Купити зараз! Особливості Завантаження
Показано з 1 по 6 з 6

Тема: не працює Переклад

1. # 1
    Новачок

Умовчання не працює Переклад

Я зрозумів сторінки не переводяться і я піти отримати google api і додав, то він як і раніше не перекладаючи. Чи є що я пропустив?

2. # 2
    VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

Умовчання

Привіт
    Це може occure зв'язку з кількох причин, але спочатку сказати мені точно який api, що використовується (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) і яку версію vBET Ви в даний час використовують

3. # 3
    Новачок

Умовчання

Я отримую безпосередньо з цим посиланням Підписка на код Google API ключ - Google навантажувач- я не знаю, якщо його 1 або 2 також використовувати 3.4.1. але моя ліцензія останнім часом минув. Чи є це причина?

4. # 4

Умовчання

Минув ліцензії, безумовно, не rison. Тому ваш Переклад зупинки роботи що ви використовуєте Google Переклад API v1, яка збирається бути закриті бути 1 грудня, тому нові дуже stricts обмеження встановлюються. Будь ласка, запустіть Цей тест (Працює тільки для перекладу Google Api v1) і опублікувати тут результати.
    Але, як я сказав, що він має про бути закрита так будь ласка, розглянути питання про оновлення vBet до останньої версії, які підтримують також безкоштовно Microsoft Переклад API і платні Переклад Google Api v2, і ми кожного вони працюють, щоб додати нові інтерфейси (прямо зараз ми тестування один з його)

5. # 5
    Новачок

Умовчання

Він сказав, що починаючи Переклад тест для Google API v1
    Результат тесту: {"responseData": нульова ", responseDetails": "Підозрюваний Умови надання послуг Зловживання см. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Випробування про помилку:
    Час з'єднання (мс): 568.113769531

6. # 6

Умовчання

Це означає, що ви заблоковані на google, ви можете написати google як сказав у URL, я дав вам і використовувати ці підказки але ви повинні пам'ятати, що v1 API Google Переклад (безкоштовно) буде закрита в 1 грудня, без перекладу буде зроблено за допомогою цього конкретного api.
    Будь ласка, пам'ятайте, як я вже говорив в попередньому пості, але vBET також підтримує Microsoft Переклад Api, Google Api v2 і зараз ми тестування Apertium Переклад Api і implemanting платні Microsoft Api
    Останній раз редагувався r.dziadusz; на 07-11-11 9:21.

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27