Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс
Приказ резултата 1 до 4 од 4

Тема: Подменији са језику постављени у упиту УРЛ се не приказује

1. # 1
    Модератор
    Регистрован
    Сеп 2009
    Поруке
    142

Дефаулт Подменији са језику постављени у упиту УРЛ се не приказује

Проблем: Подменији са језиком упита смештена у УРЛ се не приказује.
    Отворио нову тему као питање.
    Поздрав

2. # 2
    СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    431

Дефаулт

Хи
    Ја сам провере вашу ситуацију, али будите стрпљиви, јер ми званично не подржавају своју верзију вБуллетин ми треба мало времена да пронађе и поправи ваш проблем

3. # 3
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    431

Дефаулт

Хи
    After some reasearch I know what is the problem. In your version on вБЕТ there some vBulletin bug:
    НАПОМЕНА: Ова интеграција ће се ваше странице архиве да би могли да преведемо, али осим архиве под-форуму странице - постоји грешка у СМФ који не дозвољавају да то уради.
    Ми не може да реши овај проблем. Такође, као што сам написао у другој теми, ваш форум очекују ОнЛине ради без проблема. Погледајте:
    клик

Ако и даље има питања у вези овог питања обратите се, ако не ја ћу обележити овај тхреад цлосед

4. # 4
    Регистрован
    Ауг 2011
    Поруке
    431

Дефаулт

Хи
    After some reasearch I know what is the problem. In your version on вБЕТ there some vBulletin bug:
    НАПОМЕНА: Ова интеграција ће се ваше странице архиве да би могли да преведемо, али осим архиве под-форуму странице - постоји грешка у СМФ који не дозвољавају да то уради.
    Ми не може да реши овај проблем. Такође, као што сам написао у другој теми, ваш форум очекују ОнЛине ради без проблема. Погледајте:
    клик

Ако и даље има питања у вези овог питања обратите се, ако не ја ћу обележити овај тхреад цлосед

Ознаке за ову тему

Правила постовања

• Ти не могу постављати нове теме
  • Ти не могу порука одговора
  • Ти не могу слати прикачене фајлове
  • Ти не могу моњати ваше постове
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27