I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345
Results 41 te 46 e 46

Thread: Sitemap Generator integrimit

 1. #41
  Anëtar
  Antarësuar
  Qershor 2010
  Postime
  90

  Default

  Problemi i njëjtë si zakonisht. Ju duhet të fillojnë të menduarit e lehtë, vetëm të sigurojë kodin e përfunduar për çdo nevojë.

  Unë të përpiqet për të redaktuar atë, por ai nuk punon. Shikoni se sa njerzit ne kete teme ka probleme, vetëm të bëjë disa mostra si:

  Harta e faqes pa SEO links

  Harta e faqes me SEO Links

  Harta e faqes pa SEO Lidhje, faqet e shumta

  Harta e faqes me SEO Lidhje, faqet e shumta

  A do të ju kursejnë shumë kohë.

  Si Unë e kuptoj tuaj tutorial i redaktuar PHP këtë mënyrë.:

  Code:
        	vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( 
  //additional code 
  require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
  $alanguages = array ('en','fr'); 
  if(!$archived) { 
   $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); 
   $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, %p, $archived);
   $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
   $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
   $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
   $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
   foreach($alanguages as $language) { 
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); 
   } 
  }  
  //end additional code 
  
    			for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
  Por kjo nuk është duke punuar ...

  Çfarë probleme i gjeti?

  . 1) GJENI "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow fjalës threadid], total i mesazheve: $ totalposts, faqet: $ totalpages, pikëpamjet: $ threadrow fjalës views] $ para ");"

  Ky varg nuk ekziston. Theres "vetëm" "vbseo_log_entry (" [showthread] forum_id: $ forumid, thread_id: $ threadrow fjalës threadid], total i mesazheve: $ totalposts, faqet: $ totalpages Views: $ threadrow fjalës views] $ para ");"

  Nëse unë do të shtoni atë ku ju thotë se ai e thyen kodin.

  2.) Hapa të tjera janë në rregull dhe të kuptueshme.

  3) fakultative.:
  Nëse doni të shtoni në sitemap edhe lidhje për faqet e fije të tjera (nëse thread kemi disa faqe), pastaj kodit të tjera nga hapi i fundit duhet të jetë i shtuar në vend tjetër - para:
  PHP Code:
  $ Vbseo_stat [$ arkivuar 'at':? 'T'] + = vbseo_add_2urls (
  Gjithashtu në këtë kod të tjera ju duhet të ndryshojë 1 deri në $ f.

  Kjo nuk është se e kuptueshme. Unë e di se çfarë të bëni. I cant kuptojnë atë thjesht. Vetëm të sqaroj se çfarë dhe ku ...
  Fundit edituar nga r.dziadusz; 14-04-1216:20. Arsyeja: BBCode korrigjohet

 2. #42
  Pension;)
  Antarësuar
  Gusht 2011
  Postime
  441

  Default

  Hi
  Unë të përpiqet për të redaktuar atë, por ai nuk punon. Shikoni se sa njerzit ne kete teme ka probleme, vetëm të bëjë disa mostra si:
  Ne nuk mund ta bëjë këtë kod becouse zotërohet nga "Indeksi Generator" plugin

  Si Unë e kuptoj tuaj tutorial i redaktuar PHP këtë mënyrë.:
  Nëse ju doni të përdorni "FAKULTATIV" kodin nga hapi 3:
  parë kjo linjë:
  PHP Code:
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow, %p$archived); 
  duhet të duken:
  PHP Code:
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived); 
  Dhe së dyti, siç është thënë
  Ju duhet të shtoni kod nga hapi 3 përpara këtë linjë:
  PHP Code:
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
  Dhe ju vënë atë në vendin ku kodi duhet të jetë në qoftë se ju nuk e keni bërë hapin e 3 opsional, vetëm ju lutem gjeni linjë
  PHP Code:
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
  dhe lëvizin kodin tuaj atje me rreshtin I korrigjohet
  Kjo nuk është se e kuptueshme
  Nëse kjo e dobishme për ju, ju lutem sa e di si nuk ju pëlqen që ajo të jetë, ne do të përpiqemi për të bërë këtë punë më të lehtë për ju
  Fundit edituar nga r.dziadusz; 14-04-1216:16.

 3. #43
  Anëtar
  Antarësuar
  Qershor 2010
  Postime
  90

  Default

  Ju nuk jeni i lejuar për të redaktuar disa nga kodet e tyre? Ju nuk duhet të postoni kodin gjithë këtu, vetëm snipped e ne kemi nevojë për të ndryshuar.

  Ju duhet ta bëjë atë të duket si:

  GJENI
  $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, p% $ arkivuar);
  Ndryshimi në
  $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, $ p, $ arkivuar);
  Por nuk ka "$ currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, p% $ arkivuar)" Unë mendoj se ju thotë "$ currentthreadurl vbseo_url_thread = ($ threadrow, 1, $ arkivuar);".

  I tryd tani:
  PHP Code:
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(  
  //additional code 
  require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
  $alanguages = array ('en','fr'); 
  if(!
  $archived) { 
    
  $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); 
    
  $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    
  $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    
  $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    
  $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    
  $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
  $alanguages as $language) { 
      
  vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq); 
    } 
  }   
  //end additional code 
  Nuk punon.

  Ju edhe vendosni kodin e tyre këtu herë servival, kështu që duhet të ketë asnjë problem për të vënë disa mostra si i shënuar deri.
  Fundit edituar nga r.dziadusz; 18-04-1221:15. Arsyeja: BBCode edit

 4. #44
  Pension;)
  Antarësuar
  Gusht 2011
  Postime
  441

  Default

  Siç thuhet në udhëzim
  f doni të shtoni në sitemap edhe lidhjet për faqet e thread të tjera (nëse thread keni disa faqe), atëherë kodi shtesë nga hapi i fundit duhet të shtohet në vend tjetër - PARA:
  PHP Code:
  Code:
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
  Ju lutem vendosni atë para se këtë linjë

 5. #45
  Anëtar
  Antarësuar
  Qershor 2010
  Postime
  90

  Default

  Kjo është, si i tha në përshkrimin tim problemit, pjesë i dont kuptojnë ose në gjendje të përkthejnë.

  Unë duhet të vënë atë (çka?) Para se këtë linjë ("$ vbseo_sta .."?)

 6. #46
  Pension;)
  Antarësuar
  Gusht 2011
  Postime
  441

  Default


  PHP Code:
  //additional code  
  require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); 
  $alanguages = array ('en','fr');  
  if(!
  $archived) {  
    
  $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
    
  $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived); 
    
  $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
    
  $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
    
  $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
    
  $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); 
    foreach(
  $alanguages as $language) {  
      
  vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);  
    }  
  }    
  //end additional code 
  para linjë

  PHP Code:
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls

Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33