PDA

Visa fullständig version: Löste E-post med frågorKolbi
13-12-09, 21:16
Jag prenumererar på ett ämne, och har fått ett e-post, eftersom ett nytt inlägg skrevs. Detta fel finns där:

Svara på tråden "Kleiner Fehler"
Andra e-post från systemet, dessa [långa title = sv] bugg sedan dess.

vBET
13-12-09, 21:24
Just nu vBET är inte känslig för e-post. Så vissa frågor finns i detta område. Vi planerar att rätta till dem i 3.3.0

Tack för att notera:)

vBET
08-05-10, 11:22
Hej Jag var på väg att arbeta med denna fråga. Vi vet redan var du ska koppla och kontrollera gör att vi kan ändra innehållet i meddelandet där. Den enda "men" är nu att vi inte kan återskapa problemet - vår post kommer ren. Vi testade det för gänga abonnemang.

Beskriv exakt hur återskapa problemet. Vilken typ av e-postmeddelanden har fel innehåll? Hur man utlösa att skicka sådana mail? Vad det exakta innehållet i e-post och exakta original meddelandets innehåll? - I fallet om några Forumkoder där värderas. Vad fras används för att generera din trasiga e-post och vad är dess innehåll?

EDIT:
OK hittat ett sätt att återge det - behöver bara skicka meddelande med citat.

vBET
08-05-10, 11:47
OK-bugg korrigeras. Testad på tråd abonnemang för meddelanden med citationstecken. Nu översätts inte området städas formen e-post. Denna kommer att inkluderas i nästa utgåva.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.0