Купити зараз! Особливості Завантаження
Сторінка 1 з 2 12 ОстаннійОстанній
Показано з 1 по 10 з 11

Тема: Не вдається відключити vBET? (Терміново)

1. # 1
    Senior Member

Умовчання Не вдається відключити vBET? (Терміново)

Привіт все, що я хочу, щоб вистежити проблеми, які стали очевидними приблизно тиждень тому, для цього я необхідно відключити всі плагін, однак, коли я вимкнути vbet Форум не навантаження на всіх, просто повністю пустої сторінки?

Може допомогти один, як мені потрібно, щоб зробити це терміново, тому що моєї стиль форуму порушується для гостей.

З повагою,
    Саймон

2. # 2
    Senior Member

Умовчання

Майкл, якщо ви читаєте це, ви все ще мають адміністратора доступу, Перегляд форуму увійшли out/гість статусу, і ви побачите, styling відсутній, увійти в систему і styling там, тому мені потрібно, щоб вимкнути vbet ліквідувати його як можна все причини.

3. # 3
    VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Умовчання

Привіт Міхал в даний час робить семінар, він відповість вам якомога швидше, але ось що мене для вас, як відключити vBET:

1. Вимкнути його в Admin CP
    2. Коментар vBET правила в Htaccess. Якщо ви не пам'ятаєте, що ті, то перевірити vBET пакет робити не завантажити/інструменти/перенаправлення правила каталогу
    3. Повернути інтеграцію змін в vbseo файли. Найпростіший спосіб - просто завантажити вихідні файли. Якщо ви не маєте zip - завантажити його з постачальника сторінок. Найважче речі - просто відкрити readme.html в vBET пакет, і там ви точно описав яких змін було зроблено - просто робити це у зворотному напрямку.

4. # 4
    Senior Member

Умовчання

Спасибо за ответ, я маю завалений роботою на даний момент так що мій стиль форум для гостей доведеться залишитися сломанной до завтра де може виконати цю дію, хоча в мене є підозра, що це самі Останні vbet причиною цього - я буду updaate вас завтра, коли я успішно можна вимкнути vBET.

5. # 5
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET Аватар
    Записи в щоденнику
    1

Умовчання

Цитата Повідомлення від Simon Lloyd Переглянути допис
    Майкл, якщо ви читаєте це, ви все ще мають адміністратора доступу, Перегляд форуму увійшли out/гість статусу, і ви побачите, styling відсутній, увійти в систему і styling там, тому мені потрібно, щоб вимкнути vbet ліквідувати його як можна все причини.
    У вас є гостем кеш перетворилася? Якщо так будь ласка, спробуйте відключити його (тільки тимчасово, для тесту) і перевірити ще раз. Найбільш ймовірно увімкнуто і зроблені деякі зміни стилю і стилі зберігаються у файлах. Так після зміни стилю файли є різні (різні назви) але кешовані повний HTML виходи в кеші гість ще URL старий стиль файлів. Які б ідеально пояснити, що відбувається. Так що, якщо це дійсно є причиною то будь ласка:
    1. Просто почекати, поки гість кеша закінчиться, і питання буде піти сам
    2. Або якщо ви не хочете чекати просто очистити кеш гостя

Якщо він не є причиною то повідомте нам про це, і ми перевіримо це знову.

6. # 6
    Senior Member

Умовчання

Майкл, тюнінг off гість кеш працював, але я тільки коли-небудь використовували один стиль, все, що коли-небудь кешування або показано, що гості були моєї стиль, який я використовую тепер, користувач ніколи не був показаний інший стиль, коли-НЕБУДЬ!, я вважаю, що якщо в vbulletin настройки змінити стиль, показано гостей, вона не буде Шануй мій вибір саме, свій хіт або Міс але здебільшого не стилі версію поточного стилю. Якщо я роблю, як ви запитайте і вимкнути гість кеш потім він веде себе як вона повинна означає, що vbet iscausing питання!.

7. # 7
    Senior Member

Умовчання

Я залишив кеш гостя вимкнуто, починаючи з 22: 15 вчора і гість подання Незареєстровані/не увійшли в поданні було, як вона повинна бути, коли я включив його назад 21: 20 сьогодні подання гість було порушено знову, якщо я потім змінити стиль цей ідентифікатор доступні за замовчуванням vbulletin не Шануй що insted змінити подання гість отримує фіксованою, але показує, це виправлено у попередній стиль, коли хтось намагається переглянути подання повертається до стилю, я просто змінив на потік?

Я повернув гість кеш знову, щоб фіксована Моя стилі, як я зазначено вище, я не змінив стилю або дивитися, тому немає ніяких причин, чому vBET повинен викликати цю проблему, можна будь ласка випустити виправлення або скажіть мені, що я можу зробити, щоб отримати це працює належним чином?

8. # 8
    Senior Member

Умовчання

Я вирішив цю проблему, сам, але vBET як і раніше, необхідно виправити, так що ця doen't необхідно зробити вручну:
    1. Доступ до Admincp >vBET Кеш
    2. > гість кеш
    3. Вимкнуто гість кеш і збережені
    4. Зробив Гості кеш час жити & Гість кеш час жити для менш важливі сторінки значення нуль
    5. Включена кеш гість & збережені
    6. Ваш правильний стиль зараз показують, гість переглядів
    7. Зробив Гості кеш час жити & Гість кеш час жити для менш важливі сторінки значення я наказав їм в раніше & збережено
    8. Перевірили увійшли з подання, щоб підтвердити styling було ще ОК
    Тепер перегляд для гостей є фіксованою, але я думаю, коли кешування час закінчується, якщо гість розглядає мого сайту, і є проблема з styling або деякі помилки, то кожного гостя після цього буде побачити сломанной стиль або помилка при дійсно що помилка більше не існує!

9. # 9
    VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Умовчання

Вибачте, що потрібно було вирішити це на свій власний, виконується перевірка можливості, чому вона з'являється і як вирішити її один раз для всіх

10. # 10
    Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET Аватар
    Записи в щоденнику
    1

Умовчання

Цитата Повідомлення від Simon Lloyd Переглянути допис
    Я вирішив цю проблему, сам, але vBET як і раніше, необхідно виправити, так що ця doen't необхідно зробити вручну:
    1. Доступ до Admincp >vBET Кеш
    2. > гість кеш
    3. Вимкнуто гість кеш і збережені
    4. Зробив Гості кеш час жити & Гість кеш час жити для менш важливі сторінки значення нуль
    5. Включена кеш гість & збережені
    6. Ваш правильний стиль зараз показують, гість переглядів
    7. Зробив Гості кеш час жити & Гість кеш час жити для менш важливі сторінки значення я наказав їм в раніше & збережено
    8. Перевірили увійшли з подання, щоб підтвердити styling було ще ОК
    Тепер перегляд для гостей є фіксованою, але я думаю, коли кешування час закінчується, якщо гість розглядає мого сайту, і є проблема з styling або деякі помилки, то кожного гостя після цього буде побачити сломанной стиль або помилка при дійсно що помилка більше не існує!
    Привіт. vBET не потрібні зміни в цій галузі - сталася помилка не на всіх,-ми вже пояснили, як вона працює. Він працює як це припустимо - показує повністю кешування сторінок HTML, поки ті закінчується. І він працює так само, на ваш форум. Ваш опис як ви вирішили проблему є докази. Ви змінили життя кешу дуже низьке значення, так що всі сторінки минув і був замінений де прийшли нові запити. Все працює відмінно. Просто, як я описав в мій перший відповідь тут - кешування сторінок наведіть вказівник на не існуючі CSS файлів, тому, що найбільш ймовірно, деякі CSS було змінено на вашому форумі. І просто, як я описав раніше в такому випадку ви можете просто чекати, поки кеш закінчується (якщо час, щоб жити на низьких значень) флеш гість кешу. Будь ласка, пам'ятайте - не кеш база даних - це один працює відмінно, незалежно від змін, що ви будете робити на вашому форумі

Також не мають вирішити самі. Насправді ви тільки що зробили те, що я вам написав мій перший відповідь у цій темі:
    Так що, якщо це дійсно є причиною то будь ласка:
    1. Просто почекати, поки гість кеша закінчиться, і питання буде піти сам
    2. Або якщо ви не хочете чекати просто очистити кеш гостя
    Ви просто почервонів гість кешу, як ви запитали. Зверніть увагу, що, набагато простіше для цього - ви не маєте робити всі ці дії, достатньо, щоб перейти до Панель адміністратора -> vBET Кеш - > кеш Cleaner. Вибачте, я не згадав цей параметр у останній відповідь - я припускав, що ви це знаєте.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннійОстанній

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27