I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Htaccess problemi 8wayrunmedia

 1. #1
  Junior Member
  Antarësuar
  Gusht 2010
  Postime
  16

  Default Htaccess problemi 8wayrunmedia

  Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
  Translated text
  Përshëndetje Michael!

  Unë jam ende duke përdorur mod tuaj dhe është e madhe!

  Kam një problem, sepse unë kam një mod dhe tani nuk vBET punë. Nëse kjo çështje nuk do këtu, unë kërkoj falje.

  Kam instaluar kete mod8WayRun.Com - Media Library - vBulletin.org Forum

  Me këtë mod unë kam për të shtoni kod në htaccess për të punuar SEO këtë mod, por vbeta nuk punojnë. Pjesë e vBET nuk është prekur. Unë vetëm shtuar kodin e ri më lart, unë besoj se ka diçka të gabuar:

  Kjo është qasje e mia ht:
  ************************************-
  # # Skadon
  mod_expires.c> <ifModule
  ExpiresActive On
  ExpiresDefault "qasje plus 1 sekonda"
  ExpiresByType text / html "qasje plus 1 sekonda"
  ExpiresByType image / gif "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType image / jpeg "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType image / png "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType text / css "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType text / javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType application / javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType application / x-javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
  </ IfModule>

  # # Compression
  mod_headers.c> <ifmodule
  mod_deflate.c> <ifmodule
  AddOutputFilterByType ul çmimet text / html text / css text / xml application / x-javascript
  BrowserMatch ^ Mozilla / 4 gzip-only-text/html
  BrowserMatch ^ Mozilla / 4 \\ 0,0 [678] no-gzip
  BrowserMatch \\ bMSIE! No-gzip! Gzip-only-text/html
  </ Ifmodule>
  </ Ifmodule>

  # # Rewrite
  Mod_rewrite.c> <IfModule
  RewriteEngine në
  Options + FollowSymlinks

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-s [apo]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-l [ose]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d
  RewriteRule ^ .* $ - [NC, L]

  # Media Library
  RewriteRule ^ media / m (\\ d $ tags media.php +).*/? A = tags_edit & mesin = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ media.php $ edit? A = details_edit & mesin = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d raporti $ media.php +).*/? A = raportit dhe në mes = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ c (\\ d +) $ media.php? A = comment_edit & CMT = $ 2 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ p (\\ d +).*$ media.php? A = detaje dhe në mes = $ 1 & pid = $ 2 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +) .* media.php? A = detaje dhe në mes = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / p (\\ d +).*/ media.php $ edit? A = playlist_edit & pid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / p (\\ d +) .* media.php? A = playlist & pid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / c (\\ d +) .* media.php? A = & cid = kategorinë $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / u (\\ d +) .* media.php? A = përdorues & uid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / tag /(.*) media.php? A = tag & tid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / /(.*) media.php rezultatet? A = rezultate & query = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / advresults /(.*) media.php? A = advresults & query = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / /(.*) letër media.php? A = letrën & query = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / shfletoni media.php .*? A = shfletoni [QSA]
  RewriteRule ^ media / e kërkimit .* media.php? A = kërko [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* rastit media.php? A = random [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* submit media.php? A = submit [QSA]
  RewriteRule ^ media / tagcloud media.php .*? A = tagcloud [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* playlists media.php? A = playlists [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* media.php pcreate? A = playlists_create [QSA]
  RewriteRule ^ media / pmin media.php .*? A = playlists_mine [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* preferuarat media.php? A = preferuarat [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* abonimet media.php? A = abonimit [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / edit / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_edit $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / delete / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_delete $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / eksport / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_export $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / (\\ w +) .* media.php? Admin_ bëjë = $ 1 [QSA]

  # Media Library nga Drejtoria Video
  % RewriteCond {QUERY_STRING} bëjë = ViewDetails & videoid = (\\ d +)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = detaje dhe në mes =% 1
  % RewriteCond {QUERY_STRING} viewcategory & categoryid = (\\ d +)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = & cid = kategorinë% 1
  % RewriteCond {QUERY_STRING} viewuser & userid = (\\ d +)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = përdorues & uid =% 1
  % RewriteCond {QUERY_STRING} & tag viewtag =(.*)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = tag & tid =% 1
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php

  # Forum
  RewriteRule ^ temat / showthread.php .* [QSA]
  RewriteRule ^ Forums / forumdisplay.php .* [QSA]
  RewriteRule ^ blogs / .* blog.php [QSA]
  ReWriteRule ^ entries / .* entry.php [QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-s [apo]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-l [ose]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d
  RewriteRule ^ .* $ - [NC, L]

  # MVC
  RewriteRule ^ (?.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $ 1.php? R = $ 2 [QSA]
  </ Ifmodule>

  # Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
  # Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
  # Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
  # Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
  RewriteEngine On

  # Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
  Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
  # Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
  # VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
  # RewriteBase /

  # RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Aquaterraria \\. Com
  # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

  RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
  RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
  RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
  RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
  RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
  % RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
  RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
  RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
  ************************-
  Original text

 2. #2
  Banned
  Antarësuar
  Nëntor 2010
  Postime
  95

  Default

  Unë sugjeroj që ju të ngjitur rregullat httaccess PAS vBET rregullat dhe përgjigje, është se duke punuar

  Thread lëvizur nga "Raportimi Bug 'me nenin" integrimit "

 3. #3
  vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
  Antarësuar
  Maj 2010
  Postime
  1,000

  Default

  cila pjesë e dosjes (rregullave htaccess) është nga kjo mod?

 4. #4
  Junior Member
  Antarësuar
  Gusht 2010
  Postime
  16

  Default

  Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
  Translated text
  Na vjen keq, kjo është rregullat origjinale vBET pjesë.
  Original text

  # Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
  # Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
  # Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
  # vBulletin panelin e kontrollit për të ndaluar url rewrites.
  RewriteEngine On

  # Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
  Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
  # Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
  # Për rrënjët e tua vB dosje (dmth. RewriteBase / forum /)
  # RewriteBase /

  # RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Aquaterraria \\. Com
  # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

  RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
  RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
  RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
  RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
  RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
  % RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
  RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vBulletin. PHP [L, QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
  RewriteRule ^(.+)$ vBulletin. PHP [L, QSA]
  Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
  Translated text
  Dhe kjo është pjesa e re:
  Original text

  # # Skadon
  mod_expires.c> <ifModule
  ExpiresActive On
  ExpiresDefault "qasje plus 1 sekonda"
  ExpiresByType text / html "qasje plus 1 sekonda"
  ExpiresByType image / gif "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType image / jpeg "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType image / png "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType text / css "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType text / javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType application / javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
  ExpiresByType application / x-javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
  </ IfModule>

  # # Compression
  mod_headers.c> <ifmodule
  mod_deflate.c> <ifmodule
  AddOutputFilterByType ul çmimet text / html text / css text / xml application / x-javascript
  BrowserMatch ^ Mozilla / 4 gzip-only-text/html
  BrowserMatch ^ Mozilla / 4 \\ 0,0 [678] no-gzip
  BrowserMatch \\ bMSIE! No-gzip! Gzip-only-text/html
  </ Ifmodule>
  </ Ifmodule>

  # # Rewrite
  Mod_rewrite.c> <IfModule
  RewriteEngine në
  Options + FollowSymlinks

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-s [apo]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-l [ose]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d
  RewriteRule ^ .* $ - [NC, L]

  # Media Library
  RewriteRule ^ media / m (\\ d $ tags media.php +).*/? A = tags_edit & mesin = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ media.php $ edit? A = details_edit & mesin = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d raporti $ media.php +).*/? A = raportit dhe në mes = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ c (\\ d +) $ media.php? A = comment_edit & CMT = $ 2 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ p (\\ d +).*$ media.php? A = detaje dhe në mes = $ 1 & pid = $ 2 [QSA]
  RewriteRule ^ media / m (\\ d +) .* media.php? A = detaje dhe në mes = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / p (\\ d +).*/ media.php $ edit? A = playlist_edit & pid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / p (\\ d +) .* media.php? A = playlist & pid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / c (\\ d +) .* media.php? A = & cid = kategorinë $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / u (\\ d +) .* media.php? A = përdorues & uid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / tag /(.*) media.php? A = tag & tid = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / /(.*) media.php rezultatet? A = rezultate & query = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / advresults /(.*) media.php? A = advresults & query = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / /(.*) letër media.php? A = letrën & query = $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / shfletoni media.php .*? A = shfletoni [QSA]
  RewriteRule ^ media / e kërkimit .* media.php? A = kërko [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* rastit media.php? A = random [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* submit media.php? A = submit [QSA]
  RewriteRule ^ media / tagcloud media.php .*? A = tagcloud [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* playlists media.php? A = playlists [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* media.php pcreate? A = playlists_create [QSA]
  RewriteRule ^ media / pmin media.php .*? A = playlists_mine [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* preferuarat media.php? A = preferuarat [QSA]
  RewriteRule ^ media / .* abonimet media.php? A = abonimit [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / edit / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_edit $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / delete / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_delete $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / eksport / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_export $ 1 [QSA]
  RewriteRule ^ media / admin / (\\ w +) .* media.php? Admin_ bëjë = $ 1 [QSA]

  # Media Library nga Drejtoria Video
  % RewriteCond {QUERY_STRING} bëjë = ViewDetails & videoid = (\\ d +)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = detaje dhe në mes =% 1
  % RewriteCond {QUERY_STRING} viewcategory & categoryid = (\\ d +)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = & cid = kategorinë% 1
  % RewriteCond {QUERY_STRING} viewuser & userid = (\\ d +)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = përdorues & uid =% 1
  % RewriteCond {QUERY_STRING} & tag viewtag =(.*)
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = tag & tid =% 1
  Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php

  # Forum
  RewriteRule ^ temat / showthread.php .* [QSA]
  RewriteRule ^ Forums / forumdisplay.php .* [QSA]
  RewriteRule ^ blogs / .* blog.php [QSA]
  ReWriteRule ^ entries / .* entry.php [QSA]

  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-s [apo]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-l [ose]
  % RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d
  RewriteRule ^ .* $ - [NC, L]

  # MVC
  RewriteRule ^(?.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $ 1.php? R = $ 2 [QSA]
  </ Ifmodule>
  Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
  Translated text
  Unë u përpoqa për të ngjitur rregullat e reja pas origjinale, por nuk punojnë.
  Nëse ju mund të ndihmojë, unë vlerësoj se, nëse jo, nuk ka problem.

  Saludos
  Original text

 5. #5
  vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
  Antarësuar
  Maj 2010
  Postime
  1,000

  Default

  OK, unë do të përpiqet të integrojë atë.

 6. #6
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  2,945
  Shkrime
  1

  Default

  Duke vënë atë pasi rregullat tona nuk do të punojë - Rregullat tona përdor [L] - sundimi i fundit. Ju lutemi të përpiqen të përdorin ata që ishin para vBET rregullave.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31