Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler
Toplam 2 Sayfa 1 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10

Konu: Çeviriler ile sorun

1. # 1
    Junior Member

Standart Çeviriler ile sorun

Çevirmen süredir yayınlanmakta, son zamanlarda benim lisans yenilendi. Vb3.8.3 çalışıyor.

Bu öğleden sonra benim site birkaç dakikada ölmeye başladı. Benim php idi süreçler, php-fpm, ölmek ve geri gelmesini değil. Php-fpm günlük dosyasını kontrol ettikten sonra her işlem hatasıyla sonlandırılıyor bulundu. Ben devre dışı BB ve sistemi çok iyi koşmaya başladı ve bu şekilde kalmıştır. Sonraki etkinleştirilebilir Bütün önbelleği temizlemek gerekir düşündüm BB ve aynı sonucu. Sistem sadece ölmek başladı. Bu noktada öylesine ı downloaded belgili tanımlık geç yorum gece ve yükseltme gerçekleştirilen ben de, çıkartabilir düşündüm.

Yapılandırma kontrol ve ben tercüme dil rechoose gerekiyordu. Tüm 6 config seçilmiş olsa bile normal çeviri 6 dil üzerinden tek bir bayrak ortaya çıktı. Benim php-fpm işlemleri de yine ölmek başladı.

Hiçbir şey benim sitemde bu bugün neden değişti, o sadece çalışmamaya karar verdi.

Herhangi bir düşünce ve öneriler? As it is now, Sitem öldürmeden ben onu etkinleştiremezsiniz.

2. # 2
    vBulletin Enterprise Çevirmen (BB) Personel

Selam
    Alıntı Nickli Üyeden Smaug Mesaj gösterimi
    Php-fpm günlük dosyasını kontrol ettikten sonra her işlem hatasıyla sonlandırılıyor bulundu.
    Ne hata tam olarak apeared?

Tüm 6 config seçilmiş olsa bile normal çeviri 6 dil üzerinden tek bir bayrak ortaya çıktı
    Bu başka bir sorun olduğunu lütfen açın yeni threa, hızlı bir ipucu size verebilir:
    Bayraklar, olup olmadığını kontrol set admincp -> BB -> Seçenekler Ayrıca ayarlanır admincp -> BB -> Çeviri seçenekleri: etkinleştirme çevirileri Eğer değilse, onun içinde senin fourm gösterilmeyecektir

3. # 3
    Junior Member

Alıntı Nickli Üyeden r.dziadusz Mesaj gösterimi
    Selam

Ne hata tam olarak apeared?

Bu başka bir sorun olduğunu lütfen açın yeni threa, hızlı bir ipucu size verebilir:
    Bayraklar, olup olmadığını kontrol set admincp -> BB -> Seçenekler Ayrıca ayarlanır admincp -> BB -> Çeviri seçenekleri: etkinleştirme çevirileri Eğer değilse, onun içinde senin fourm gösterilmeyecektir
    Hata:
    Code:
    Oct 18 21:08:07.722231 [WARNING] [pool www] child 525, script '/var/www/htdocs/wizard/forums/showthread.php' executing too slow (10.007477 sec), logging
    Oct 18 21:08:07.722307 [NOTICE] child 525 stopped for tracing
    Oct 18 21:08:07.722316 [NOTICE] about to trace 525
    Oct 18 21:08:07.722427 [ERROR] ptrace(PEEKDATA) failed: Input/output error (5)
    I told you config bayrakları ayarlayın. Onlar gösterme. Ive'be istimal bu bilgisayar yazılımı için a yıl, ı bilmek ne-e doğru configure. Neden bu verion 100'ün üzerinde ikincil kullanıcı grupları oluşturuyor mu?
    VBET tarafından Last edited; 20-10-11 13:01. Nedeni: BBCode eklendi

4. # 4
    Michał Podbielski (BB Personel) BB Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Başlıkları
    1

Bu bayraklar yapılandırma değiştirildi unutmayın BB Çünkü yeni diller eklendi. Bir süre önce yapıldığını, ancak hangi sürümü güncelleştirilmiş size bilmiyorum. Ayrıca lütfen görünümünüzü tarayıcıda yenileme - yalnızca tarayıcı önbellek sorunu belki de öyledir. Deneyin F5 içinde IE, kullanmak veya başka bir tarayıcı kullanın ve nasıl göründüğüne bakın. Bayrak hala görünür - değilseniz lütfen yeni iş parçacığı için yeni bir konu açın. Orada ve bize AM erişim ayrıntıları açıklamak - yapılandırmasını denetler.

Bu sürüm değil 100'den fazla gruplar oluşturabilirsiniz. 53 Grupları - her dil için bir tane oluşturur. Kullanıcılarımız tarafından istendi. Bu gruplar tarafından otomatik olarak yönetilir BB. Varsayılan dil kullanımı ile ilgili istatistikleri görebilirsiniz sayesinde yalnızca belirli gruba mesaj gönderme, yalnızca belirli gruplar için bildirimleri ayarla... Bu gruplar hakkında daha fazla bilgi gerekiyorsa lütfen yeni konu açmak. 1 iş parçacığı = 1 sorun.

Giderek geri verilecek. Açıklanan sorunu olan yeni bizim için bunu biz Google o ve bulunan bilgilere göre bu 504 ağ geçidi zaman aşımı için ilgili ve bu yapılandırma sorunu. Oyun, zaman aşımı yapılandırmanızla lütfen.

Sen açma zaman aşımı olur BB Çünkü BB çeviri sağlayıcısı çeviri sonuçlarını bekler. Bu biz etkilemek değildir - bir parçasıdır bu yüzden biz sadece 3 parti sonuçları için bekleyin. Google çeviri API v1 hakkında kısa bir süre içinde kapatılması - onlar zaten ayarlanmış sınırları, çok daha yavaş olacaktır mümkündür.

Ayrıca yapılandırmanızı denetleyin Admin CP -> BB -> çeviri seçeneği - > çevirileri arasında gecikme ve çok büyük olmadığından emin olun.

Lütfen ipuçları (sunucu yapılandırma değişiklikleri zaman aşımı için özellikle) kullanın ve burada daha fazla yardım gerekiyor.

5. # 5
    Junior Member

Alıntı Nickli Üyeden vBET Mesaj gösterimi
    Bu bayraklar yapılandırma değiştirildi unutmayın BB Çünkü yeni diller eklendi. Bir süre önce yapıldığını, ancak hangi sürümü güncelleştirilmiş size bilmiyorum. Ayrıca lütfen görünümünüzü tarayıcıda yenileme - yalnızca tarayıcı önbellek sorunu belki de öyledir. Deneyin F5 içinde IE, kullanmak veya başka bir tarayıcı kullanın ve nasıl göründüğüne bakın. Bayrak hala görünür - değilseniz lütfen yeni iş parçacığı için yeni bir konu açın. Orada ve bize AM erişim ayrıntıları açıklamak - yapılandırmasını denetler.

Bu sürüm değil 100'den fazla gruplar oluşturabilirsiniz. 53 Grupları - her dil için bir tane oluşturur. Kullanıcılarımız tarafından istendi. Bu gruplar tarafından otomatik olarak yönetilir BB. Varsayılan dil kullanımı ile ilgili istatistikleri görebilirsiniz sayesinde yalnızca belirli gruba mesaj gönderme, yalnızca belirli gruplar için bildirimleri ayarla... Bu gruplar hakkında daha fazla bilgi gerekiyorsa lütfen yeni konu açmak. 1 iş parçacığı = 1 sorun.

Giderek geri verilecek. Açıklanan sorunu olan yeni bizim için bunu biz Google o ve bulunan bilgilere göre bu 504 ağ geçidi zaman aşımı için ilgili ve bu yapılandırma sorunu. Oyun, zaman aşımı yapılandırmanızla lütfen.

Sen açma zaman aşımı olur BB Çünkü BB çeviri sağlayıcısı çeviri sonuçlarını bekler. Bu biz etkilemek değildir - bir parçasıdır bu yüzden biz sadece 3 parti sonuçları için bekleyin. Google çeviri API v1 hakkında kısa bir süre içinde kapatılması - onlar zaten ayarlanmış sınırları, çok daha yavaş olacaktır mümkündür.

Ayrıca yapılandırmanızı denetleyin Admin CP -> BB -> çeviri seçeneği - > çevirileri arasında gecikme ve çok büyük olmadığından emin olun.

Lütfen ipuçları (sunucu yapılandırma değişiklikleri zaman aşımı için özellikle) kullanın ve burada daha fazla yardım gerekiyor.
    Yanıt için teşekkürler. Grupları ile ilgili olarak her dil için iki oluşturulduğu, aslında 100 + yeni gruplar var mı. Zaman aşımı bakacağız.

6. # 6
    Blog Başlıkları
    1

Lütfen gruplar sorunu için yeni konu açmak - orada ve am bana ayrıntıları Admin cp ve ftp erişim açıklar. Ben onu kontrol ve düzeltmek için. Bunun böyle olması gerekmiyor - 1 grubu her bir dil olmalı. Bu yüzden bir şey yanlıştır.

7. # 7
    Junior Member

Lütfen gruplar sorunu için yeni konu açmak - orada ve am bana ayrıntıları Admin cp ve ftp erişim açıklar. Ben onu kontrol ve düzeltmek için. Bunun böyle olması gerekmiyor - 1 grubu her bir dil olmalı. Bu yüzden bir şey yanlıştır.
    Ben nihayet re-installation için aldık, bugün sürümü indirmek için kullanılır.

Ben hemen Microsoft'un sınırı isabet. Kısmi sayfası çevirileri, en değil. Microsofttest.php-ecek var olmak ince bir dakika ve sonra görünen "Test sonucu: " TranslateApiException: AppID olduğu üzerinde kota: ID=3835.V2_Json.Translate.49FC0E39 "çok sonraki dakika. Ben sadece 7 dilde çeviri için teklif.

Google v2 için ödeme, bu büyük bir kurulu olduğu için pratik değildir. Ben birinin başka bir ücretsiz yol bulur sürece, büyük siteler dışarı-in şans vardır varsayalım.

8. # 8
    Blog Başlıkları
    1

Büyük taht sorunu gitti.

Ücretli Hizmetler hakkında. Bildiğimiz - biz bu ücretsiz çok istiyorum. Şu anda yeni ücretsiz çeviri API'sı - Apertium test ediyoruz. Diğerleri gibi o kadar hızlı değildir ve daha az dil çiftlerini destekler, ancak ücretsizdir. Yine de diğer hizmetler için arıyoruz. Sadece ücretsiz. Bu yüzden daha fazla seçeneğiniz olacaktır.
    Lütfen bazı sayfaları (belki üye rss...) görmezden düşünün - bu yararlı olabilir.

9. # 9
    Junior Member

Büyük taht sorunu gitti.

Ücretli Hizmetler hakkında. Bildiğimiz - biz bu ücretsiz çok istiyorum. Şu anda yeni ücretsiz çeviri API'sı - Apertium test ediyoruz. Diğerleri gibi o kadar hızlı değildir ve daha az dil çiftlerini destekler, ancak ücretsizdir. Yine de diğer hizmetler için arıyoruz. Sadece ücretsiz. Bu yüzden daha fazla seçeneğiniz olacaktır.
    Lütfen bazı sayfaları (belki üye rss...) görmezden düşünün - bu yararlı olabilir.
    Ben kim online görüntülerken birkaç db hataları almaya başladı ve ben kaldırıldı. Hala oldu BB sorgu sözdizimi. db hataları ortadan kaldırmak için yeniden yüklemek zorunda kaldım. Nasıl çıkarmak tüm değişiklik olsun emin olabilir?

Eğer ücretsiz hizmetler, kalıcı, ı put it haline geri. Şimdi, ı 'd like a temiz olsa kaldırın.

Teşekkürler

10. # 10
    Blog Başlıkları
    1

Kaldırdıktan sonra içeremez BB kanca çalışıyor, çünkü bu Powered by veritabanından kaldırılır. Kaldırma için sorumlu olan vBulletin hata ise bir şey yaptı.

Ne zaman sen uninstall BB, devre dışı bırakmayı da unutmayın BB Yönlendirme kuralları .htaccess. Ayrıca büyük/küçük harf Eğer kullandığınız vbseo Lütfen Tümleştirme kod (sadece upload 2 Özgün dosyaları) kaldırın. Ayrıca, sunucudan kaldırabilirsiniz BB dosyaları istediğiniz, ancak bu gerekli değildir.

Toplam 2 Sayfa 1 12 SonSon

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27