КПК

Прагляд поўнай версіі: Рэклама на розных мовах

hotslot
29-04-10, 03:12
Добры дзень, Ёсць ці магчыма спосаб мець розныя банеры або спасылкі на мову месцы пасадкі?

Я атрымліваю кучу новых хітоў ад замежнай дзяржавы і ёсць мова, але яны не могуць зразумець маю рэкламу. Ці ёсць спосаб змяніць банэраў на мове месца пасадкі на маім сайце?

vBET
29-04-10, 22:05
Спачатку вы можаце проста выкарыстоўваць Google AdSense - ён будзе паказваць рэкламу appropriatelly для бягучага мовы старонкі.

Калі вы хочаце зрабіць гэта ўручную тую давядзецца рэдагаваць шаблоны і ў месцах, дзе ў вас ёсць банэр дадаць ўмовы праверкі таго, што значэнне зменнай $ _REQUEST ['мову'] - такім чынам, вы можаце ўсталяваць розныя банеры для розных перакладах.

hotslot
29-04-10, 23:45
Vbet дзякуе за дапамогу да гэтага часу ..

Google аб'явы сэнсе не з'яўляецца добрым варыянтам для таго, што мы рэкламуем.

Як можна ісці аб рэдагаванні шаблонаў ў гэтым?

Ці магу я мець прыклад кода, ці што?

hotslot
30-04-10, 17:19
Ці магу я мець прыклад кода або што-то калі ласка, я пастараюся разабрацца з гэтым.

vBET
01-05-10, 12:16
Ці магу я мець прыклад кода або што-то калі ласка, я пастараюся разабрацца з гэтым.

Гэта будзе паказана толькі на пераклад старонак:

<vb:if condition="$_REQUEST['language']">
THIS IS ONLY ON TRANSLATED SITE
</vb:if>

А вось, напрыклад, калі вы хочаце падзяліць адна мова:

<vb:if condition="$_REQUEST['language'] == 'pl'">
THIS IS ONLY ON POLISH TRANSLATION
<vb:else />
THIS IS EVERYWHERE ELSE

А вось, напрыклад, калі вы хочаце падзяліць на многіх мовах:

<vb:if condition="$_REQUEST['language'] == 'pl'">
THIS IS ONLY ON POLISH TRANSLATION
<vb:else if condition="$_REQUEST['language'] == 'ar'" />
THIS IS ONLY ON ARABIC TRANSLATION
<vb:else if condition="$_REQUEST['language'] == 'de'" />
THIS IS ONLY ON GERMAN TRANSLATION
<vb:else />
THIS IS EVERYWHERE ELSE

StarBuG
15-05-10, 22:26
Дзякуючы чалавеку.

Менавіта тое, што я шукаў:)

Kolbi
16-05-10, 19:09
Дзякуй:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1