Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Результати 1 до 5 з 5

Тема: силу очистити кеш

Red face силу очистити кеш

У мене виникають питання при прийомі резервних копій сайту, резервне копіювання тайм-ауту, ймовірно, через великих баз даних більшість даних створюється vbet кеш, як я можу змусити видалити кеш?

Міхал Podbielski (vBET штабу) vBET's Avatar

На даний момент для цього Вам необхідно:
    1. Тимчасово набір кеш TTL в 1
    2. Тимчасово набір очищення стратегії за останніми
    3. До запланованих завдань і вручну запустити задачу для cleating кеш
    4. Встановіть назад настройки кешу

Зверніть увагу, що ми запланували реалізації кеш-файл, який не буде мати таке питання.

vBet,

Може бути, якщо ви поговоріть з людьми з DragonByte Технологія Форум вони можуть допомогти вам використовувати VBOptimise як бекенду для зберігання кешу від vbet.

Вони вже підтримують

FileCache
    MemCache
    XCache
    APC
    EAcceletator
    Wincache

спробуйте поговорити з Зачарований Я дійсно думаю, що він може працювати з вами, щоб включити vbet швидше.

Будь ласка, дайте vboptimise спробувати і кожен може бути щасливим

Спасибі,

Ми плануємо підтримувати кеш-файла і готові двигунів кеш Це наш наступний крок. На наступному тижні ми будемо раді вітати нового члена команди, і справа піде швидше
    Ми будемо мати на увазі, ваше повідомлення і використовувати його курка ми починаємо кеш змін

Просто, щоб оновити цю нитку. У цей момент vBET підтримує кеш прибирання стенду: ручний і автоматичний.

Крім того, ми вже підтримують кеш-пам'яті протягом декількох двигунів: Memcache, APC, XCache, Eaccelerator і легко додавати підтримку для нових

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •