Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Оооо няма. В. Б. 4.0.5 ўсталяваць сапсавалася

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Default Оооо няма. В. Б. 4.0.5 ўсталяваць сапсавалася

Прывітанне, я ўсталяваў vBET і рушыў услед кірунках, як мог. Некаторыя з іх цяжка зразумець. Я рэдагаваў functions_vbseo_createurl.php і functions_vbseo_url.php
    На гэтай старонцы Лепшае, што я мог з напрамках. А зараз мой сайт пустую белую старонку. Я паглядзеў у вашым раёне часта задаюць пытанні на працягу 2 гадзін ўвечары. Мой сайт знаходзіцца ў тэчцы асноўнага сайта.
    Напрыклад: mainsite / форум
    Так што я ўставіў сваю форуму URL, але мой сайт пустую белую старонку. Любая дапамога вітаецца. Увесь мой сайт не працуе ...

Дзякуй
    Я купіў поўную версію

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ў вас ёсць пустой старонкі вы павінны праверыць, ці ёсць у вас адпаведныя libriaries ўстаноўлены. Неабходна ўсталяваць CURL і Iconv.
    Глядзіце тут для дэталяў:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Калі ласка, для maintime проста ўсталяваць vBulledin dissabled і каментаваць vBET. Htaccess правілы, так што ваш форум будзе працаваць. Таксама, калі ласка, дасылайце нам свае фактычныя поўнае ўтрыманне файла Htaccess -. Мы праверым вашы правілы. Тым не менш, хутчэй за ўсё, - вы проста не маеце libriaries.

http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Прывітанне, дзякуй за парады! Я зрабіў Google праверкі і вынікаў>
    Пачынаючы пробны пераклад
    Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
    Выпрабаванне пра памылку:

Так што ўсё добра там. Я магу пайсці да старонкі адміністратара CPanel

CURL і Iconv установлен! Я да гэтага часу блытаюць

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Я выявіў, што я замяніў код у functions_vbseo_url.php, і я павінен дададзенага кода перад ім. Так я ўсталяваў гэта. Але сайт усё яшчэ не працуе. Гэта пустое. Які прыклад файл знаходзіцца ў не загружаць папкі? Я не бачу, напрыклад. Htaccess файл.
    Апошні раз рэдагавалася El Caballo; 21-09-10 у 14:20.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Цяпер я магу бачыць маю сядзець і яна адключаная. Я ведаю, няма падтрымкі 24 / 7. Але гэтыя хлопцы проста адказ на гадзіну ў дзень? За $ 90 дадаць, інструкцыі ў парадку. Але, жорсткі жорсткі цяжка зразумець,

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Я бачыў вашыя папярэднія паведамленні і вы апісалі наступныя крокі вы fallowed - ваша апісанне сказаў мне, што вы ўсё яшчэ ў стадыі распрацоўкі. Выбачайце - я не знайшоў, што вы просіце дапамогу.

Перш за ўсё - у вас ёсць цяпер адключаныя vBET, пракаментаваў vBET Htaccess файлаў і выдаліць код vBET інтэграцыі з vBSEO.?
    Калі і так, і ваш форум усё яшчэ разбіўся то гэта не vBET віне. Яна не можа быць vBET віна, калі vBET не працуе.
    У такім выпадку, калі ласка, пераканайцеся, што вы працуеце на арыгінальныя файлы vBSEO зноў (г.зн. скапіяваць гэтыя 2 зноў змянілася з пакета vBSEO).

Так што гэта першы крок - зрабіць ваш форум зноў даступны.

мовы? тып - гэта не патрабуе якіх-небудзь змяненняў Htaccess .. Перайсці да наступнага кроку толькі тады, калі пераклады працуюць.

Далей -. Змене SEO спасылкі і рэдагаваць Htaccess файл. Прыклад правілы ўключаны ў пакет vBET, але, калі ласка, уважліва прачытайце апісанне ў спасылцы ў наладах vBET - неабходна змяніць правілы, калі ваш форум выкарыстоўвае каталог, у URL-адрасе. Перайсці да наступнага кроку толькі тады, калі пераклады працуюць.

Інтэграцыя з vBET vBSEO па інтэграцыі інструкцыям, прыведзеным у readme.html файл.

Калі ласка, рабіце гэта паступова. Пачніце з адключэння vBET цалкам. Скажыце, які крок робіць вас праблему і тое, што гэтая праблема з'яўляецца кс.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 21-09-10 у 22:43.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Добры дзень, я выдаліў усё гэта і выдаліць код vBET інтэграцыі з vBSEO. Я PM'ed пра вас яго ўсталёўкі, я проста не хапае часу, каб праверыць розныя налады з гэтай нагоды. Проста трэба працоўнае vBET. Можа хто-небудзь даслаць мне ці PM мне, што мне трэба даць, каб вы, хлопцы, так што вы можаце ўсталяваць?

Дзякуй
    Шкада аб розніцы ў часе.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ужо адправіць у лічку. Таму што вы купілі ўстаноўку службы і мы паклапоцімся аб вашай ўстаноўцы Я заплюшчваю гэтую тэму.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    13

Дзякуй

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні