-
İş parçacığı içeriği değil tercüme
ne zaman bir iplik içinde yaşıyorum ve benim iş parçacığı içeriği bir dili tıklatın değil çevrilmiş ama her şey nedir?
Sorun çözüldü
Mario06 tarafından Last edited; 27-12-11 10:28.
-
Çözülemeyen, bazen iş parçacığı içeriği çevirir ve bazen sadece konu başlığı sadece çevirir.
ps. neden o kadar uzun çekmek için alıyor?
Resimden gördüğünüz gibi her şey dışında metni tercüme?!?
Mario06 tarafından Last edited; 28-12-11 04:15.
-
vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel
-
Asla baştan tercüme, diğer sorunları (benim diğer konular) bu karara ulaşmadan önce çözülmüş olması gerektiğini düşünüyorum.
Microsoft API testi:
Microsoft çeviriler API için başlangıç çeviri testi
Test sonucu: "Hoş Geldiniz"
Test hata:
Bağlantı süresi (ms): 114.572265625
Tabii benim Microsoft Azure sınav üstünde benim diğer sonrası belirtildiği gibi belirteç bir hata alıyorum:
Microsft çeviri API Azure tarafından sınama başlatılıyor
Tam simge:
{"hata": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: gerekli alan/u0027client_id/u0027 eksik. / r/nTrace ID: 17e65ab5-5618-4277-ab3c-d9d3ac7a6368/r/nTimestamp: 2011-12-28 15:33:26Z"}
Mario06 tarafından Last edited; 28-12-11 15:33.
-
Tamam sağlar belirteç hata ile başlar
-
İçerik hala çevrilir değil!
Saygılar
Mario06 tarafından Last edited; 09-01-12 06:59.
-
Selam
Şu anda, microsoft azure tarafından çalışmıyor bildiğimiz gibi php sürümü, çünkü deneyin devre dışı bırakmak için Microsoft Azure tarafından -sadece her ikisi de kendi ayarları boş yaptı.
İşte neden bunu sordu:
BB Microsoft Azure ama işe yaramadı iken kullanmaya çalıştı, BB böylece otomatik olarak devre dışı bırakılmış olarak ayarlanamadı Al veri almaz. Microsoft azure tarafından olarak ayarlanmamışsa devre dışı bırakma BB yeniden kullanmaya çalışacaktır.
EDIT:
Lütfen Bu yazıya göz atabilirsiniz:
click2
R.dziadusz tarafından Last edited; 10-01-12 20:56.
-
Microsoft devre dışıdır, ancak hala değil varlık sadece başlık çevrilmiş içeriktir?!?
Benim ftp erişimi, lütfen bunu bakabilirsiniz?
Saygılarımızla
Mario06 tarafından Last edited; 12-01-12 15:51.
-
Tamam bu kadar insanlar:
Microsft API(both of them-no just one by Azure) disableb ayarlamak, anny his yapmaz.
Şimdi boş olun Microsoft Comercial çeviri API anahtarı ile Azure(BETA) ve Microsoft Comercial çeviri API secret tarafından Azure(BETA)
ve iş, mutlu etmek kontrol o görünüyor:
http://www.All-unlock.com/showthread...99 & dil = ja
Ayrıca tüm düzeltmelerin en son uygulanan BB releas, öylesine sen-ebilmek adil güncelleştirmek BB
R.dziadusz tarafından Last edited; 12-01-12 19:21.
-
Bu Konu İçin Etiketler
İzinleri Yetkileriniz
- Size olmayabilir Yeni Mesaj
- Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
- Size olmayabilir Mesaj ekleri
- Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
-
Forum Kuralları