СДА

Виев Фулл Версион: Решити ВБЕТ вам је потребноhotslot
03-05-10, 22:44
2 високо оценили вбуллетин.орг кодере су покушали да поправити несреће рекли су вбет и вБСЕО су на грешку. ВБуллетин је отишао у нит је погледати око и фиксних неколико мањих ствари, али је рекао своје не њих и да нам је потребно да вас контактирамо.

још увек тако отворена питања

1. Гоогле Грешке са ознаке "које сте навели неки Темп кода" то није посао
2. Вбет не ради

Молимо Вас пријавите се човек и исправан овим питањима молим вас.

vBET
03-05-10, 22:50
Здраво

1. Не разумем, можете да објасните више? Можда неки линк ка локацији на којој се то дешава и опис где да погледате.
2. Шта тачно дешава?

Важна ствар - шта се променило на форуму, у односу на прошлу када вБЕТ је радио?

Едитед:
Све је у реду - сте уклонили вБЕТ правила тако веза не раде. То је у реду и да би било чудно ако би радио у овом тренутку. вБЕТ ће поново радити када сте ставили вБЕТ правила хтаццесс фајл.. Неко прекршио своју хтаццесс правила - замоли га да поправи ово или да га фаллоуинг упутства за вБЕТ Хтаццесс правила..

Такође видим да сте вБуллетин је онемогућио (или и не ради пропертли) у овом тренутку, јер линкови су у сировом облику.

hotslot
03-05-10, 23:25
Пакел програма, вБСЕО штаб и борболо не могу да схватим ово. Једноставно онемогућен Они вБСЕО да заштити ПР и саобраћај тренутно на снази.

Гоогле Грешке са ознаке "које сте навели неки Темп кодова" не можемо да их натера да раде ..

Тражили сам неколико пута да идеш у и брзо поправити јер твоја једина која зна како овај програм стварно функционише. Сада разумем зашто иоу донт дати подршку за свој производ платио сам за своје ствари у вези са овим немогуће: (

Едитед: (преселио из одвојена тема од админ)

Ево упдате ситуације. Након исцрпне сати се сама на фигуринг вБет је питања вБСЕО (хттп://ввв.вбсео.цом) одлучила је да настави то у максимално могући начин.

Они су ми дали нову верзију вБуллетин то није ни пуштен у јавност тек 3,50 ГОЛД! како су се осећали мој бол. Сада када је веома љубазан, и они отишли у и исправљени и вигглед Сометхингс око стићи програм ради без муке вбет.

Тако да сада само питања при руци су:

1. Темп поправити Вбет је пружио није важећи.
2. Вбет није ни ради. Грешке у целом сада

Ја желим да се захвалим свима који су укључени да ми је помогао гомила. Сада, ако могу да добијем момак платио сам $ за свој производ "два пута" да ће ми помоћи сам срећан кампер.

Ја сам толико фрустрирана са овом вбет, Његова тако сјајан програм, али услуга је само да страшно: (

Веома сам нови и требало би да постоји подршка за ове луде забринутост. Не дај ми 3 стране о "решавању проблема везе", или хтмл кодирања. То је као да говори 3 месеца стара беба да кува вечеру, само се неће догодити. Немам појма о било ове ствари.

vBET
04-05-10, 10:01
Јасно ми је да проблема на серверу није ништа добро, али имате нашу подршку и ви добили наш одговор брзо са дијагнозу. Знаш шта није у реду са УРЛ не ради и како да то поправе. Зато вас молим урадите то. Имате све што је потребно и добили нашу подршку у овом питању.

Ви је једном питао - добио одговор. Сада видимо следећу поруку и одговорити на њега. Реците оно што не разумем се у нашим инструкцијама о хтаццес фајл. И ми ћемо га објаснити. Имате пуну подршку од стране нашег форума који долази бесплатно са вБЕТ лиценцом. Свака интервенција на клијент сервер смо направили у случају вБЕТ баг који је још увек нема решења, или плаћене услуге (инсталације, упдате, интеграција). Нема грешке - имали сте радни вБЕТ али неко се качи на серверу и уклањање правила вБЕТ.
Имајте на уму да нисмо бесплатне сервис за чишћење и не одемо на клијент серверу сваки пут када неко сломе нешто тамо. У овом тренутку ми немамо разлога да оно што је вБЕТ грешку, јер сам управо видео да сте прекршили правила, која као ја видим је промењен јуче. Пронађи ко је крив и натерао га да чисти. Ако желите да вам се вБЕТ инсталација је ово плаћену услугу: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/инсталлатион-сервице.пхп

Одмах је добио дијагнозу и решење. То је оно што укључује и бесплатну подршку од стране форума. И ми ћемо вам помоћи са овим питањем колико ћете морати да га реши. Али ако желите инсталацију услугу која се плаћа један треба да плати за то. Нормално је да у свакој продавници. А ако сте фрустрирани да морате да плаћа у продавници, онда сам верри је жао и надамо се да ће да се осећате боље веома брзо. Ваши проблеми су не зато што вБЕТ. Имаш непосредне подршке. Желимо плаћени сте једну - нема проблема. ВАН платили сте један бесплатно - не видим разлог за то у случају када неко сломио већ раде инсталацију на вашем форуму.

Ако сте вБуллетин имали ажуриран молимо Вас да пуне вБуллетин интеграцију у складу са упутствима у РЕАДМЕ.хтмл од вБЕТ пакета.

О "сте навели неки Темп шифре" - И даље не разумем шта значи - објасните. Шта се ради?

1. Шта поправити сте пишу о?
2. Да то није и не треба на вашем стварном конфигурације - као што сам писао од почетка сте погрешно Хтаццесс правила.. Исправите ову као што је описано у првом одговор.

Такође, молимо Вас немојте спам на форуму. Ово је место за ваш проблем. Надамо се да ће или подршку вам омогућити да брже решавање питања:) Ако имате било каквих питања - молим само питајте.

hotslot
04-05-10, 16:10
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/пурцхасе.пхп?до=инсталлатионс

Већ сам платио за то! ДОвај код сте нам дали срушио форуму. То је део проблема нема разлога Вхи Донт Иоу поправити.

hotslot
04-05-10, 18:54
Су покривени сам на форуму уз помоћ упутства. Још увек није решен.

vBET
04-05-10, 20:39
хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/пурцхасе.пхп?до=инсталлатионс

Већ сам платио за то! Д

Не - ви не плаћа за то. Који сте платили за једну инсталацију и једна инсталација је урађена на вашем серверу. вБЕТ је трчање и функционалне након тога. Ви сте већ конзумирају наше услуге. Нисте платили за 2. инсталацију (или надоградње). Ако купите ципеле у продавници онда добијате те. Ви не вратите после неког времена и кажу да би требало да вам дају други ципеле, јер сте већ платили за то. Ми вам дао оно што сте платили за.

Ви стварна ситуација је зато што је неко прекршио своје хтаццесс правила. Смо вам дали решење шта је укључено у бесплатне онлине подршку. Али ако желите да се инсталације опет - морате да поново плаћа. Баш као и када дођете поново продавница за куповину морате поново платити оно што желите да предузмете. Имајте у виду да услуге инсталације који сте раније плаћени (и који већ конзумирају), значи да смо направили једну инсталацију доношење вБЕТ функционалан на вашем форуму. То не значи да је за живота морамо да реши све ваше проблеме. Као што сам написао пре него што смо провере шта се дешава на клијент страни када су неки буг који су укључени или ћемо претпоставити да је то. У вашем случају да сте већ добили дијагнозу -. Погрешан хтаццесс фајл и већ се решење. Молимо Вас да користите решење које смо вам дали или купити инсталациони / Упдате Сервице ако желите да то уради уместо вас. Ми ћемо вас у сваком кораку, ако ће имати проблема. Само молим вас који корак инструкција не разумете:)
Овај код сте нам дали срушио форуму. То је део проблема нема разлога Вхи Донт Иоу поправити.

То није тачно - Ја само проверити датотеку и да не постоје ова модификација - имате оригинални код. Такође, у последњих измене датум вбентерприсетранслатор_сео.пхп на вашем серверу је од 22. априла. Тако да Вас молимо да се не праве лажне изјаве - то нам неће помоћи у вам помогнемо.

Молим вас угар упутства која смо дали да се реши проблем, или купи инсталације / уграде услуга уколико желите да то уради уместо вас. Имате нашу пуну подршку у сваком броју имате решавању овог случаја. Само реците који корак што не разумете и радо ће вас подржати:)

hotslot
04-05-10, 21:19
Запамтите, не знам како да то урадите. Рекли су ми ово, ја ћу за оно што су ми рекли.

hotslot
05-05-10, 02:06
Када смо платили за последње инсталације инсталирали оригинални код. Сада када смо пронашли грешке у оригиналном код "вбентерприсетранслатор_сео.пхп" Мислим да би требало да се вратимо у и поправити га. Није нас

Изменили.

Ок друже ја ћу вам послати још 30 долара, Једини услов је да не немам да платите за то поново и да обећавају да додатак у админ цп, где можемо једноставно аутоматско ажурирање када нове исправке долазе на располагању.

vBET
05-05-10, 12:41
Имајте на уму да софтвер грешке су нормалне ствари. вБЕТ има врло мало грешака које су исправљене веома брзо. Можете видети на било који софтвер који желите у целом свету и видећете да су поправљање бугова од верзије до верзије. И вБЕТ има веома низак грешака само погледајте овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-буг-репортинг/ - ово је само 6 бубе сам целу историју вБЕТ4.к читаву историју - неке су већ кориговане у последњих пуштање на слободу. И све су мањи. Икада није било већих или критичан. вБЕТ је софтвер са веома доброг квалитета.

За грешку сте описали смо дали брзо поправити што наравно ће бити укључене у следећем издању.

Не можемо вам никаква обећања у области будућих исправки за врло простог разлога - вБЕТ зависи од ВБ. Ми не можемо да гарантујемо шта ББ ће учинити у будућности. Такође, ако користите друге модова (као вБуллетин) такође нису одговорни и не може бити одговоран за њихов код. То је као да иде у продавницу и каже:. "Ја ћу купити ову ципеле ако ме обећање да ће сваки ципеле које ћу икада носити са овог бренда одговара ми добро и изгледати добро са било којим другим одећу коју ћу икада носити А ја Такође, желимо да у случају да неко други ће користити моје ципеле и поломио га, онда ће га поправити бесплатно за животно дело ".. Нисам сигуран да сте ни свесни шта траже. Имајте на уму да је то просто немогуће дати такве гаранције.

ББ не подржава такве ствари као што аутоматско ажурирање - нема мод ће вам дати то и то не можемо. Ја стварно не знам зашто нас није питао за то.

Имајте на уму да наша сврха је да не узме од нашег новца клијената поново и поново, али да охрабри наше клијенте да сами допуне које су врло добро описана и за које дајемо нашим онлине подршку у случају проблема. Само погледајте наш први одговор - ми ти је дао решење. Ми не кријемо било тајног знања. Дајемо нашим клијентима све неопходне информације, одговорите на њихова питања и помоћи у случају проблема. Такође смо у нашој моћи да инсталације, надоградње и интеграција тако лако као што је то могуће.

Инсталација вБЕТ је тривијално (Уплоад Филес + Увоз производа фајл).
Упдате изгледа исто као инсталација, а само повремено ћемо тражити додатне кораке (увек због других модова код не наше).
Израда СЕО линкове рада је добро описан и то само МОРАЈУ укључивати издање хтаццесс фајл -. Не постоји други начин, јер је на нивоу сервера не вБЕТ.
Интеграција је тако лако као што омогућава интегрисани мод. вБуллетин не жели да буде лепо за друге модова и немају куке. Њихово решење тера нас да направе 2 фајлова модификација да се интегрише са вБЕТ. И имајте на уму да смо у потрази за лакше решења - што смо већ променили неколико пута интеграције упутства да би се сигурније за Форум.

Можете безбедно ваш новац ако само покушају да јелен упутства и уради сам. Наши инсталације и надоградње услуге су за људе који не желе да проведу своје време на ово и више воле да плати. Ако више волите да плати зашто радиш тако велика ствар за њега - то је ваша одлука да купи услугу или да га сами имају тачан упутства шта да радим. Све што вам је потребно је на овом форуму, а ако не ми ћемо одговорити на ваша питања.

Ако не желите да се то уради и желе плаћену услугу онда вас молимо да само направите налог и ми ћемо вам наше услуге на уобичајених правила. Добићете оно што сте платили.
Такође, имајте на уму да можемо да инсталирате верзију 4.2.2бета који су исправљени приметили грешке, али није објављен иет. Тако да неће имати проблем у областима које је пре него што је описано (такође можете једноставно је тачно лично користећи брза решења десцриед на овом форуму).

hotslot
05-05-10, 15:47
У реду, проверите да ли сте добили да "поправи" такође помиње у ту молим.


треба да буде на свом путу било сек

vBET
05-05-10, 16:56
Добили смо неколико редова данас. Нико из е-маил адресу - молимо АМ / е-маил којим редом је ваш. Може бити одговор на потврду поште, ИД поруџбине, ПаиПал Трансацтион ИД, било шта што ће нам омогућити да проверите да ли један од тих налога од вас:)

hotslot
05-05-10, 18:02
АМ СЕНТ ....

vBET
05-05-10, 22:01
Готово. Као што сам написао пре него што интеграцију са вБуллетин је поново потребна због вБуллетин ажурирање и неко прекршио правила. Молимо проверите ваш форум и обавестите нас у случају било каквих питања:)

hotslot
06-05-10, 18:00
Мој вебмастер грешке су вишеструко пута 10. Ми смо јечам наведене на Гоогле-у сада још имају проблема са пузати мапа.

Су платили сам добро преко $ 4000 долара за све и то би требало да се никада није догодило. ВБуллетин и ВБ.орг кодере кажу свој програм .. Шта се дешава овде је неко одговоран

vBET
06-05-10, 20:55
Шта вебмастер грешке? Молим вас дајте примере тих. Не могу да вам кажем шта се дешава ако ја немам довољно информација.

Такође, имајте на уму да нисмо одговорни за друге - новац који пишу о није био троше на вБЕТ и помињања тога немају никакве везе са проналажењем своје решење.
Ако је на страни вБЕТ радо ћемо Вам помоћи - најпре треба да утврди, иу овом тренутку не знам шта пишете о томе. Молим вас дајте примере свог вебмастера грешке

hotslot
06-05-10, 21:25
Им у стању да приложите цсв фајл директно из Гоогле овде ..

То иде у детаље на чему је проблем. Ако волите да вам могу дати Гоогле алатке за вебмастере инфо о кориснику да се пријавите и сл

vBET
06-05-10, 23:26
У реду - можете АМ да ме приступити детаље или послати фајл е-поште. Али ми не треба све грешке, само примери - који такође можете овде укључују.

vBET
07-05-10, 15:20
Још увек се ништа од вас ... Да ли заиста имате стварни алатке за вебмастере грешке или не? Ако јесте - молимо Вас да оне тако да ћемо бити у могућности да проверите шта се дешава.

hotslot
07-05-10, 17:49
Вратио сам је жао,

е-маил послат са пријавом информација.

vBET
07-05-10, 19:07
У реду. Ја сам био тамо и шта ја могу да вам кажем да не постоји било порука о грешци која је произведена после вБЕТ инсталација била фиксирана на нашем серверу. Већина тих грешака био фоунг Гоогле робота у тренутку када сте имали поломљене хтаццесс фајл на серверу шта можете сами проверити по датуму..

Имајте на уму да Гоогле Вам даје датум када грешка пронађена је и све оно што видите је историјски подаци - већина оних који већ ради оно што можете једноставно да само чекирајте кликом на везу приказани Гоогле. Бити мало прецизнији:
- ХТТП грешке - све су само историја, линкови раде
- У Ситемап - такође историја, сви линкови раде и датуми показује да је пронађена када је ваш форум је црасцхед
- Не следи - оне са вбет_ланг унутра треба да буде историјско право сада - оне су изазване вБЕТ баг који је већ исправљена. Ако пронађете нову овако (то значи са датумом после ажурирања) молимо Вас да нас обавестите. Видим да још увијек постоји неки проблем са линковима има% 20 унутра - ја ћу се побринути о томе данас / сутра.
- Нот Фоунд - то су неке лутке везе које су поломљене. То нема никакве везе са вБЕТ, они су само веза са неким бројевима глупо у њему - ако и даље ћете добити можете размотрити где су они који се налазе на вашем форуму. Такође, део тих изгледа као да неко игра са вБуллетин конфигурације на вашем серверу и потрази о датумима могу да кажем да је веома вероватна. Дакле, највероватније Гоогле је пописују ваш сајт када си имао други вБуллетин конфигурација за линкове шарама (зашто да су сви они / број / број-наслов везе). Не могу бити сигуран о томе, али сам сигуран да то нема никакве везе са вБЕТ - оне се не преводе линкове.
- Унреацхабле - само историју када ваш форум био сломљен (3др маја свуда) - линкови раде.

Под претпоставком: након ажурирања је писао да број алатки за вебмастере грешке повећана 10 пута, али не постоји ниједан грешка са датумом после ажурирања ...
Такође, нешто више од 95% грешака има историју и везе се тамо раде. Само грешке у не поштују део је изазван вБЕТ Буг - већина не би требало да више десити. 1 проблем и даље постоји и ми ћемо се побринути о томе.

Молим вас научите како да користите алатке за вебмастере и задржати пажњу шта тражите на - нешто стварно или само историје. То може безбедно да много Харт бита;) Само потрази на грешке датумима који показује време вашег форума сломљен и кликнете на везу да бисте проверили тренутно стање, можете да проверите да није права ствар више и то је био изазван ваш форум погрешне конфигурације (која је већ исправити).

Имајте на уму да ће историјски грешке нестати с времена на време у Алатки за вебмастере и више стварне ће се појавити ако је воља.

Да ли имате било каквих питања о актуелног стања? Или је потребно више објашњења? :)

hotslot
07-05-10, 22:23
1 проблем и даље постоји и ми ћемо се побринути о томе.

Хвала ти за велики посао. Када можемо да очекујемо да то буде чињено?

vBET
08-05-10, 03:14
Већ је урађено.

Ово је линк који не ради пре: хттп://ввв.хотслот.орг/га/тагс/цлеопатра '% с% 20голд 20слот.хтм

Разлог је био да после преусмеравање УРЛ адреса узети су из 'редиредтед "параметар је промењен и није способан за оно што се очекује од стране вБуллетин. Имајте на уму да сам морала да промени начин одређивања стварне везе после преусмеравање - то је само 1 линију кода, али значајан. Сада смо једноставно смањити код језика са линка уместо тога надјачати од вредности из "преусмерени" параметар.

Направио сам тест на вашем форуму и изгледа да добро ради сада. Ипак молимо вас направио неке провере са преведеним веза и прати алатке за вебмастере грешке за време. У случају било које питање молим вас само пишу - ми радо ће вам помоћи.

Такође ако мењамо неће имати никакве неочекиване понашања, то ће бити укључени у будуће издање - али за то нам је потребно да проверите прво да ли други сервери се понашају исто у овој области.

hotslot
08-05-10, 18:55
Хвала Михал,

Да ли имате препоруке о томе како ја могу добити мој сајт поново у претраживачима? Ту још увек постоји, али је изгубио огромну вриједност од застоја. Шта вБСЕО структуру веза користите?

Срдачан поздрав

hotslot
08-05-10, 20:56
Ми и даље примају тоне грешака које су још увек на снази, међутим.

хттп://ввв.хотслот.орг/ар/медиа/таг/слот
хттп://ввв.хотслот.орг/ар/медиа/у2-слотфан

Све вбет конверзије медија секција се враћају лоше.

Такође, где се ове долазе?

хотслот.орг/366023421

vBET
08-05-10, 22:02
Ми и даље примају тоне грешака које су још увек на снази, међутим.

хттп://ввв.хотслот.орг/ар/медиа/таг/слот
хттп://ввв.хотслот.орг/ар/медиа/у2-слотфан

Све вбет конверзије медија секција се враћају лоше.

Такође, где се ове долазе?

хотслот.орг/366023421

Прво 2: ово није вБЕТ грешка - те везе не функционишу у оригиналној - не може да ради у преводу. Пронађите где на вашем форуму се генеришу лажне линкове за медије и уклонити оне.

Последњи нема никакве везе са вБЕТ - нема код језика. Имајте у виду да смо вБЕТ подршка - обратите нам се само о вБЕТ у вези ствари. Наравно, ако нисте сигурни - питајте;)

hotslot
09-05-10, 18:55
Упозорење: рекуире_онце (/ хоме / цонтент / Х / / Т / хотслот / хтмл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_вбсео.пхп) [фунцтион.рекуире-једном]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / цонтент / х / О / Т / хотслот / хтмл / вбентерприсетранслатор_сео.пхп он лине 55


Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / цонтент / Х / / Т / хотслот / хтмл / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_вбсео.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср/лоцал/пхп5 / либ / пхп ') ин / хоме / цонтент / Х / / Т / хотслот / хтмл / вбентерприсетранслатор_сео.пхп он лине 55


Форум је поново пао.

vBET
09-05-10, 19:49
Не морате било вБЕТ фајлове који треба да буде у укључује директоријуму. Неко је избрисан и сломио ваш форум.

Молимо Вас да отпремите на ваш ФТП фајлове са вБЕТ пакета. Такође, ако нисте уклонити те и не знам ко је то био, онда ће бити мудар да промените лозинке у ФТП. Те фајлове нису нестали магично ... Ако знате ко је то био - такође би било добро да му се ограниче приступ ...

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.9.99