Instalimi i vBET është e lehtë Ende e integrimit me plugins të tjera mund të jetë i ndërlikuar. Kjo është sepse çdo mod është duke punuar në mënyrë të ndryshme dhe duke përdorur grepa të tjera. Por para së gjithash:
Ju nuk keni për t'u integruar vBET me të gjitha mods tuaj të tjera. Mods Shumica janë duke punuar mirë me vBET pa hapa shtesë.

Gjithashtu nëse doni të përktheni faqet e mbështetur nga vBulletin, por directory jashtë forum, pastaj shikoni këtu për udhëzime: FAQ