Важно: Ова страница користи колачиће (cookies). Користећи овај сајт без искључивања колачиће у прегледачу, значи да сте сагласни да га користите.
Купи Сада! Карактеристике Довнлоадс Proverite na vBET vBulletin 5

Зарадите са нама!

Ако желите да почнете да зарађујете новац са вБЕТ придружити Партнерски програм.
Резултати 1 на 5 од 5

Тема: Не могу сада купити?

 1. #1
  Члан
  Регистрован
  Мај 2011
  Поруке
  36

  Default Не могу сада купити?

  Па то није опција за куповину додатак више? Можете да будете могли поставили упозорење и смањити цену? Гледао сам да ову фантастичну додатак након покушаја бесплатну верзију.

 2. #2
  СМФ предузећа преводилац (вБЕТ) Особље
  Регистрован
  Мај 2010
  Поруке
  1,000

  Default

  Не знам шта екацли желите да купите.

  нудимо:
  -вБЕТ лиценца
  -вБЕТ Брендирање бесплатне лиценце (без вБЕТ УРЛ у подножје).

  Заправо, Продаја вБЕТ се привремено зауставити. Више информација овде:
  хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/пурцхасе.пхп

 3. #3
  Члан
  Регистрован
  Мај 2011
  Поруке
  36

  Default

  Тачно, то је привремено на чекање. Ох велл, ја ћу га чекати ван док проблем је решен. Хвала, аниуаис.

 4. #4
  Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
  Регистрован
  Сеп 2009
  Поруке
  3,032
  Текстова у блогу
  1

  Default

  У овом тренутку вБЕТ продаја подразумевано затворено зато што Гоогле ће затворити своје превод АПИ-ја 1. децембра (детаљи овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цо...12-01-а-2.хтмл).

  Смо званично ће поново продају када ћемо имати алтернативна решења за превод. Можемо вам дати посебан линк који ће вам омогућити да купите ако сте сигурни да желите да купите, чак и знајући да за 6 месеци Гоогле ће затворити преводе АПИ-ја, и ако вБЕТ неће имати алтернативна решења онда преводи ће престати да ради. То је разлог зашто смо привремено затворена продају. Ако сте потпуно сигурни да желите да ипак купи - молимо Вас да нас обавестите и ми ћемо вам послати посебан линк који ће омогућити за то.

 5. #5
  Мицхаł Подбиелски (вБЕТ штаба) vBET's Avatar
  Регистрован
  Сеп 2009
  Поруке
  3,032
  Текстова у блогу
  1

  Default

  Јер ми је поставио неколико пута о изради вБЕТ могуће купити сада смо поново продају вБЕТ. Ипак смо додали јасно упозорење о куповини страници тако свако ко жели да купи је свестан да 1. децембра 2011 Гоогле-превод АПИ-ја ће бити затворен и вБЕТ немају у овом тренутку начин алтернативу да подрже превод.

  Овде је изјава аваилабле о куповини страници:
  УПОЗОРЕЊЕ: Гоогле ће престати да дају своје АПИ-превод на 1. децембра 2011!. Радимо на томе да подржавају превода друге услуге. Овде можете пронаћи све информације о нашем напретку: Гоогле искључује преводе АПИ-ја

  Смо блокирали продају вБЕТ све док немамо алтернативно решење за преводе, али ми је затражено да се дозволи да купи вБЕТ у сваком случају. Ми смо искрени фирме, а ми мислимо да продаја производа који будућности може бити убрзо готово, чак и када купац договоре о да лиценца није начин да се посао (многи корисници не читају лиценца уопште). Јер ми је постављено питање за то нам поново отворити за продају вБЕТ са упозорењем. Будите свесни - 1. децембра Гоогле ће уклонити АПИ превод. Ми не можемо сада рећи колико језика ће бити подржан након тога или ћемо наћи било какву алтернативу АПИ за превођење уопште. А да би избегли грешке - то је део вБЕТ дозвола: вБЕТ ради помоћу Гоогле преводилачких услуга и морате бити дозвољено да га користите. ЈЕДНОСТАВНА Подбиелски Мицхаł вам не даје рефундације у случају ако је ваш форум је блокиран / забрањен или ограничен на било који други начин да Гоогле-Преводилачке услуге.
  Тако да неће бити повраћаја уопште. Ми ћемо се потрудити да подржи преводе других АПИ, Још увек у овом тренутку не можемо да гарантујемо ће бити законски могуће, нити колико језика ће бити подржан.
  Дакле, ако још увек желите да купите, свесни ове молимо Вас да користите само наше Купи Сада! везу.

Ознаке за ову тему

Правила постовања

 • Ти не могу постављати нове теме
 • Ти не могу порука одговора
 • Ти не могу слати прикачене фајлове
 • Ти не могу моњати ваше постове
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33