СДА

Виев Фулл Версион: Решити Људи који посећују мој сајт се прво питао питање на руском?Simon Lloyd
02-01-12, 19:22
Здраво свима, када су људи из других места широм света, посетите мој сајт изгледа да они добију појавити постављате питање на руском и УРЛ је мисите.цом / ру / ако кликнете неки од тастера онда добијете сајт у њиховим језик, може неко помоћи?

Ево линк за ПИЦ показује МессагеБок хттп://ввв.тхецодецаге.цом/руссиан~~ХЕАД=добј одсто 20куестион.пнг

r.dziadusz
02-01-12, 21:18
Хи
Највероватније није цоусед по вБЕТ - вБЕТ не инсталира никакве искачуће прозоре, уверите се да то није део било које друге плугин или Мод

Simon Lloyd
02-01-12, 22:21
Ја никада не видим, не вБЕТ питати корисника да ли желе да иду у своје УсерЦП да подесите свој језик?

Simon Lloyd
02-01-12, 22:52
Ово је текст!
Переити на русскии перевод?
ово је превод
Иди на руски превод?

Тако да дефинитивно је вБЕТ то да раде!

ЕДИТ: и имам најновију верзију вБЕТ као што знате, сви ваши приступ детаљи које сам вам пм'д пре кратког времена би требало даље радити ако је потребно да проверите ствари.

r.dziadusz
03-01-12, 00:08
Ок
Једна ствар ми је пришао. Можете ли да проверите вредности две опције:
АдминЦП -> вБЕТ -> Остало -> Редирецт за корисника језику
и
АдминЦП -> вБЕТ -> Остало -> Редирецт за корисника језику
Покушајте да онемогућите онда опет цхацк за поп-уп

Simon Lloyd
03-01-12, 00:28
Ја бих ићи на ту невољу, али тхатс није стварно проблем, то је чињеница да је увек на руском прво и пре свега, момак из Индије посетио! Сајт данас и добио да је на руском, његов прегледач подешен за енглески језик, његова локација је Нови Дехли, он није био члан те није изабрао форум шаљете језик тако да само треба да имају форуму представљен у свом подразумеваном језику "енглески"

Верујем да постоји друга ствар осим преусмеравање корисника, да ли је да не би увек да буде на руском.

Simon Lloyd
03-01-12, 00:33
Поп уп је постављен за:
Преусмерити на Измени профил
Тек након Пријава
Преусмери корисника језика
Упитан - корисник ће бити затражено да ли он жели да буде преусмерен

Simon Lloyd
03-01-12, 00:39
Само пријављени сам од мог форума (као и увек им пријављени) и кутија појавио, подешавања су "После Приступи" па зашто онда када се одјавите?, Питао сам се зашто ми је успорио чланство и мој приход оглас је пала, тражио сам из разлога од којих ниједна могу пронаћи, али када искочи постоји сајт не учита осим кутија је отказана или ок'д од којих ниједна претраживач може да уради!

r.dziadusz
03-01-12, 18:55
У реду
Користећи приступ сте ме послао сам Вил цхецк ит ригхт сад

ЕДИТ:
Можете ли да објасните ми корак по корак шта треба да урадите да бисте видели да поп-уп
Уколико је потребно може такође цреат нон администраторски налог тест.

Simon Lloyd
03-01-12, 21:17
АМ је послао са новорегистрованих корисника детаља.

r.dziadusz
04-01-12, 17:27
Ја логин / логоуат, прегледајте неке постове а ја не видим било који поп-уп. Можете ли да објасните ми корак по корак шта да видим поп-уп прозор?

Simon Lloyd
04-01-12, 17:42
Мислим да ћете морати да обришете колачиће сада, али када је пријављено да мене (и сам га видео неколико пута Миселф) сам одјављен кликне линк да се вратите на страницу сам последњи пут посматрати и кутија поппед уп и сајт не би исправно учита док један од ових тастера је кликнуо сам га доживела у ИЕ9 корисник који га је пријавио користите Фирефок

r.dziadusz
04-01-12, 17:48
Ок ја ћу га тестирати у овим претраживачима

r.dziadusz
04-01-12, 18:17
Још увек нема поп-уп. Молим Вас, дајте ми тачно "шта да радим" листу, када се показује на вас. Тачна УРЛ адреса, тачан превод (ако је потребно), када (у којој навој) да се одјавите, у којој покушати да се пријави - све може да значи

Simon Lloyd
04-01-12, 18:39
Кораци Дао сам ти како то деси, ја не могу да га поново поново, успео сам да га поново једном након слања овде проблем, али не могу опет, корисник није дао урл осим оног да је преусмерен Справка по Мицрософту Канцеларија - программирование обсуждения Мицрософт Оффице - Екцел ВБА программирование - доступа (хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/ру/) и када се то догодило за њега сам много сумње да сам успео да изаберете тачан нит је он и учинио да добити редирецт поруку.

ЕДИТ: Он је само рекао да није био пријављен, он је једноставно ушао у УРЛ странице у свом прегледачу да га стигнем тамо и искачуће појавио!

r.dziadusz
04-01-12, 19:14
Знам да је ово питање за вас, али сада је тешко погодити шта би могло да га цоусе. Може ли молим вас питајте га шта му је с упутство језик?

Simon Lloyd
04-01-12, 19:23
Дао сам ти све ове информације на почетку овог тхреад, није имао форум постављање језика као није био потписан, његов прегледач подешен на енглески и он је Индијка која живи у Новом Дехли ******

r.dziadusz
04-01-12, 19:32
Ок хвала. Ја ћу га проверити поново, али као што сам рекао да је тешко погодити шта је цоусед, вБЕТ-Михал је од ове недеље, али након што се вратио ћемо говорити о овом питању. Ако желите добити додатне информације о грешци молим јавите ми.

Simon Lloyd
04-01-12, 19:44
У реду, али ја то стално имао пре добрих пар недеља, онда је нестао када сам урадио упграде, али сада изгледа да је и даље може бити искусни, ја само могу онемогућити руског језика као што сам не могу да се ослоне на питање не били присутни и када је мој Алека ранг је прешла пут од 79.000 до преко 300.000 онда је озбиљна, мој рангирање почиње да се врати горе, али као што сам рекао ја лицемјерје предузети прилику па ћу га искључите.

r.dziadusz
07-01-12, 19:45
Иако не можемо проверити овај поп из унутрашњости постоји један екпленатион зашто се он појављује у руски (да га искључите у потпуности, као што сам рекао у претходном посту, урадите: админцп -> вБЕТ -> Остало -> Редирецт за корисника језику: Онемогућен) :
-После логоут - корисник нема своје поставке - он је третирана као гост, искачућих читају колачиће у прегледачу ваших подешавања

Simon Lloyd
07-01-12, 23:48
Тхатс а не објашњење, мој прегледач никада није постављен на руски, али сам га видела када сам одјављен баш као што је учинио, ја лицемјерје јемчити да је његов претраживач никада није био руски али је Индијка, живи у Новом Дехли и врсте и говори на енглеском језику па зашто на земљи би наши колачићи се читати као руски?

r.dziadusz
08-01-12, 20:11
моје извињење што прочитате заглавља, можда чак и никада није залазило / користе руски језик, али ваш прегледач може танке сте били. То је све што могу да кажем без провере - Жао ми је не видите овај попуп

Simon Lloyd
08-01-12, 22:05
Ја сам окренуо руског језика искључи, видевши искачући вам неће помоћи јер када га је одбацио, он не врати (барем не за неко време!), Није могуће за моју прегледачу да "мисле" Поставили сам или користити руски језик, једини језик који је икада постављена у свом прегледачу је подразумевани енглески Велике Британије, као што сам рекао ја лицемјерје јемчити за особу која га пријавио, ја сам то искусио прије и ИМ прилично сигуран да су други превише .

Да би језик грешка одржати ни ја бих да га физички променити, користе софтвер да га промените (вБЕТ) или нам руски прокси (или проки подешен да лажним сада руски) само једном од њих је могуће за мене и то је вБЕТ.

vBET
09-01-12, 13:24
Здраво. Не разумем где ћеш. Имаш једноставан одговор - понашање је приморан од вас - можете га подесити у подешавањима.
И лако можете да га искључите у Админ ЦП -> вБЕТ -> Остало -> Редирецт за корисника језику.
Иди тамо и поставите Дисаблед. вБЕТ неће питати или преусмеравање више.

То је велика да вБЕТ понаша како сте га конфигурисали. Било би лоше ако се занемари своја подешавања. За софтвер није битно којим језиком говори или упутство за шта он тврди о његовим подешавањима претраживача. За софтвера једине ствари која питања су стварни заглавља која долази уз захтев. А оне се проверавају са подешавањима смо дискутовали о томе. Ништа више. Тако је вБЕТ ради овде и лако можете да га промените ако желите. од ваше конфигурације.

Предлажем да проверите подешавања прегледача када ће се поново десити (то ћете и даље су питали Редирекција укључен). А ако нећете тамо наћи у језичким поставкама језику сте упитани да буду преусмерени, а затим проверите и шта долази на сервер (додати неке историје) - имајте на уму да је Интернет је велико место и ваши пакети долази по многим местима - могуће је да неки проки сервера додаје своје заглавље на Ваш захтев. У сваком случају - не постоји магија. Ако сте се питали где да преусмери од вБЕТ и да је преусмери на руском језику онда траса захтев био у заглављима језику руског језика на врху свих познатих језика од стране вБЕТ. Можете да га проверите сами ако желите - само идите на филе / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ланг.пхп и проверите вбет_гетРедирецтионЛангуаге функцију. То је такође добро место да додате своје дневнике, ако ствар коју имамо грешку и желите да га докаже нас.

Ако желите да онемогућите пуну примену уместо једног параметра (које сте сами поставили) - ради оно што мислите, мислите шта радите ... То је ваша форуму. Ми смо срећни да вам објасни зашто се то десило и како можете да га промените. Ако вам је потребна помоћ плеасе само написати :)

Simon Lloyd
09-01-12, 17:04
Мајкл, хвала за одговор, да сам подесио вБЕТ да питате и вБЕТ би требало да раде на овај начин без проблема, међутим питање је да нерегистровани или пеопел који се одјавили су се питали на питање, преусмери вБЕТ, као Колико ја знам не треба рад на овај начин, такође је језик УВЕК руски, па ево два сценарија:
1. Нерегистровани корисник из Индије у посети сајт, видимо искочи (на руском) пита да ли жели да подесите свој језик на руски, он одбија и да погледате сајт као нормално на енглеском, ако он прихвати (али имајте на уму као он не говори руски он не може да чита поскочити) он је транспортован у Мицрософт Оффице Помоћ - Мицрософт Оффице - Екцел Дискусија ВБА програмирања - Приступ програмирање (хттп://ввв.тхецодецаге.цом/форумз/ру)

2. Сам се рекао о томе (а то су искусни себе у прошлости) и пријавите се на форуму, кликните на везу да ме одведе до места сам је гледао пре и онда сам добио појавити на руском, исти сценарио као изнад одвија

Ако смо одјављени зашто бисмо се представили са поп уп? Поп уп је само за пријављене у људе зар не?

То неће бити мој сервер као ИТС у Великој Британији и посвећен, имам потпуну контролу над њим, иако као што сам Сади, ја сам окренуо руског језика искључите сада толико надам се да ће зауставити питање.

vBET
09-01-12, 23:39
Ако смо одјављени зашто бисмо се представили са поп уп? Поп уп је само за пријављене у људе зар не?
Није се то деси за људе који почиње нову седницу:

Преусмеравање ће се десити само на почетку нове седнице (клијент мора имати омогућене колачиће или ће бити преусмерена сваки пут).
И она је призната од колачића.

Такође, као што сам раније написао само оно што је битно за Ваш сервер је оно језик заглавље долази са захтевом. И чини се да у кабини заглавље сценарија са руског језика дошао са захтевом. Молимо проверите конфигурацију сервера - можда сте поставили неки подразумевани језик када нема додатну језик заглављу подешен. У сваком слуцају сумњам да имамо грешку овде. Ова функционалност није пут за врло дуго и то ради фино. Можемо да проверимо да ли ће се поново десити у евиденцијама - највероватније ће показати шта сам написала - да се руски језик код је послати у одговарајућу заглављу. Ако грешим ћемо исправити грешку, али прво морамо да потврдимо да постоји било каква грешка.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.0