PDA

Visa fullständig version: nya forumnetonet
12-08-11, 11:17
hej
Jag har forumet i polska språket - ezoforum.pl

Jag vill öppna nytt forum på engelska lagnuage (ny domän)

Är det möjligt att översätta databas usung vBet och ställ defualt språk engelska?

vBET
13-08-11, 01:39
Möjliga ja. Stöds inte. Tillåtet - nej. Åtminstone inte av Google. Observera att Google användarvillkor gör det möjligt att hålla (cache) översättningar resulterar bara upp till 15 dagar. Notera även att öppna nya forumet kommer att kräva ytterligare vBulletin licens (även vBET - en licenstagare är per en installation).

Vad är också möjligt och den här gången också tillåtet, är det användningen av vBET Lang BBCode. Så för att ändra i din faktiska forum (eller kopiera) standardspråk till engelska måste du:
1. Ändra vBulletin språk så lämpliga fraser för GUI kommer att användas
2. Tillverkad SQL-fråga som kommer att avsluta alla dina befintliga tjänster i [lang = pl] BBCode. Detta sätt alla faktiska innehåll kommer att översättas till forum standardspråk och cachade lämpligt till Google användarvillkor. Observera att det är bäst att gjorde det först på några tester exempel - vi är inte säker på hur det kommer att bete sig insvept sådant sätt för citerade texter.

Andra sätt är att använda någon annan översättning API (vBET stöder Microsoft översättning API) som gör det möjligt att lagra översättning resultat någonsin. Vi har inte finns i Microsoft översättning API Användarvillkor någon begränsning om caching resultat. Fortfarande observera att:
1. vBET stöder inte ändra ursprungliga innehållet och ersätta den med översatt en. vBET har egen cache och ändra aldrig ursprungliga meddelandet
2. Automatisk översättning är inte perfekt - enligt vår mening är det bättre att lämna information som den översattes automatiskt. Och med hjälp av lang BBCode sådan information tillhandahålls.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1