Увайдзіце

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Спытаеце карыстачу выбраць мову пачатку сесіі

Simon Lloyd
19-10-10, 13:24
Прывітанне ўсім, я паставіў vBet задаваць карыстальнікі, на якой мове яны аддаюць перавагу для сваіх сесіі (іх родную мову або форум па змаўчанні), задаць пытанне на сваёй роднай мове, а кнопкі размешчаны ў englsh, на вяршыні, што яна " так / не "пытанне, але кнопкі" Ok "і" Адмена ", так што ім мяркуецца, што вы толькі што выкарысталі HTML акно папярэджання ў дом ваша пытанне, і я разумею, што тэкст на гэтыя кнопкі не могуць быць зменены.

Ёсць у любым выпадку альбо код належнае поле пытанне з адпаведнымі кнопкамі, што тэкст можа быць зменены па АБО (і я думаю, што гэта было б лягчэй) код скрынкі і маюць сувязі як адказ кнопкі, так што вы б ваш пераклад пытанне, а затым для кнопкі ды маюць тэкставую спасылку на сваёй роднай мове так:

Russian (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/)

і няма кнопкі вы маглі б

English (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/)

Ці магчыма гэта?

З павагай,
Сайман

kamilkurczak
20-10-10, 11:25
Добры дзень,
Я была на вашым сайце і ў мяне было акно паведамленні з тэкстам у маім родным (польскі) мова. Кнопкі таксама (першы быў "OK", другі быў "Anuluj" - што азначае-"Адмена")

Simon Lloyd
20-10-10, 17:39
Дзякуючы Каміль, гэта было проста, што карыстач паведаміў, што ОК і Адмена, ён не сказаў, яны былі ў яго мове, калі ласка, ідзіце наперад і адзначыць гэта вырашыць:)

kamilkurczak
20-10-10, 20:14
Дзякуй за ваша пацверджанне - вырашаная

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1