I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: vendosje custom flag

 1. #1
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  72

  Question vendosje custom flag

  Hi

  Unë dua të shtoj flamujve për template e mia navbar në këtë pozitë:


  Por çdo gjë që bëj nuk punon.
  Ose ai krejtësisht thyen layout nëse unë shtoj se si element listën në template navbar
  <li> {VB: Vbenterprisetranslatorflags papërpunuara} </ li>

  dhe në qoftë se unë të përfundojë atë në një div dhe pozitën e tij me anë të CSS (si në screenshot), flamujt nuk janë të klikueshme mbi firefox (por në IE8 ato)

  Code:
  .vbetflags_position {
  	position: absolute;
  	right:200px;
  	top: 25px;
  }
  
  <div id="flaggen" class="vbetflags_position">
   {vb:raw vbenterprisetranslatorflags}
  </div>
  Ju lutem ndihmë

  StarBuG

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,946
  Shkrime
  1

  Default

  Ju mund të përdorni dropdown menu nëse dëshironi - vBET ka ndërtuar në mbështetje për të shtuar atë në navbar.

  Nëse ju doni të zhvillohet në flamuj navbar normale, ju lutem modifikoni template: vbenterprisetranslator_flags
  Ju lutemi provoni këtë (nuk e testuar):
  Code:
  <!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->
  <vb:each from="flags" value="flag">
  <li><a rel="novbseo" href="{vb:var flag.url}" <vb:if condition="$flag['code']==$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']">onclick="document.cookie = 'vbet_language=; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/'; return true;"</vb:if>><img src="images/vbet/flags/{vb:var flag.code}.gif" alt="{vb:var flag.name}" <vb:if condition="$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flags_noborder'] && !$flag['highlight']">border="0"</vb:if><vb:if condition="$flag['highlight']">style="border-style: solid; border-width: 1px; border-color: yellow;"</vb:if>/></a></li>
  </vb:each>
  <!--vBET_ENTA-->
  Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojë

 3. #3
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  72

  Default

  Kodin tuaj vendos flamujt e mësipërme njëri-tjetrin dhe ata ende nuk janë të klikueshme.
  Unë nuk dua një drop down, sepse ajo do të humbura nga ana e përdoruesit.
  Me flamuj të drejtpërdrejtë të dukshme është më e lehtë për të gjetur për përdoruesit.

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,946
  Shkrime
  1

  Default

  Vetëm testuar këtë kod dhe kjo është në rregull. Ju lutemi sigurohuni që ju të shtuar flamujt në vendin e duhur. Në rast të problemeve në të ardhmen, ju lutem dërgoni prodhimit HTML për ata flamuj thyer.

 5. #5
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  72

  Default

  Ahh ok,

  Kam provuar me enë DIV dhe që punojnë did't.
  Tani me versionin <li> ajo punon.

  Faleminderit

 6. #6
  Junior Member
  Antarësuar
  Nëntor 2010
  Postime
  6

  Default

  Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
  Ju mund të përdorni dropdown menu nëse dëshironi - vBET ka ndërtuar në mbështetje për të shtuar atë në navbar.

  Nëse ju doni të zhvillohet në flamuj navbar normale, ju lutem modifikoni template: vbenterprisetranslator_flags
  Ju lutemi provoni këtë (nuk e testuar):
  Code:
  <!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->
  <vb:each from="flags" value="flag">
  <li><a rel="novbseo" href="{vb:var flag.url}" <vb:if condition="$flag['code']==$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']">onclick="document.cookie = 'vbet_language=; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/'; return true;"</vb:if>><img src="images/vbet/flags/{vb:var flag.code}.gif" alt="{vb:var flag.name}" <vb:if condition="$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flags_noborder'] && !$flag['highlight']">border="0"</vb:if><vb:if condition="$flag['highlight']">style="border-style: solid; border-width: 1px; border-color: yellow;"</vb:if>/></a></li>
  </vb:each>
  <!--vBET_ENTA-->
  Ju lutem na tregoni e bëri atë të ndihmojë
  Hi there,

  në vBulletin 4.0.8 kam ndryshuar vbenterprisetranslator_flags template nga

  Code:
  <!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->
  <div class="vbetflagsbox">
  <vb:each from="flags" value="flag">
  <a rel="novbseo" href="{vb:var flag.url}" <vb:if condition="$flag['code']==$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']">onclick="document.cookie = 'vbet_language=; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/'; return true;"</vb:if>><img class="vbet-flag vbet-{vb:raw flag.code}" width="16" height="11" src="images/vbet/flags/clear.gif" alt="{vb:var flag.name}" <vb:if condition="$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flags_noborder'] && !$flag['highlight']">border="0"</vb:if><vb:if condition="$flag['highlight']">style="border-style: solid; border-width: 1px; border-color: yellow;"</vb:if>/></a>
  </vb:each>
  </div><!--vBET_ENTA-->
  për një tuaj modificated

  Code:
  <!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->
  <vb:each from="flags" value="flag">
  <li><a rel="novbseo" href="{vb:var flag.url}" <vb:if condition="$flag['code']==$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']">onclick="document.cookie = 'vbet_language=; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/'; return true;"</vb:if>><img src="images/vbet/flags/{vb:var flag.code}.gif" alt="{vb:var flag.name}" <vb:if condition="$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flags_noborder'] && !$flag['highlight']">border="0"</vb:if><vb:if condition="$flag['highlight']">style="border-style: solid; border-width: 1px; border-color: yellow;"</vb:if>/></a></li>
  </vb:each>
  <!--vBET_ENTA-->
  por flamujt nuk do të bëjë atë që ata janë të dashur për të. Një kthesë dhe djegur. Can anyone Gimme një dorë duke ndihmuar në këtë?

 7. #7
  Banned
  Antarësuar
  Nëntor 2010
  Postime
  95

  Default

  Mund të hapur një temë të re me çështjen tuaj?
  Additionaly, të specifikojë, në të cilin vend ju dëshironi të keni këto flamuj.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33