Увайдзіце

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае PHP памылкі пасля ўсталёўкі

siparker
03-02-12, 15:11
Я атрымліваю наступнае

Увага: патрабуецца ([шлях] / vbet_translation_options / vbenterprisetranslator_from_other.php) [function.require]: не атрымалася адкрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_class_translator.php на лініі 72

Фатальная памылка: патрабуецца () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ галоўная / тату / public_html / vbet_translation_options / vbenterprisetranslator_from_other.php' (include_path = ':/ USR / Lib / PHP :/ USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP. ') у / галоўная / тату / public_html / уваходзіць / vbenterprisetranslator_class_translator.php на лініі 72

Тут thetattooforum.com/tattoo-inscription-blessed-blessed-meaning-t20692.html? T = 20692 & Language = і інш

Любыя ідэі?

r.dziadusz
03-02-12, 17:39
Прывітанне
Я паспрабую прайграць яго ў нашай тэставай форуме.

EDIT:

Калі ласка, праверце якую мову вы ставіце ў
AdminCP -> vBET Main-> Форум мове

Таксама я заўважыў, што сцягі пустым ў ніжняй частцы старонкі. Калі ласка, пераканайцеся, што вы загрузілі ўсе файлы

siparker
06-02-12, 01:08
выбар мовы выпраўленая памылка.

тое, што вы мелі на ўвазе сцягі былі пустымі? Я бачу ўсё сцягі??

Кут поля ўсе загружаныя паспяхова.

siparker
06-02-12, 01:09
выбар мовы выпраўленая памылка.

тое, што вы мелі на ўвазе сцягі былі пустымі? Я бачу ўсё сцягі??

Кут поля ўсе загружаныя паспяхова.

r.dziadusz
06-02-12, 22:14
Я бачу іх цяпер, так што быццам бы ўсё нармальна :)
Вы ўсё яшчэ ёсць якія-небудзь пытанні па гэтай нагоды? Для любой іншай адкрыйце новую тэму.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1