PDA

Visa fullständig version: problem med Sidebar plugin SENASTE Ämnenjorgejgm
17-12-09, 17:56
Hej, finns det ett problem med plugin Sidebar senaste trådar - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=204659&highlight=Sidebar+Lastest+Threads). Översätts inte titeln på inlägget och det Taggar. visas kunde fixa det på något sätt? Tack.

vBET
19-12-09, 23:55
Detta är normalt för mods som inte är integrerade och det är inte vårt fel - det beror på mod som du använder inte är integrerad ännu. Allt vad som behövs är att se översatta titlarna är att använda funktionen vbet_parseTitle (THE_TITLE) från / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php.

Så till exempel om titeln innehas av variabel som heter $ namn kan du lägga till den här delen av koden:


if (strpos($title, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$title = vbet_parseTitle($title);
}


Vänligen kontakta mod författare och fråga där är platsen för denna kod. Vi kan hjälpa dig med integration, men detta kommer att vara efter vBET 4,0 release. Till denna gång har vi verkligen hel del andra uppgifter. Meddela oss har du hanterat detta:)

Michael
09-01-10, 22:36
Jag har just lagt till att inom en av våra insticksmoduler, har icke det bud upp pluggarna systemet och jag kommer att PM du hela koden för att se om det är korrekt vbet:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1