Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс Proverite na vBET vBulletin 5

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 2 од 2

Тема: Веома заинтересован за ВБЕТ. Пар питања

 1. #1
  МиМ теам Почетник
  Регистрован
  Јун 2011
  Поруке
  1

  Default Веома заинтересован за ВБЕТ. Пар питања

  Ја ускоро ће бити да пређете на ВБуллетин 4.1.4. Да ли плаћене верзије ВБЕТ раде са најновијом верзијом ВБуллетин?

  Такође сам ПхотоПост Огласи на мом сајту. Да ли плаћене верзије ВБЕТ рад са ПхотоПост Огласи?

  У неколико недеља сам ћу додати Висицхат од гцхатс.цом на мој сајт. Да ли знате да ли плаћена верзија ВБЕТ ће такође радити са Висицхат?

  Хвала на вашем времену.

 2. #2
  Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
  Регистрован
  Сеп 2009
  Поруке
  3,032
  Текстова у блогу
  1

  Default

  Хелло. Да плаћене верзије вБЕТ ради са вБуллетин 4.1.4. Ми смо већ да је тестиран на нашем тесту форуму (ускоро ћемо скренути нашу форуму да СМФ 4). Сомс додатне детаље о вБЕТ и СМФ 4.1.4 наћи ћете овде (Један од наших купаца на питање о новим уредник у вБ4.1.4).

  У овом тренутку не могу да потврдим да вБЕТ подршку превод страница генерисана би ПхотоПост Огласи ни Висицхат. Вецина модова не захтевају никакве посебне интеграције и вБЕТ само преводи резултате. Ипак у неким случајевима посебна интеграција је потребно. Овде можете пронаћи више детаља о интеграцији вБЕТ са другим модс: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...труцтионс.хтмл
  Постоји јасно упутство како да то урадите за ПхотоПост, још увек нисмо користе ПхотоПост Огласи и ми не знамо овај производ, тако да не можемо претпоставити да ће такође радити. Ми не можемо бити одговорни за други код модова, као и многе Модс паузе СМФ архитектуре (зато је додатна интеграција је потребно понекад - углавном за модс које стварају своје стране).
  То не можемо потврдити да Висицхат ће бити преведен. вБЕТ подржава СМФ АЈАКС превод одговарајућим кука - и даље остали модови морају да користе на одговарајући начин СМФ архитектуре (иначе СМФ неће извршити куку), а захтев мора да иде са језиком кода. Па ево мислим да неке посебне интеграцију ће бити потребно да подржи превод. Опет - не могу тачно рећи, јер ми не користимо ово мод и не знам. Ипак не би требало стварати никакве грешке.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

 • Ти не могу постављати нове теме
 • Ти не могу порука одговора
 • Ти не могу слати прикачене фајлове
 • Ти не могу моњати ваше постове
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33