PDA

Visa fullständig version: HTML-saneringmoman
28-03-10, 02:12
Jag har tidigare använt en plugin på exec. tiden 65 tusen för att rensa upp i kommentarerna i min HTML, men det var inte lika effektivt som vBSEOs, så jag bestämde mig för att se över det.

Jag ändrade villkor som avgör genomförandet av vBSEO HTML rensningen från:


if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS)

Till:


if(VBSEO_CODE_CLEANUP && !isset($_GET['vbseo_nocleanup']) && !$_POST['ajax'] && !$VBSEO_REWRITE_TEXTURLS && !$_GET['language'])

Är det säkert att använda, eller kommer det att bryta delar av vBET?

vBET
29-03-10, 15:25
Det är säkert eftersom man städa bara för att inte översatta sidor.

brubros
08-06-10, 21:54
Så betyder det också att inställningen vBSEO s "Rensa HTML-kod" för att JA är säker att ställa in eftersom det inte kommer att påverka översatta sidor?

vBSEO admin inställning ...
Cleanup HTML-kod?
Välj "Ja" för att ta bort onödiga mellanslag tecken och HTML-kommentarer från källkoden för ditt forum sidor. Detta ökar C2C (innehåll till koden) förhållandet och minskar sidstorlekar, vilket resulterade i ett netto prestanda ökning och minskning av bandbredd som krävs.
OBS: Om kommentarer (eller HTML-taggar) i dina sidor inte är stängda på rätt med motsvarande sluttaggar, då detta alternativ kan orsaka dina sidor visas felaktigt. Se till att dina mallar innehåller felfri HTML-taggar och kod.

vBET
09-06-10, 11:52
Det beror när det händer. Om det fungerar efter vBET plugin för global_complete krok, då är det inga problem. Om det fungerar innan - då du förlorar information om vad som inte ska översättas och få felaktiga resultat.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1