Important: This page is using cookies (cookies). Using this website without turning off cookies in browser, means that you agree for using it.
Buy Now! Features Downloads Check vBET on vBulletin 5

Earn with us!

If you would like to start earning money with vBET join to Affiliate Program.
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: ispy plugin - usernames with <vBET_SNTA>

  1. #11
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    257

    Default

    Nope, no usernames with that.

  2. #12
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Staff
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,000

    Default

    so if you don't have usernames with this <vBET_SNTA> in database in post column - you should good integrate your plugin with vBET. please make all integrate steps one more time. step by step.

    This page after integration - vaispy - should be translated.

  3. #13
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Staff
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,000

    Default

    also you can block adding this <vBET_SNTA> into usernames

    NOT TESTED because I dont have this issue on my test forum:

    1. edit and make a copy of this file:
    forum root/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. in this file find:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm')) { 
    3. and replace with:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) { 
    4. test it
    Last edited by kamilkurczak; 30-12-10 at 15:49.

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    257

    Default

    1. edit and make a copy of this file:
    forum root/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    You mean: forum root/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php???

    Will test now, and report back. Thank you very much!

  5. #15
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Staff
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,000

    Default

    thats right should be in includes folder.
    If still not work - please describe here what I should do to reproduce it on my test forum - please give me step by step instruction.

  6. #16
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    257

    Default

    It is mostly working now Kamil. Only when a member starts a new thread I still get the <vBET_SNTA> as his username on iSpy. Normal posting is good.

  7. #17
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Staff
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,000

    Default

    ok I know where is the issue with this new thread.
    This issue not exist on my test forum.
    please one more time edit the same file and:

    1. edit and make a copy of this file:
    forum root/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. in this file find:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) { 
    3. and replace with:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'newthread')) { 
    4. test it

    now should work to new thread too
    Last edited by kamilkurczak; 30-12-10 at 15:49.

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    257

    Default

    Thanks again for your great support Kamil. I am just waiting to confirm the results.

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    257

    Default

    That unfortunately did not work.


  10. #20
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Staff
    Join Date
    May 2010
    Posts
    1,000

    Default

    you are right. I entered the wrong command. Should be postthread

    Now, you have a good solution:


    1. edit and make a copy of this file:
    forum root/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. in this file find:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')) { 
    3. and replace with:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames'] && ($_POST['do'] != 'insertpm') && ($_POST['do'] != 'postreply')&& ($_POST['do'] != 'postthread')) { 
    4. test it

    now should work to new thread too. Sorry for my mistake.
    Last edited by kamilkurczak; 30-12-10 at 15:50.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33