I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 14

Thread: vbMediaWiki integrimit Vector

 1. #1
  Junior Member
  Antarësuar
  Shtator 2010
  Postime
  22

  Default vbMediaWiki integrimit Vector

  Unë jam duke përdorur këtë mod
  Code:
   vbulletin.org/forum/showthread.php?t=247279
  Ajo nuk duket të pajtueshme me vBET që kur unë u përpoq për të shikuar në këtë faqe
  Code:
  mysite/forum/de/wiki
  Ajo u kthye "nuk Faqe gjet"

  Normalisht faqe wiki duhet të jetë qasje duke përdorur këtë url
  Code:
  mysite/forum/wiki
  Çdo modifikim htaccess duhet të jenë të rregulluar?

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,945
  Shkrime
  1

  Default

  Ju lutemi të na tregojnë rregullat aktuale. Tuaj htaccess dhe pikë ato që janë bërë për vbMediaWiki (nëse ka).

 3. #3
  Junior Member
  Antarësuar
  Shtator 2010
  Postime
  22

  Default

  Këtu është e gjitha që kam marrë

  Code:
  #===VBSEO
  
  # Comment the following line (add '#' at the beginning)
  # to disable mod_rewrite functions.
  # Please note: you still need to disable the hack in
  # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
  RewriteEngine On
  
  # Some servers require the Rewritebase directive to be
  # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
  # Please note: when enabled, you must include the path
  # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
  #RewriteBase /forum/
  
  #RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.yourdomain\.com
  #RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/$1 [L,R=301]
  
  RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
  
  ### VBET 
  
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]
  
  RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
  RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
  
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
  RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
  
  ## END VBET
  
  
  ### VBSEO
  #RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
  RewriteCond %{REQUEST_URI} !(media/|admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
  RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
  
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
  RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,945
  Shkrime
  1

  Default

  Unë vetëm kontrolluar lidhjen ju dha:
  Code:
  YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
  dhe ajo gjithashtu nuk punon. Ju lutemi të parë të padisë që mod është duke punuar në të gjitha, ose të japë URL e përshtatshme për të hyrë në faqet e saj.

 5. #5
  Junior Member
  Antarësuar
  Shtator 2010
  Postime
  22

  Default

  Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
  Unë vetëm kontrolluar lidhjen ju dha:
  Code:
  YOURFORUM_DOMAIN/forum/wiki
  dhe ajo gjithashtu nuk punon. Ju lutemi të parë të padisë që mod është duke punuar në të gjitha, ose të japë URL e përshtatshme për të hyrë në faqet e saj.

  Na vjen keq unë u tha ju url gabuar, në të vërtetë ajo duhet të jetë mydomain / wiki nuk mydomain / forum / wiki

 6. #6
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,945
  Shkrime
  1

  Default

  Pra, çdo gjë është e qartë tani Ju duhet të integrohen si përshkruar këtu: Si të përkthejnë faqet jashtë directory forum?

  Kjo do të bëjë lidhje me faqet e përkthyer njohur. Nëse pas kësaj faqe nuk do të përkthehet (por puna), atëherë ju lutemi përdorni edhe këtë udhëzim integrimit mods e cila nuk mbështet goditje global_complete (Unë nuk e di a do të jetë e domosdoshme për të mos - Unë jam duke i dhënë këtë informacion vetëm në rast )

 7. #7
  Junior Member
  Antarësuar
  Shtator 2010
  Postime
  22

  Default

  Ky kod duhet të jetë në mydomain / forum / .htaccess? ose mydomain / .htaccess?
  Code:
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
  Në qoftë se kjo duhet të jetë në mydomain / forum / .htaccess
  Cili vend unë duhet të vendosni kodin? pas ose para vBET ekzistuese kusht?
  Ajo thjesht vendosi atë para vBET dhe rezultati: të shkaktojë ekzistuese vBET funksion të thyer dhe as përkthyer në të gjitha.

  Dhe ky kod duhet të jetë në mydomain drejtë / wiki / .htaccess?
  Code:
  RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
  RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

 8. #8
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,945
  Shkrime
  1

  Default

  Ju nuk do të ndryshojë htaccess. Tuaj në forum directory. Kjo tashmë është duke punuar. Tani ju duhet të integrohen directories jashtë forum.

  Ajo është përshkruar qartë, se grupin e parë të rregullave që ju keni për të shtuar në. Htccess në PRIND directory forum. Pra mydomain / .htaccess

  Dhe po - të vendosur që të shtoni 2 në directory wiki

 9. #9
  Junior Member
  Antarësuar
  Shtator 2010
  Postime
  22

  Default

  Kam arritur të bëjnë atë pothuajse të punës.
  Kur browsing të mëposhtme URL Wiki ime u përkthyer si duhet.
  Code:
  http://mydomain/zh-CN/wiki
  Megjithatë, menu navigacion wiki gjithnjë vuri në dukje url gabuar e cila është
  Code:
  http://mydomain/forum/zh-CN/wiki.
  Si mund ta fix this?
  Fundit edituar nga cevo; 16-09-1009:30.

 10. #10
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,945
  Shkrime
  1

  Default

  A keni ndezur opsion Ndjekja URL jashtë directory forum?
  A keni përdorur lidhjen ABSOLUTE (fillon nga http) për wiki ne html e prodhimit tuaj?

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33