Купити зараз! Особливості Завантаження
Показано з 1 по 3 з 3

Тема: vaultwiki інтеграції

1. # 1
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET Аватар
    Записи в щоденнику
    1

Умовчання vaultwiki інтеграції

Це особливий випадок інтегрування тільки для vaultwiki. Це необхідно тільки тому, що vaultwiki не сумісний з VBulletin в області BBCodes і зміни API додати новий параметр до BBCode Парсер функцій. Саме тому нормальна інтеграція з парсери для VBulletin не працює і дає вказівки:
    Увага: Відсутня аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_code (), званий в / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лінії 25 та визначено в / сховище / класу / bbcode.php на лінії 1488

Увага: Відсутня аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_html (), званий в / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лінії 28 і визначено в / сховище / класу / bbcode.php на лінії 1506

Увага: Відсутня аргумент 2 для vB_WikiCodeParser:: handle_bbcode_php (), званий в / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лінії 22 та визначено в / сховище / класу / bbcode.php на лінії 1470
    Для вирішення питання вам потрібно зробити кілька простих кроків. Вам доведеться повторювати після кожного vBET оновлення.

Інтеграція дії:
    1. Відкрити / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_php(&$parser, &$value) { 
    3. Додати ПІСЛЯ:
    PHP Code:
    if($parser instanceof vB_WikiCodeParser) {
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_php(0$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

4. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_code(&$parser, &$value) { 
    5. Додати ПІСЛЯ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_code(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

6. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    function vbet_handle_bbcode_html(&$parser, &$value) { 
    7. Додати ПІСЛЯ:
    PHP Code:
    return 
    '<!--vBET_SNTA-->' $parser->handle_bbcode_html(0,$value) .'<!--vBET_ENTA-->';

Наступні кроки є ДОДАТКОВІ - Використовуйте тільки якщо ви використовуєте віртуальний каталог який буде перенаправлено на Htaccess для showwiki_proxy.php файл і тільки тоді, коли ви використовуєте. vBET SEO Посилання по темі:
    1. Відкрити файл showwiki_proxy.php
    2. Пошук по сайту:
    PHP Code:
    define('VAULT_FRIENDLY_ENTRY'1); 
    3. Додати ПІСЛЯ:
    PHP Code:
    if ($_REQUEST['language']) {
    $_SERVER['REQUEST_URI'] = str_replace('/'.$_REQUEST['language'].'/''/'$_SERVER['REQUEST_URI']);

4. Відкрити. Htaccess файл
    5. ПЕРЕД вікі правила додати наступне правило:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/YOUR_WIKI_DIRECTORY(.*)?$ YOUR_WIKI_DIRECTORY$2?language=$1 [QSA]
    6. Зміна правил YOUR_WIKI_DIRECTORY до віртуального каталогу вікі (на стенді місць)
    Останній раз редагувався vBET; 14-07-11 в 12:53.

2. # 2
    Член

Умовчання

Я тільки що підвищений vbet від 3.3.6 до 3.5.3

Після цього раптом я не можу створити нову сторінку у vaultwiki, отримати це повідомлення про помилку після натискання кнопки 'Пост нові статті':

Фатальна помилка: дозволений розмір пам'яті 33554432 байт вичерпані (спробував виділити 131072 байт) в /home/username/public_html/vault/class/revision.php рядку 33
    У північному напрямку
    -Я не можу створити нову сторінку vaultwiki і отримати вище повідомлення про помилку, але я все ще може редагування vaultwiki повідомлення без проблем
    -Якщо я відключив vbenterprisetranslator продукт, я можу створити нову сторінку у vaultwiki знову
    -я вже намагався додати цей рядок в vault/class/revision.php файл, після початку <? php, але все-таки ж:
    ini_set('memory_limit','1024M');
    -Я використовую vaultwiki 3.0.13
    -Я вже створити потік форуму vaultwiki занадто https://www.vaultwiki.org/Threads/5265/ , якщо вони можуть допомогти або дати ключ від вони стороні, так що тепер я прошу якщо є деякі виправлення від vbet сторона спочатку про це. Це може допомогти інших членів, за допомогою vbenterprisetranslator моделювання з vaultwiki занадто

regrads
    Річі

3. # 3
    VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Умовчання

Ви пробували збільшення ви Обмеження пам'яті до всього вашого сервера, просто переконайтеся, що цей параметр глобального?

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27