Ne jemi shumë afër për versionin e parë BETA të vBET4.0

Siç është përshkruar në disa vende - lirimin e parë do të mbështesë functionalities amtare forum vBulletin. Pas kësaj 2 liron ardhshëm do të shtojë përkrahjen për CMS + Blogs dhe vBulletin + Sitemap gjenerator. Booth duhet të lirohet mars

Për shkak të kësaj ne do të bëhen disa përgatitje në forum dhe për të krijuar forume të veçanta nënligjore për vBET4.x Pra ju lutem mbani mend - kjo nuk ishte lëshuar akoma (do të jetë së shpejti), ne vetëm bërë disa përgatitje në forum