Увайдзіце

Прагляд поўнай версіі: Фатальная памылка, калі вэб-сайт выключаны

brubros
12-01-10, 01:39
Прывітанне. Калі я AdminCP / наладак / ператварыць ваш VBulletin або выключыць і змяніць яго на "выключана", а затым выйсці AdminCP і выхаду з сістэмы, а затым паўторна ўвесці URL для галоўнай старонкі, я атрымліваю:

Фатальная памылка: Званок у нявызначаны vbet_getSupportedTranslations функцыі () у ... / HTML / форумы / уваходзіць / class_bootstrap.php (283): Eval () б код на лініі 9

Я магу ўвайсці зваротна ў AdminCP і змяніць VBulletin вкл / выкл назад 'на', а затым выйдзіце з сістэмы і паўторнага ўводу URL для хатняй старонкі і ... галоўная старонка яшчэ раз паказвае правільна. Так што праблема, як уяўляецца, звязаныя з паваротным VBulletin прэч.

Я бягу VBulletin 4.0.0 Patch Level 1 (Gold) і vBET 2.4.1 (актываваны) без vbseo (пакуль).

Вам патрэбна дадатковая інфармацыя ці вы ведаеце, што можа быць не так? Дзякуй!

vBET
12-01-10, 02:38
Мы будзем даследаваць гэты і паспрабуйце прайграць. Мы звяжамся з вамі па гэтаму пытанню пазней.

Акрамя гэтага гаворка ідзе аб бясплатнай версіі, так што я перамясціць гэты пост у бясплатнай версіі суб-форум:)

PS.
Звярніце ўвагу, што мы запланавалі выпуск платнай версіі vBET 3.3.0, так што бясплатная версія мае больш нізкі прыярытэт. Цалкам магчыма, што мы будзем звяртацца з гэтым пытаннем на наступным тыдні. Спадзяюся, што гэта нармальна для вас - за гэты час можна адключыць бясплатную версію, калі гэта шкодзіць вашага форуму.

brubros
12-01-10, 03:35
Міхал - Дзякуй. Я цалкам падтрымліваю вашу ўвагу на выпуск vBET 3.3.0! Памылка Я справаздачнасці для 2.4.1 не мае вырашальнага значэння для мяне, але можа дапамагчы ў ліквідацыі непаладак код для 3.3.0. Я з нецярпеннем чакаем магчымасці плаціць кліент, як толькі ён 3.3.0 выпушчана!

vBET
14-01-10, 00:13
Звярніце ўвагу, што vBET 3.3.0 не будзе падтрымліваць vB4 яшчэ! VBulletin 4.0 будзе падтрымлівацца ў серыі 4.x vBET. Мы запланавалі vBET 4.0.0 рэлізу на сакавік:)

vBET
23-01-10, 03:46
Выпраўлена - будуць уключаны ў 2.4.2

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1