя пераўсталёўкі vBSEO неабходнасці не было. Калі так адбываецца на працягу наступнага vBET ўсталяваць калі ласка, проста перавызначыць змянілася vBSEO файлы з іх арыгінальнае ўтрыманне (з пакета vBSEO).

Я не магу сказаць, што менавіта пайшло не так. Гэта можа быць няправільна інтэграцыі vBSEO або нешта іншае.

Калі ласка, зрабіце ўстаноўку зноўку. На гэты раз праверыць, як паводзіць сябе форум пасля кожнага кроку (так мы будзем ведаць, што vBET пытанне ці vBSEO інтэграцыі). Калі яна не на адзін крок - не хадзіце на наступны. Такім чынам:
    1. Зроблена ўстаноўкі vBET і неабходнай канфігурацыі (не ўсталёўваюць SEO спасылкі не менш, не змяняюцца і іншыя варыянты - толькі зрабіць неабходныя рэчы). Праверыць гэта форум працуе. Праверце робіць пераклад працуе. Калі ваш форум не працуе - адключыце vBET і дайце нам ведаць. Калі панэль адміністратара не працуе таксама - адключыць гаплікі ў глабальным маштабе, затым адключыць і ўключыць vBET гаплікі ва ўсім свеце. Акрамя таго, паведаміце нам.
    2. Усталюйце SEO спасылкі і дадаваць опцыі vBET. Htaccess правілаў. Праверыць гэта форум і перакладаў працуюць.
    3. Зроблена vBSEO інтэграцыі. Праверыць гэта форум і перакладаў працуюць.
    4. Змена vBET варыянтаў, як вам падабаецца (можа быць, у вас ёсць праблемы з некаторымі канкрэтнай канфігурацыі). Праверыць гэта форум і перакладаў працуюць.

Таксама азнаёмцеся з гэтым: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 03-10-10 у 01:04.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Я буду крок за крокам, як вы сказалі мне.

Я выкарыстоўваю vbseo 3.5.2. Падчас інтэграцыі vbseo:

vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php

Пошук па сайце:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Заменіце яго на наступны код:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Калі б я замяніў гэты код я атрымаў пустую старонку. Я тры разы ўсё было тое ж самае. Я чакаю вашага адказу.
    Апошні раз рэдагавалася beaconsfield; 03-10-10 у 08:47.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я разумею, вы перадаеце второму кроку, так што ў вас ёсць адпаведныя змены ў. Htaccess файл. Калі ласка, дайце нам усё змесціва файла Htaccess -. Магчыма, выкарыстоўваецца няправільны правілаў (для форумаў без vBSEO), або тыя знаходзяцца ў няправільным месцы - мы праверым. Калі гэтыя усё ў парадку. Мы будзем прасіць вас за дэталі доступу для праверкі і адзіным яго для вас на месцы.

Таксама звернеце ўвагу, што мы не правяралі vBET з vBSEO 3.5.2 яшчэ. Мы усталюем яго на наш заўтрашні дзень напрыклад тэст і праверыць яго на пытанні. Так што, калі гэта будзе нешта агульнае мы дамо рашэнне без доступу дэталяў. Калі на нашым баку, ён будзе працаваць - мы папросім Вас для доступу дэталяў.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Спачатку я пачаў інтэграцыю vbseo ў адпаведнасці з вашым кіраўніцтвам. Я на трэцім этапе інтэграцыі.

"УВАГА:. Калі вы выкарыстоўваеце vBSEO калі ласка, перайдзіце ў раздзел Інтэграцыя vBSEO первый адваротным выпадку пасля загрузкі vBET файлы, вы не зможаце выкарыстоўваць форум (нават панэлі адміністратара), пакуль не зрабіў vBSEO Integraiton".

Я не змяніў майго. Htaccess файл

# Інфармацыя наступную радок (дадайце '#' у пачатку)
    # Адключыць mod_rewrite функцый.
    # Звернеце ўвагу: вам усё роўна прыйдзецца адключыць ўзламаць
    # Панэль кіравання vBSEO спыніць URL перапісвае.
    RewriteEngine On

# Некаторыя серверы патрабуюць RewriteBase дырэктывы павінны быць
    # Уключаны (зняць '#' у пачатку, каб актываваць)
    # Звернеце ўвагу: калі уключаны, неабходна ўказаць шлях
    # Каб ваш каранёвай тэчцы VB (г.зн. RewriteBase / форумы /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. MyDomain \\. COM
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Апошні раз рэдагавалася beaconsfield; 03-10-10 у 18:13.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так што гэта праблема. Выбачайце - ёсць невялікая, але ў інструкцыі па ўсталёўцы. Мы змянілі інтэграцыі так што гэта не падыходны спосаб больш. Мы выправім гэта ў нашым файле Readme (мы выдалілі яго з vBET4.x ридми, але забыўся выдаліць яго з vBET3.x) - прабачце на непрыемнасці.

Яшчэ б - я даў вам дакладныя інструкцыі, што рабіць, і вы не пара. Мы не зможам дапамагчы вам, калі вы не выкарыстоўваеце ў нашай дапамогі. Калі ласка, толькі парай дакладна інструкцыі, якія я вам даў, а затым, калі будзе яшчэ якое-то пытанне пра яе напісаць. Так адмяніць крок 3 і рабіць крок 1 і 2 у першую чаргу. Я напісаў вельмі ясна, што вы можаце перайсці да наступнага толькі пасля праверкі яна працуе з рэальнымі адзін:
    На гэты раз праверыць, як паводзіць сябе форум пасля кожнага кроку (так мы будзем ведаць, што vBET пытанне ці vBSEO інтэграцыі). Калі яна не на адзін крок - не хадзіце на наступны.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 03-10-10 у 17:57.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычнік 2010
    Паведамленняў
    29

Я зрабіў крок 1 і крок 2 інтэграцыі. Я сачу за вашай чытаў мне інструкцыі.

Калі ласка, змяніце вы чыталі мне файл. Я буду чакаць яго.
    Апошні раз рэдагавалася beaconsfield; 03-10-10 у 18:02.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •