Увайдзіце

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Я ствараеце новую тэму ці адказаць на нітку або выдаліць паведамленне, ён перанакіроўвае мяне на пустую старонку ...

dsav90
11-08-10, 04:32
калі я ствараеце новую тэму ці адказаць на нітку або выдаліць паведамленне, ён перанакіроўвае мяне на пустую старонку ... (Internet Explorer не можа адлюстраваць вэб-старонку) Любыя ідэі ...

вось мой. Htaccess

# Інфармацыя наступную радок (дадайце '#' у пачатку)
# Адключыць mod_rewrite функцый.
# Звернеце ўвагу: вам усё роўна прыйдзецца адключыць ўзламаць
# Панэль кіравання vBSEO спыніць URL перапісвае.
RewriteEngine On

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

# VBET Пачніце

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / форум / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

# VBET End

# VBSEO
# Некаторыя серверы патрабуюць RewriteBase дырэктывы павінны быць
# Уключаны (зняць '#' у пачатку, каб актываваць)
# Звернеце ўвагу: калі уключаны, неабходна ўказаць шлях
# Каб ваш каранёвай тэчцы VB (г.зн. RewriteBase / форумы /)
# RewriteBase /

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
11-08-10, 18:42
Першы просім Вас выкарыстоўваць абноўленую апошняга рэлізу (не гэта vBET 3.3.5, але мы зрабілі яшчэ адзін рэліз сёння / tommorow з малымі папраўкамі памылка, так што ніякіх тэрміновых то, калі ласка, чакаць 3.3.6 над абнаўлення ў той час) і пацвердзіць гэта ўсё яшчэ здараецца - калі так, то Каміль спытае вас пра больш падрабязную інфармацыю, таму што мы не ў стане прайграць яе на нашым форуме (калі вы можаце нам калі ласка, звярніце ўвагу, як зрабіць гэта сапраўды).

Вы таксама можаце dissable vBET на імгненне, і праверыць гэта праблема ўсё яшчэ існуе, каб быць упэўненым, што гэта звязана з vBET. Калі пытанне будзе па-ранейшаму існуюць з vBET адключаная, то ISSE знаходзіцца дзе-небудзь яшчэ - вы можаце праверыць гэта часовыя dissabling іншых модов адзін за адным і глядзець, калі праблема знікне.

Ваш Htaccess выглядае нармальна.

dsav90
13-08-10, 19:32
Абнаўленне не дапамагае ліквідаваць праблему .. Я адключыў VBET і гэтая праблема ўсё яшчэ існуе .. Здавалася б, што chages VBET інструкцыі кажуць зрабіць, каб VBSEO файлаў. Я расшпіліла іх і праблема сышла .. Re зрабіў іх, і ён вярнуўся .. З або з нашымі VBET уключаны .. Я выкарыстоўваю VBSEO 3.5.1 PL1

vBET
14-08-10, 12:13
ТАКІМ ЧЫНАМ, - гэта вельмі важная інфармацыя для нас - мы пратэставалі vBET па vBSEO 3.5.1 ня vBSEO 3.5.1 PL 1. Каміль будуць зробленыя тэсты, каб убачыць, мы ў стане прайграць праблему. Калі так, мы вырашым яе і даць вам хутка выправіць, перш чым новая версія будзе. Калі не, мы папросім вас доступу да вашых форумам, каб мець магчымасць праверыць і вырашыць яе там.

dsav90
14-08-10, 22:22
ОК .. дайце мне ведаць ...

У мяне ёсць адмяніць змены ў VBSEO файлы і ўсё, здаецца, працуе добра **********

vBET
14-08-10, 23:00
Яна працуе, але не ўсе - спасылкі не перакладаюцца прама цяпер. Тыя, інтэграцыю змен, неабходных для перакладу спасылкі. Як я ўжо пісаў - мы праверым яго і вырашыць, такім чынам Вы зможаце выкарыстаць усе магчымасці vBET:)

dsav90
15-08-10, 00:17
Высокі ... Дзякуй .. Вы, хлопцы, вялікай падтрымкай:!)

Taurus
17-08-10, 04:19
Пасля абнаўлення да 3.3.6 я працягваю атрымліваць тыя ж самыя белыя старонкі. Гэта адбываецца выпадковым чынам. Аднак, калі я адключыць VBET гэтага не адбываецца наогул. Калі ласка, парайце!

kamilkurczak
17-08-10, 10:12
Я праверыў гэта на vBSEO 3.5.1 версіі pl1 на нашым тэставым форуме і я не магу прайграць яго. Я напішу пра гэта Міхал.

kamilkurczak
18-08-10, 10:09
Добры дзень,

Зараз наша галоўная форум працуе над гэтым апошнім vBSEO 3.5.1 pl1. Я не магу знайсці гэтае пытанне, таму, калі ласка:
1. Вы можаце прайграць яго на нашым галоўным форуме? паспрабуйце знайсці гэтае пытанне на гэтым форуме і устаўце сюды вынікі.
2. Калі вы не можаце знайсці гэты пытанне калі ласка, PM мне ваш форум AdminCP, FTP і vBSEO ср дэталі і я знайду гэтае пытанне і вызначыць яго на сваім форуме.

Дзякуй.

kamilkurczak
20-08-10, 19:35
калі ласка, прачытайце папярэдні пост і адказаць тут. Гэта неабходна.

vBET
22-08-10, 22:37
Пасля абнаўлення да 3.3.6 я працягваю атрымліваць тыя ж самыя белыя старонкі. Гэта адбываецца выпадковым чынам. Аднак, калі я адключыць VBET гэтага не адбываецца наогул. Калі ласка, парайце!

Я на вашым форуме, і я не ў стане прайграць праблему. Калі ласка, скажыце гэта ўсё яшчэ адбываецца. Таксама - у адпаведнасці з бярвення, якія вы PM мне здавалася, што вы абнавілі файл прадукту, але VBulletin PHP файлаў быў стары (існуючыя функцыі не было відаць). Гэта можа быць кэш сервера пытанне (не vBET кэш-памяці) - дзе новыя файлы, не было відаць і сервер ўсё яшчэ выкарыстоўваюць старыя файлы. Так што можа быць прычынай.

Незадоўга: Я не магу прайграць гэта на вашым форуме - ці не так? Ці мае ўсё яшчэ можа здарыцца ці не? Калі так - калі ласка, апішыце, як менавіта я магу прайграць яго на вашым форуме.

Taurus
22-08-10, 22:49
Гэта хітры. Гэта адбываецца выпадковым чынам. Так я і не ведаю, калі гэта адбудзецца ці не. Аднак падчас VBET быў адключаны гэтага не адбылося наогул. Я вярнуся да вас, калі я магу атрымаць больш інфармацыі.

kamilkurczak
24-08-10, 13:09
Добры дзень,

Ці заўважылі вы гэтае пытанне яшчэ раз ці не? Я была на вашым форуме, і я зрабіў шмат пасад і я не знайшоў гэтаму пытанню. Ці можаце вы пацьвердзіць гэта?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1