I drejtuar një website për Jumping BASE. Sport është një sport ndërkombëtare, por para tani, unë nuk ishte në gjendje të ofrojë ndonjë gjë, por informacioni në anglisht për këdo që vjen në këtë faqe interneti.

Edhe unë vetë dhe të drejtuar bazës së të dhënave për viktima për të hedhur bazë. Kjo jo vetëm si një faqe të respektojnë dhe mos harroni humbur miq, kjo është gjithashtu një mjet i vlefshëm për të ndihmuar jumpers të tjera si për të rreziqeve të caktuara që mund të jenë serioze! Kjo njohuri është çelësi për të shpëtuar jetën dhe ka shpëtuar jetë të panumërta. Megjithatë, unë ndjej se mund të bëjmë më mirë duke i lejuar, dikush nuk jumpers vetëm për të folur anglisht për të mësuar dhe ndoshta të shpëtuar jetën e tyre, si dhe

Fatalitet BASE Lista - Magazine BLiNC:: hedhjen BASE, Skydiving, dhe Paragliding

Statistikat fatalitet - Magazine BLiNC:: hedhjen BASE, Skydiving, dhe Paragliding

Përveç kësaj, ditën e kam lëshuar plugin, paraqitja e mi u hodh nga 36.763 sitemap URL totale për 1.297.111 s URL total dhe tani të rritur numërimin e mia nga 500 deri 5.000 në ditë url ri. Trafikut ime ka dyfishuar që nga viti liroj këtë shtojcë dhe unë jam kaq i lumtur për këtë.