СДА

Виев Фулл Версион: Решити Брендирање Бесплатни купио, али и даље текст кредите у подножјеStarBuG
20-09-10, 12:02
Хи

Купио сам брендирање бесплатну лиценцу, али и даље кредит текст у подножје.
Само кредит веза је уклоњена.

Брендирање слободан значи не помиње производ, то је оно што сам купио.

Како да је уклоним?

И да, то мора бити стандардна опција.
Не можете продати слободно и брендирања онда бренд је ионако и очекују корисницима да уређују датотеке сваки пут када се Упграде!

vBET
20-09-10, 12:10
Хи имајте на уму да по дефаулту БФ пакет ће бити уклоњен само кредитна везу, већ као БФ лиценцу власник имате пуно право да се уклони информације о производу. Упутство ће бити послати у ПМ.

StarBuG
20-09-10, 12:15
Да, знам да се са њим борите на овај начин.

Међутим, ово није добра пракса.

Брендирање бесплатно значи "без брендирање" и то није оно што вас избавити!

Уређивање ваш производ датотека да бисте уклонили брендирање сваки пут сам надоградња нервира.
Ја платио за брендирање бесплатан производ зато вас молимо да испоручи један.

Препоручујем вам поново размотри своју тренутну манипулацију брендинга бесплатно

vBET
20-09-10, 12:33
Био сам да пише на претходну поруку да ми неће укључити више у наредних издања, али желите да буде пријатно изненађење и уклонити га пре него што пошаљете: Д
Изгледа да неће бити изненађење;)

Информација о томе како да га уклоните је послати у пм само на начин описан у Ласт пост:)

Да - У потпуности се слажем да корисници са БФ лиценцом желе апсолутно никакве информације о производу верзију.
Имајте на уму да ми не продајемо брендирање бесплатан производ, али брендирање бесплатну лиценцу која омогућава корисницима да уклоне везу кредит (чак смо га уклонити по дефаулту ако неко надоградње или нове инсталације). То је све у складу са лиценцом. Ако се неко осећа заблуду онда највероватније да није прочитао уговор о лиценцирању. Ту је описано шта значи брендирање слободном лиценцом и оно што омогућава да. Имајте на уму да дозволе за име није предмет тумачења - то је јасно описао лиценци себе. Испоручујемо оно што продају. Молимо вас да не вриште да не, јер то није истина - само прочитајте уговор о лиценцирању и ви ћете знати шта значи вБЕТ Брендирање бесплатне лиценце.

Такође, имајте на уму да је у последњим верзијама БФ верзија оставимо производ информација о верзији углавном за питања подршке - то помаже да препозна која верзија се користи без приступа Админ ЦП. Али пошто већина БФ корисника користи своје право да уклони информације верзију, тешко да имају шансу да га користите + као ти описао је била само додатни корак за надоградњу БФ верзију да га уклоните поново + додатне задатке за нас да одговор како да га уклоните.

Дакле, ми одлучили да га уклоне по дефаулту у следећим БФ издање:) Можда ће бити конфигуришу - тако БФ корисници ће моћи да одлучи, можда само уклоњен. Ми ћемо видети:)

StarBuG
20-09-10, 12:37
Хвала.

Само напомена:
Бројеве верзија у ауторска права текстовима су увек велики безбедносни ризик, јер скенирање мреже за експлоатацију жртава је тако много лакше ако сваки сајт вам говори да је то ради злоупотребити верзију.

Ово је један од разлога за мене да купи брендирање бесплатне верзије

vBET
20-09-10, 12:45
Тако да су осигурани и нећете морати више да уклоните ову информацију:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.9.2