Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс
Страна 3 од 3 ПрвиПрви 123
Приказ резултата 21 до 22 од 22
Као дрво1Воли

Тема: Питања

1. # 21
    СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    431

Дефаулт Унтранслатед текст

Ако видите унтранслатед текст није вБЕТ грешку или грешке. Она се појављује када сте достигли своје границе у свим транлатион АПИ - можете еасли можете проверити овде:
    АдминЦП -> вБЕТ -> Превод Провајдери Доступност
    НАПОМЕНА:
    Веома је унрецоммендед да ручно промените ове вредности, јер је вБЕТ ће то урадити сама!

У овој ситуацији (не постоје превод АПИ-ја) вБЕТ will use dummy translator. It means that већ кеширана преводи ће бити приказан и не постојећих превода оригиналног текста биће приказан (Не празна прича као пре - то се може десити само када провајдер одбија превод).

Превод провајдери поставити границе (Мицросфт Апи Превод и Гоогле АПИ Превод В1 имају своје границе, у случају Гоогле АПИ-ја Превод В2 можете је подесити по свом), а од верзије 4.4.3 и 3.3.8 вБЕТ када је више од једног провајдера подржава превод онда вБЕТ ће користити предност једном на првом месту.

А у случају ако је један од превода АПИ-ја није доступна - што значи да сте достигли границе - вБЕТ ће се пребацити на други, и на сваких 10 минута вБЕТ ће проверити поново превод АПИ-ја на располагању.

Имајте на уму да морате да искључите опцију Користите Гоогле само и подесите одговарајуће тастере АПИ за коришћење услуга ред. За детаље погледајте:
    Админ ЦП -> вБЕТ -> Превод провајдери
    Такође, можете да проверите да ли до своје границе за покретање ових тестова ТЕСТОВИ
    Last edited by r.dziadusz; 19-10-11 at 18:42.

2. # 22
    СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    431

Дефаулт Partial Translation

Део превод је узроковано достиже своје границе, али то није грешка!

Једноставно, тј:
    1. Неко је написао поруку и преведена је зато што нисте до своје границе - границе су подешене од стране провајдера превод (у Гоогле АПИ Превод В2 можете је подесити по свом).

2. Када следеће поруке је написан, ограничава је постигнут и превод услуга недоступна због тога ћете видети на вашој страници Већ кеширана превода текста из кеш меморије и оригинални садржај, За следећу поруку, јер преводилачке услуге нису били доступни.

3.. Након сваки превод провајдер је поново доступан, унтранслатед, оригинална порука ће бити преведен. вБЕТ проверава превод АПИ-доступност на сваких 10 минута
    Ласт едитед би р.дзиадусз; 08-11-11 у 19:04.

Страна 3 од 3 ПрвиПрви 123

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27