I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 1 e 1

Thread: vB Translator karakteristika të Ndërmarrjeve

 1. #1
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  3,031
  Shkrime
  1

  Default vB Translator karakteristika të Ndërmarrjeve

  Këtu do të gjeni listën e karakteristika të cilat janë zbatuar tashmë në vBET.

  Shënim: versionet e lirë mbështet vetëm përkthim faqesh, vetëm nga Yandex, me gjuhë shumë më pak të mbështetura dhe pa shumë optimizations të performancës kabinë dhe shpenzimet.
  Shënim: disa karakteristika nuk janë në dispozicion për vBET 3.x pasi ajo tashmë është deprecated.

  Lista e karakteristika:
  • Përkthen forum për të 53 gjuhët që përdorin disa të përkthimit TV makine dhe mbështetjen përkthime manuale
  • Optimizes përkthime makine shpenzimet automatikisht duke zgjedhur ofruesit e lirë dhe më e lirë para se të më të shtrenjtë. Gjithashtu ndan numrat ndryshon nga GUI për të shmangur përkthime të reja, arka përkthime dhe shumë më tepër.
  • Përkrahur përkthimi ndryshme makine dhe ofruesit e zbulimit Gjuha: [B]Google[/B ]Përkthimi dhe Zbulimin API, Microsoft Përkthim dhe Zbulimi API, Apertium Translation API, Koordinatorët e lokalizimit më sipër Gjuhë të Re Translation API, Yandex Translation API, IBM Watson Translation API, DetectLanguage Zbulimi API.
  • Përkthime mbështetur manual - Përdoruesit e juaj lehtë mund të korrigjuar përkthime automatike dorë ose përkthejnë vetveten
  • Përkrahur ofruesit radhë për përkthime të mbështetur nga shumë ofruesve të vBET automatikisht do të kaloni në ofrues të tjera është e preferuar nuk është në dispozicion (në shembullin, sepse u arrit kufi) dhe do të kontrollojë çdo 10 minuta nuk e preferuar është në dispozicion përsëri.
  • Links të përshtatshme për SEO konsensus (Configurable; mbështetëse rregullat për:. Htaccess, lighttpd, nginx - duan disa të tjera - thjesht pyesni)
  • Përkthen URL
  • Përfshin punën dhe shpenzimet optimizim
  • Mbështet komunitetet shumë gjuhë
   • Punon në: vBulletin me ndonjë charset (nëse ju keni forumin tuaj në utf-8 ose jo)
   • User default Gjuhësore (të zgjedhur në formularin e regjistrimit dhe configurable ne User CP)
   • Automatikisht shënon në të cilën është shkruar gjuha pas (në bazë të parazgjedhur gjuhën e përdoruesit - configurable në redaktor)
   • Automatikisht përkthehet në gjuhën e përdoruesit përmbajtjen postimet e bëra, pa marrë parasysh se në cilën gjuhë është shkruar
   • Lejon përdorimin e gjuhëve të ndryshme në një post
   • Tregon përmbajtje origjinale për postimet e përkthyer automatikisht e shkruar në gjuhë të tjera (configurable veç e veç për përdoruesit dhe të ftuar: të bëjë asnjë të them edhe se ishte përkthyer, nuk tregojnë tekstin origjinal, shtoni normalisht, injektojnë atë duke JavaScript - më të mirë për SEO)
   • Adds BBCode parameterizable lang e cila lejon për të përshkruar në cilën gjuhë është shkruar pjesë shënuar nga posti i
   • Supports komunitetit shumë gjuhë, duke e lejuar për të shkruar në gjuhë të ndryshme:
    • Postime
    • Mesazhet Private
    • Mesazhet e Vizitorëve
    • Social Group Messages
    • Albums Pictures Comments
    • Grupet Sociale Pictures Comments
   • Multilingual mbështetje për vBulletin blogs, blogs komente, komente CMS
   • Automatikisht zbulon në të cilën gjuhë është shkruar mesazhin
   • Gjatë kontrolleve login ka përdorues të ketë gjuhën e vendosur default dhe përcjellëse për të redaktuar të dhënat faqe (configurable)
   • Lejon për të vendosur gjuhën e përdorur default nga Admin CP
   • Gjuha e albumit Tregon info përdorues në faqen e anëtarit
   • Në fushën e regjistrimit Faqja e parazgjedhur gjuhë mund të tregohet si listë ose grup radio butonat me flamuj (configurable)
   • Adds BBCode parameterizable langtitle cila lejon të të përshkruaj në të cilën gjuhë është shkruar titulli post.
   • Adds BBCode notranslate për të shënuar teksti i mesazhit që nuk duhet të përkthehet
   • Ju mund ta zgjidhni gjuhë janë të mbështetura për mysafirët dhe të cilat për përdoruesit
  • Konfigurimet e përparuar të performancës për rezultate të vërtetë të mëdha ('Madhësia HTML: pikë prerjes "dhe" Madhësia HTML: prerje të fillojnë')
  • Përkthen RSS
   • Për çdo format. Kjo do të thotë për të: RSS2, RSS1, RSS, XML, JS
   • vBulletin Cache RSS është duke punuar si duhet me kanale përkthyer
  • Cache Optimized (Të shpejtë, duke marrë më pak hapësirë, të përgatitur për sasi të madhe të të dhënave)
   • Njeh kur nuk ka kuptim që të shikoni në cache
   • Çdo gjuhë ka tavolina të veçanta cache
   • Parameterizable kohë të presin në mes të tabelave cache pastrimin e
   • Cache memorie mbështetur për: Memcache, APC, XCache, eAccelerator dhe të lehtë për të shtuar mbështetjen për ato të reja
   • Cache të plotë dosjen për mysafirët (Koha configurable cache, faqet më pak të rëndësishme, koha cache për faqet e më pak të rëndësishme, faqet e injoruar, arka zipped output kur opsion vBulletin "Output HTML gzip" është kthyer në)
   • Mbështetje për bazën e të dhënave të jashtme për cache
  • Lejon integrimin me mods të tjera
  • Tracks përkthime në forma të
  • Të gjithë flamujt marrë nga server si një skedar
  • Injoruar fjalë / fjali functionality
  • Opcioni për të mos përkthehet permbajtjen e kod tag html
  • Vende të tjera ku nuk përkthehet mundësi për të përdoruesve është nderuar
  • Rolet automatike për gjuhët përdoruesit e albumit
  • Shmangia titullin dyfishimin në Google Webmaster Tools
  • Mbështetje për mesazhe të shfaqur vetëm për përkthim të veçanta
  • Drop-down menu për flamujt
   • Lokacioni configurable: dissabed, anën e majtë ose të djathtë të navigation bar
   • Numri i kolonave configurable
  • Mbështetje e plotë e përkthimit Arkivi (Me flamuj dhe ndjekja e përkthimit)
  • Lista configurable e injoruar URLs (URL e tillë nuk do të gjurmuar në përkthim, nuk do të tregojnë flamuj dhe nëse dikush do të përpiqet ta përkthejë ai do të ridrejtuar tek përmbajtja origjinale)
  • Ndjekja URL përkthimin e - Nëse faqe është e përkthyer, atëherë lidhjet janë ndryshuar për ta mbajtur përkthim (është i zgjuar - ajo nuk do të ndryshojë lidhje shkojnë jashtë forumin tuaj, ose lidhje me imazhe)
  • Opsionet e avancuara ndjekja (për të mbështetur nën-directories e shtuar nga mods tjera)
  • Ju mund të zgjidhni që përkthimet janë aktive - Thjesht shikoni / uncheck çdo gjuhë në dispozicion në opsionet e panelit
  • Ndjekja përkthimi është duke punuar edhe kur redirection nga disa occures mod (configurable kohë reagimi)
  • Teksteve të gjata janë përkthyer pa marrë parasysh sa e madhe ato janë të
  • Nuk janë të përkthyera të shpëtuar fushat - Në qoftë se keni nevojë për diçka që të mos të përkthehet thjesht edit template të përshtatshme dhe e vënë atë në mes të <!--vBET_SNTA--> dhe <!--vBET_ENTA--> (Shënim: Ju nuk mund të përdorni ndonjë mod e cila heq komentet për të përdorur këtë functionality).
  • Cache Translation (Pasi rezultatet e para të përkthimit janë kopje e ruajtur dhe brezi i ardhshëm faqe është shumë më e shpejtë)
  • Nuk përkthehet kodet e BB për kodi, PHP dhe html (Duhet të rifreskoni pas cache për të parë mesazhet ekzistuese në fuqi në CP Admin -> Maintenance -> Update Counters -> rindërtimin Cache Post)
  • Instalim të lehtë
  • Easy configuration - Nga CP Admin
  • Translate atribute "alt" në imazhe
  • Supports amtare vB lidhje dhe vBulletin - Dhe kjo është e lehtë për të mbështetur të tjera SEO motorët
  • Merr të dhëna nga cache by seri - kjo mod kujton cilat përkthime shpesh vjen së bashku dhe ajo mund të marrë bandë e tërë e përkthimeve në një pyetje DB
  • Mbështetje Version
  • Cache configurable - ju mund lehtë të fikur cache
  • Option enable / disable duke marrë të dhëna nga cache nga seri
  • Mundësi për të zgjedhur gjuhën amtare forum (parem gjuhës nuk do të shtohet për këtë flamur)
  • Vend configurable për flamuj - thjesht zgjidhni në opsione ku ju doni të keni flamuj përkthim. JO MODIFIKIM MANUAL template. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
  • Vend i mundur me porosi për flamuj - në rast të tillë vetëm edit template të cilën ju doni dhe për të shtuar $ Vbenterprisetranslatorflags
  • Header configurable për flamujt
  • Flamuj bazë të brezit më templates - kështu që nëse keni nevojë të rregulloje për stile të ndryshme thjesht edit templates gete: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end. Kjo është opsionale - në qoftë se ju nuk doni të luajnë me templates konfigurimin e parazgjedhur përdorur jus
  • Opcioni për të mundësuar / disable ndjekja URL për përkthim
  • Përkthehet edhe faqet Arkivi
  • Cache është duke punuar për gjuhë të zgjedhur (ju thjesht zgjidhni për çdo gjuhë ka përkthime duhet të jetë kopje)
  • Ora configurable cache të jetojnë dhe detyrë e planifikuar e cila automatikisht hequr cache vjetër.
  • Opcioni për të treguar flamuj vetëm për mysafirët e
  • Mundësi të lehtë të hequr flamujt e kufirit (pa ndryshuar stil)
  • Opcioni për të mos përkthehet përdoruesve
  • Gjatë ndryshimeve param përkthimit langhtml etiketë
  • Opcioni për të përkthyer mesazhet e ndryshuar nga vBulletin në JavaScript
  • Re-shifroj nuk përkthyer pjesë, kështu që nuk ka shenja të çuditshme në scripts, images titulli etj
  • Respektimi i kushteve të Google, flamujt e parazgjedhur titulli tregon se përkthimet janë të mbështetura nga Google
  • Reverse drejtim faqe për arabisht, hebraisht dhe gjuhët persiane
  • Opcioni për të vendosur directory forum në qoftë se nuk lidhet me domain
  • Opcioni për të vendosur domain juaj forum kryesor për ndjekjen e URL-së në subdomains
  • Përcjellëse në gjuhën e funksionalitetit përdoruesit - configurable (me aftësi të kufizuara, të detyruar, pasi duke i kërkuar përdoruesit ai nuk duan të jenë të ridrejtuar).
  • Translate Google Maps (configurable)
  • Supports strategji të ndryshme pastrimi cache (optimization për forume të vërtetë e madhe) dhe automatikisht disables cache për kohë të pastrimit të shmangur lexoni / shkruani konflikteve
  • Lejon që të mos përkthehet numrat
  • Lejon për të filtruar nga treads vjetra në përkthim, për të zvogëluar shpenzimet e përkthimit
  • Lejon për të përcaktuar periudhën date për temat përkthimit


  Fundit edituar nga vBET; 15-02-1919:09.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33