Нават калі сябры стварылі свае мовы па змаўчанні, ён не атрымлівае перакладзены на пасады. Нічога, толькі арыгінальныя замежнай мовы.
Калі я абгарнуць мовы тэгаў вакол тэксту ўручную ён працуе.
Што не так?
Дзякуй
Нават калі сябры стварылі свае мовы па змаўчанні, ён не атрымлівае перакладзены на пасады. Нічога, толькі арыгінальныя замежнай мовы.
Калі я абгарнуць мовы тэгаў вакол тэксту ўручную ён працуе.
Што не так?
Дзякуй
Які стратэгіі вы карыстаецеся для вызначэння паведамлення мовы? Калі ласка, перайдзіце на vBET Google варыянты і праверыць.
Я проста зразумеў, што гэта праблема сумяшчальнасці. Здаецца, што гэтая [Новая версія 2010/01/03] MARCO1 Не паказваць усе з дазволу Групы - Паведамленні Manager - vBulletin.org форум мод мае ўплыў на vbet. Калі я адключыць яго, звяжыцеся з намі зноў працуе нармальна. Вы ведаеце што-то выправіць магчыма?
Дзякуй!
EDIT: Што вы маеце на ўвазе? Вы маеце на ўвазе "Google вызначэнне мовы"?
Гэта значыць ўсталёўваецца як "Заўсёды давяраць карыстач"
Калі ў вас ёсць заўсёды давяраць карыстачу, то яна павінна быць opaqued ў адпаведнасці з карыстацкай налады мовы па змаўчанні.
Выдатна, што вы знайшлі прычыну. Гэта некаторыя праблемы інтэграцыі. Цяпер мы не ведаем, што менавіта адказвае за гэта. ад vbet робіць непразрыстымі, выкарыстоўваючы кручок newpost_process - калі ласка, праверце, ці убудова MARCO1 таксама выкарыстоўвае яго. Калі так - калі ласка, паспрабуйце змяніць парадак выканання, таму яна выконваецца да/пасля vbet - проста зрабіць яго насупраць фактычнай. Гэта можа быць дастаткова, калі не будзем шукаць іншыя рашэнні.
MARCO1 не выкарыстоўваць гэты убудова.
ОК так. Калі ласка, PM дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP. Я праверу яго на месца і шукаць рашэнне. Вы таксама можаце звязацца з аўтарам іншых мод для падказкі, калі вы не хочаце адправіць дэталі доступу. Аўтар мода заўсёды лепш ведае, як яна працуе.
Акрамя таго - калі ласка, праверце яшчэ раз, каб пераканацца, ці сапраўды мода рэальна ўплываць vBET opaquing працэсу.
Дзякуючы Міхал. Я сыходжу прадукт MARCO1 адключаны на дадзены момант. Ён таксама не робіць тое, што я хачу гэта зрабіць. Так што, калі я магу прымусіць яго працаваць належным чынам, я буду затым уключыце яго зноў, і мы можам узяць яе далей. Дзякуй!
Як я разумею ў гэты момант вам не трэба больш падтрымкі ў гэтым пытанні, і гэта можа быць зачынены. Калі няма - калі ласка, даць больш інфармацыі![]()