Përshëndetje

Ky është i shpejtë përsëri, por që për përditësim parëndësishëm ne preferojmë që të ju jap më të reja tani se sa të kërkojë të prisni pa asnjë arsye.

Kjo është e rëndësishme - korrigjon përkthimin e arkivave, dhe gjithashtu disa gjëra të tjera. Çfarë u ndryshua:
  • Flamuj shtuar në faqet e arkivit
  • Korrigjuar çështjet me përkthim arkivi. Mbështetje të plotë - tani janë përkthyer tituj, përmbajtja në gjuhë të ndryshme dhe ndjekja përkthim është duke punuar tani për faqet e arkivit me vBulletin (Pa vBulletin ajo tashmë ishte duke punuar saktë).
  • Added lang mbështetje BBCode për postin quickreply
  • Korrigjohen disa çështje me SEO fotografi redirection
  • Langtitle përkthyer në aktivitetin përdoruesit (në pikëpamje anëtar)
  • Vbenterprisetranslator_inpost_translate cached template


Have Fun!