Viktigt: Denna sida använder cookies (cookies). Genom att använda denna webbplats utan att stänga av cookies i webbläsaren, innebär att du samtycker till att använda det.
Köp nu! Funktioner Nedladdningar Kolla vBET på vBulletin 5

Tjäna med oss!

Om du vill börja tjäna pengar med vBET koppling till Affiliate Program.
Sida 1 av 3 123 SenasteLast
Resultat 1 till 10 av 24

Ämne: ispy plugin - användarnamn med <vBET_SNTA>

  1. #1
    Senior Member
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    257

    Default ispy plugin - användarnamn med <vBET_SNTA>

    Har detta varit framgångsrikt integrerats int vBET? Jag är också intresserad att få min iSpy översatt sida. Även om jag bara kan få användarnamn korrekt. I detta skede jag får detta:

    vBET_SNTA

    som användarnamn på mina iSpy sidor.

    Tack!

    EDIT: Sorry jag ser detta om för VB3, vill bara nämna, jag är på VB4.
    Senast redigerad av Taurus; 22-12-1008:56.

  2. #2
    vBulletin Enterprise Översättare (vBET) Personal
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    1,000

    Default

    ja, här har du en instruktion:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1787

    hur är det <vBET_SNTA>? det är fortfarande på din sida eller inte?

  3. #3
    Senior Member
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    257

    Default

    Tack Kamil. Kontrollerar det nu.

    Jag har inte <vBET_SNTA> någon annanstans än här: iSpy

  4. #4
    Senior Member
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    257

    Default

    Jag följde instruktionerna du länkade mig till Kamil, men jag fortfarande få den här:



    Snälla hjälp.

  5. #5
    vBulletin Enterprise Översättare (vBET) Personal
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    1,000

    Default

    Detta beror på att användarnamn inte analyseras här. Och denna webbplats är ännu inte översatt som jag ser. Vänligen se alla integrationen steg för steg igen. Efter att denna webbplats skall översättas.

  6. #6
    Senior Member
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    257

    Default

    Vad menar du med denna webbplats inte är översatt?

  7. #7
    vBulletin Enterprise Översättare (vBET) Personal
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    1,000

    Default

    när du klickar på flaggan - för exaple polish - URL är korrekt, men platsen är fortfarande på engelska. bör översättas - så nu webbplatsen inte använder global_complete krok och ditt användarnamn med <vBET_SNTA> kommer inte att läsas.

    Där jag kan hitta denna mod? det är gratis? Jag Wold gillar att installera det och kontrollera.

  8. #8
    Senior Member
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    257

    Default

    Är du hänvisar till denna sida? vaispy. Eftersom min webbplats är creativx, och det är översatt!

  9. #9
    Senior Member
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    257

  10. #10
    vBulletin Enterprise Översättare (vBET) Personal
    Reg.datum
    Maj 2010
    Inlägg
    1,000

    Default

    och en annan fråga.
    Titta gärna in din databas i tabellen -> inlägg
    i den här tabellen hittar kolumn -> Användarnamn

    Vänligen kontrollera är att du har användarnamn i databasen i tabellen med <vBET_SNTA> eller inte?

Sida 1 av 3 123 SenasteLast

Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33