КПК

Перегляд повної версії: Вирішені Адресності ПОМИЛКА від моєї системі

dacho
23-11-10, 11:58
Починаючи з минулої ночі, я отримую багато повідомлень про помилки, пов'язаних з електронної пошти переклад великої кількості повідомлень, наприклад:

Помилка бази даних в VBulletin 4.0.8:

Неприпустимі SQL:
INSERT IGNORE INTO vbenterprisetranslator_cache_short_ca (originaltext, переклад серії) VALUES ('ישנם 70 תגיות נפוצות לנושא', 'Привіт га 70 TEMES etiquetes comuns', 12905101640061), ('חיפוש לפי תגית' "Cerca в etiquetes', 12905101640061), ( "חיפוש תגיות', 'Les etiquetes де Cerca', 12905101640061);

MySQL Помилка: Хибний файл для таблиці '. / Forums_rstr / vbenterprisetranslator_cache_short_ca.MYI; спробувати відновити її
Код помилки: 126
Запит Дата: вівторок, 23 листопад 2010 @ 1:02:43 PM
Помилка Дата: вівторок, 23 Листопаді 2010 @ 1:02:44 PM
Автор сценарію: Etiquetes - VBulletin форумах (http://www.dacho.co.il/ca/tags.php)

Або

Помилка бази даних в VBulletin 4.0.8:

Неприпустимі SQL:
INSERT IGNORE INTO vbenterprisetranslator_cache_short_ca (originaltext, переклад серії) VALUES (84, 213 ', '84 213', 12905094268966);

MySQL Помилка: Хибний файл для таблиці '. / Forums_rstr / vbenterprisetranslator_cache_short_ca.MYI; спробувати відновити її
Код помилки: 126
Запит Дата: вівторок, 23 листопад 2010 @ 12:50:26 PM
Помилка Дата: вівторок, 23 Листопаді 2010 @ 12:50:27 PM
Автор сценарію: Sims | Sims | Форум Desenvolupat в VBulletin (http://www.dacho.co.il/ca/forumdisplay.php/450-Sims-The-Sims)

Тема переїхала до розділу Пошук і усунення несправностей

mateuszr
23-11-10, 13:16
Спробуйте виправити таблиці в AdminCP:

Панель адміністратора -> Обслуговування -> Ремонт / Оптимізація таблиць
Вибір таблиць, в яких виникають помилки, потім перейдіть до нижньої частини списку, дозволите "Ремонт Таблиці і залишити" Оптимізувати таблиці "відключена, то" Продовжити ", і чекати.
Я раджу вам зробити резервну копію бази даних перед цією операцією, якщо це можливо .. на всякий випадок;)

dacho
23-11-10, 15:58
Привіт mateuszr
Я роблю це перед тим, як відправити тут проблема

mateuszr
24-11-10, 10:57
Аналогічні проблеми були зареєстровані на форумі VBulletin, і ось радить:

Вам може знадобитися, щоб запустити його кілька разів, щоб виправити всі помилки:

Панель адміністратора -> Обслуговування -> Ремонт / Оптимізація таблиць -> Check All -> Продовжити

Якщо ви не можете отримати доступ до панелі адміністратора ви також можете використовувати PhpMyAdmin для відновлення таблиць.

Якщо ремонт функцію в панелі адміністратора не допомагає, то Ви також можете спробувати відновити його в оболонку. Якщо у вас є доступ до оболонці сервера, то спробуйте увійти в MySQL рядка за допомогою команди:

MySQL-ім'я_користувача-ppassword імяБД

Потім запустіть цю команду в MySQL рядки:

REPAIR TABLE vbenterprisetranslator_cache_short_ca;

Якщо ремонт не працює, то часто MySQL рядка дасть додаткові повідомлення про помилки / коди помилок, які можуть вказати на те, що це неправильно. Наприклад, може бути, ваш MySQL розділ заповнений або є проблеми з правами доступу до файлів. Коди помилок, як правило, вказують на такі речі.

Якщо всі ці методи вищевказане завершилося невдачею, побачити ці інструкції для доступних методів для відновлення бази даних: MySQL:::: (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/repair.html)

mateuszr
29-11-10, 15:25
Чи означає це, питання все ще мають місце?

kamilkurczak
07-12-10, 09:36
немає відповіді - вирішена. якщо не пишіть тут і я відкрию цієї теми знову.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft® and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.6.0