КПК

Перегляд повної версії: Вирішені Після оновлення до VBET354 - переклади більше не працює

Noob
18-01-12, 15: 16
Я тільки що підвищено з 353 до 354, і все пройшло добре. Після оновлення, тепер я бачу що переклади більше не працює, і постачальник доступності, вони все готове "Ні".
Раніше я v2 Google, Microsoft і Apertium робота з правильним API ключі.

Я також помітив у варіантів vBet Головна, помилка:

Помилка:
Призначення ваш форум має почати з "/"

Мій форум перераховані в кореневого домену (forum.domain.com) з немає каталогу.
Якщо я намагаюся просто покласти "/" у вікні, потім каже:

Помилка:
Призначення ваш форум може не закінчуються на «/»

Не впевнений, якщо це пов'язано з переклади, не працює?

r.dziadusz
18-01-12, 16: 32
Привіт

Мій форум перераховані в кореневого домену (forum.domain.com) з немає каталогу.
Якщо я намагаюся просто покласти "/" у вікні, потім каже:
Не поклав "/" просто залишити його порожнім

Це просто на попередження, налаштування зберігаються навіть з цього повідомлення, також тут швидко виправити цю помилку, для: виправити (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-bug-reporting/2743-4-4-6-bug.html#post11562)

Про першу проблему, бачачи, що "відключити" API, коли у вас є тимчасове досяг вашої обмежень, перевіряється кожні 10 хвилин, запустіть тест для google api v2 і Microsoft (яку ви використовуєте: "старої" або Microsoft на Azure) швидше за все, це не помилка, але я з радістю допоможе вам з'ясувати, що це неправильно

Noob
18-01-12, 20: 26
Я використовую старий... Дозвольте мені спробувати блакитне переклад служб... скоро повернуся.

Спасибі!

vBET
23-06-12, 21: 17
То як же це? чи проблема все ще існує?

vBET
07-07-12, 14: 47
Немає жодної відповіді - розглянуто проблему. Якщо ні, будь ласка, напишіть у цій темі:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft® and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.6.0