-
Sitemi ziyaret eden kişilerin ilk Rus soru sorulur?
Merhaba tüm, insanların dünya çapında başka yerlerden Rusça ve URL'yi bir soru soran bir pop almak gibi görünüyor benim sitesini ziyaret ettiğinizde mysite.com/ru/ site kendi dilinde Al sonra onlar herhangi bir düğmeyi tıklatırsanız, biri yardımcı olabilir?
İşte messagebox gösterilen pic bir bağlantı http://www.thecodecage.com/Russian%20question.png
Simon Lloyd tarafından Last edited; 02-01-12 19:15.
-
vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel
Selam
Büyük olasılıkla bu değil coused tarafından BB - BB tüm açılır pencereleri yüklemeyin, lütfen bu herhangi bir eklenti ya da mod bir parçası olmadığından emin olun
-
Asla görmek, yok BB Kullanıcı, kendi dilini ayarlamak için kendi usercp için gitmek isteyip istemediğini sorun?
-
Bu ifade var!
Перейти на русский перевод?
Çeviri budur
Rusça çeviri için gidiyor?
Bu nedenle kesinlikle 's BB doing it!
EDIT: ve en son sürümüne sahip BB Bildiğiniz gibi ben tüm erişim DETAYLAR pm vardı size kısa bir şeyleri kontrol etmek gerekirse önce hala çalışırken.
Simon Lloyd tarafından Last edited; 02-01-12 21:56.
-
Tamam
Bir şey bana geldi. Lütfen iki seçenek değerlerini kontrol edebilir:
AdminCP -> BB -> Diğer -> Kullanıcı dili Yönlendir
ve
AdminCP -> BB -> Diğer -> Kullanıcı dili Yönlendir
Lütfen daha sonra chack pop-up için tekrar devre dışı bırakmayı deneyin
-
Gerçekten sorun thats ama bu sorun için gitmek istiyorum, her zaman in russian öncelikle olduğu gerçektir!, Hindistan'dan gelen bir adam Bugün siteyi ziyaret ve Rusça içinde tarayıcısını, İngilizce için ayarlanır, yeni DEHLI onun konumudur var, o o sadece kendi varsayılan dilde "İngilizce" sunulan forum olmalıdır bu yüzden dil ilanıyla bir forum seçilmiş değil bu yüzden üye değildi
O her zaman in Russian olmaz ise yeniden yönlendirme kullanıcı dışında farklı bir konu olduğuna inanıyorum.
-
Pop up ayarlanır:
Profilinizi düzenleyin Yönlendir
Sonra yalnızca giriş
Kullanıcı dili Yönlendir
Sorular - kullanıcı istenir yok o yönlendirilmek istiyor
-
(İm her zaman girmedi gibi) sadece benim forum üzerinden giriş ve kutunun ortaya çıktı, "sonra günlüğüne" belgili tanımlık koyma are o dışarı oturum sonra Peki neden?, merak ediyorum neden üyeliğim yavaşladı ve benim reklam geliri düşmüş, ben nedenlerle hiçbiri aradığınız, hangi bir kez pop kadar orada değil yük yer kutusunu iptal edildiğinde veya hiçbiri ok'd sürece bulabilirim geçebilen bir arama motoru, yap!
-
Tamam
Access'i kullanarak bana gönderdiğiniz ı wil şu anda kontrol
EDIT:
Lütfen anlatabilir misiniz beni adım adım bu pop-up görmek için yapmanız gerekenler,
Gerekirse size creat da olmayan yönetici hesabı test edebilir.
R.dziadusz tarafından Last edited; 03-01-12 20:03.
-
Yeni kayıtlı kullanıcı ayrıntıları ile gönderilen am.
Bu Konu İçin Etiketler
İzinleri Yetkileriniz
- Size olmayabilir Yeni Mesaj
- Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
- Size olmayabilir Mesaj ekleri
- Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
-
Forum Kuralları