I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 23

Thread: vBET 3.3.0 Released

 1. #1
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  3,032
  Shkrime
  1

  Default vBET 3.3.0 Released

  Hello.

  Së fundi, pas shumë ndryshime dhe përmirësime shumë të performancës ju japim vBET 3.3.0 Ju lutemi shihni më poshtë listën e plotë.

  SHËNIM: Ka 2 hapa të thjeshtë shtesë rinovuar në këtë version për ata që janë duke përdorur vBulletin:
  • Ndryshimi i parë vBET . Rregull htaccess dhe për të hequr index.php nga atje.
  • Pas përditësimin ju lutem shkoni te integrimit vBulletin seksioni file readme.html dhe ju lutem ekzekutuar hapi 4 "SEO integrimit links përkthim - Pjesa 2 ".

  SHËNIM 2: vBET 3.3.0 ka sistem të ri cache - ju lutem vini re se gjatë përditësimit të të dhënave tuaj të vjetër cached do të hiqet.

  Çfarë ka ndryshuar - shumë gjëra ...

  Përmirësimet e performancës:
  • Sistemi i ri cache (duke marrë më pak hapësirë, më të shpejtë për të gjitha operacionet) - tabela të veçanta cache për çdo gjuhë
  • Algorithm Përmirësimi përkthimi
  • Përdorimin e kujtesës optimization (vargjeve të shpejtë release)
  • Ndjekja e shpejtë përkthimit dhe flamujt e gjeneratës së URLs
  • Përmirësimin e performancës Redirections (ndal vlerësimi faqe pas dërgimit redirect header)
  • Përmirësim të performancës për "gjithmonë besim përdoruesit" Strategjia për zbulimin e gjuhës
  • Përmirësim të performancës për përkthime të reja (të reja parametër cache "Stop kërkim pas dështimeve x")
  • Përmirësim të performancës për pastrimin cache (e re parametër cache "Cache pastrimin timelap" - ju mund ta rregulloje se sa kohë të presin në mes të tabelave cache pastrimin (tani cache kemi mbi 150 tavolina, kështu që ne ndarë një detyrë të madhe për shumë detyra të vogla, të cilat ju mund të përveç kësaj ndarë me kohë të pritjes - kjo do të ulet ngarkesa e serverit tuaj gjatë kohës pastrimin cache)
  • Optimizations shumë pak kod
  • Titujt janë marrë seri duke injoruar
  • Flamuj Optimized (mbi 60% fotografi më të vogla me cilësi të ngjashme)
  • Përmirësimin RSS brezi (pa përdorimin e shabllonit për përkthim)


  Karakteristika të reja:
  • Shtuar parametër cache "Stop kërkim pas dështimeve x" (optimizes përdorimin cache për përkthime të reja)
  • New parametër cache "Cache pastrimin timelap" - ju mund ta rregulloje se sa kohë të presin në mes të tabelave cache pastrimin (tani cache kemi mbi 150 tavolina, kështu që ne ndarë një detyrë të madhe për shumë detyra të vogla, të cilat ju mund të ndarë gjithashtu me kohën e pritjes - kjo do të ulet ngarkesa e serverit tuaj gjatë kohës pastrimin cache)
  • New parametër misc "text Trego origjinale" - tani mesazhin origjinal të shkruar në gjuhë të ndryshme mund të jetë me aftësi të kufizuara gjatë përkthimit, treguar në mënyrë normale, ose injektohet me JavaScript (i mirë për SEO, Eliminon përmbajtjen çështjet e dyfishimit dhe e bën të sigurt që Google nuk do të tekstit origjinal indeksit në faqen përkthyer)
  • Parametër të reja kryesore "Ignore URLs" - Lista configurable e injoruar URLs (URL e tillë nuk do të gjurmuar në përkthim, nuk do të tregojnë flamuj dhe nëse dikush do të përpiqet ta përkthejë ai do të ridrejtuar tek përmbajtja origjinale)
  • Flamujt e re "flamuj Trego për përdoruesit e regjistruar" parametër (ju mund të kufizojnë që përkthimet janë të mbështetura për përdoruesit e regjistruar)
  • Shtuar flamuj parametër "Përdoruesi Default Language Place" - tashmë ajo është e përkrahur vend me porosi për gjuhën e parazgjedhur në formularin e regjistrimit
  • New flamuj parametër "Highlight flamurin aktiv"
  • Removed parametër "drejtimin e kundërt", tani njihet automatikisht sipas stileve.
  • Added mundësi për të parametër misc "Redirect për të redaktuar profilin" - "Në mënyrë të përsëritur deri Gjuha e albumit do të jetë e vendosur" (brutal detyruar)
  • Added mbështetje për lang BBCode për përgjigje të shpejtë në diskutim grup
  • Përdoruesve nuk janë të përkthyera në Kush është në linjë
  • Shtuar lang, langtitle dhe bbcodes notranslate përshkrimin në FAQ (vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Lista e BB Code)


  Changed templates:
  • vbenterprisetranslator_inpost_translate (në qoftë se ju bërë ndryshime që ju duhet të zhbëhet atë, përndryshe ju nuk do të ketë funksionalitete të reja si drejtimet e duhura për ndryshimin e tekstit përkthime të veçanta dhe tekstin origjinal të injektuar nga JavaScript)


  Bugs korrigjuar:
  • Në info anëtar ju do të shihni flamurin e gjuhën e parazgjedhur anëtar (jo nga një kërkim)
  • Ndryshuar drejtimin tekst korrigjohet dhe të përmirësohet edhe (përcaktuar veç e veç për faqe të tërë dhe për çdo teksti origjinal i mesazheve të shkruara në gjuhë të ndryshme)
  • Ajo është lejohet tani të përdorë vBulletin opsionet e "Define Aliases Homepage" dhe "Root Force Forum si Homepage?" (Duhet të ndryshojë e parë vBET . Rregull htaccess dhe për të hequr index.php nga atje)
  • Redirections eliminohet çuditshme (me vbet_flag-in URL)
  • Çështje të eliminohen me kodet e disa gjuhë në një URL
  • Përkthimi i flamujve të mbështetur të përshtatshme (çështje eliminohen me '-' nënshkruajë në emër të vlerave të përkthyera fraza dhe të marra gjatë Faqe e Gjeneruar - jo e vështirë të koduar si më parë)
  • BBCode langtitle parsed në Kush është në linjë
  • Përdoruesve nuk janë të përkthyera në Kush është në linjë
  • Added gjuhë të humbur për "Forum gjuhën" option
  • URL Supported kanonike
  • Eliminohen gabimet php me funksionet e mysql
  • Korrigjohen gabimet html validation
  • Mesazhet Grupi tituj nuk tregojnë langtitle më
  • Çështja korrigjohet encoding në kanalet RSS
  • Bug korrigjohen me një gjuhë ndryshon në User CP (sipas gjuhës së ndryshuar default)  ENJOY!
  Fundit edituar nga vBET; 17-01-1021:27.

 2. #2
  Anëtar
  Antarësuar
  Nëntor 2009
  Postime
  75

  Default

  Text automatically translated from: German to: Albanian
  Translated text
  Unë do të instalojë të përmirësuar të mërkurën një herë.

  Udhëzimet rinovuar janë ende disi të pakuptueshme
  Original text

 3. #3
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  80

  Default

  Installed Faleminderit për lirimin!

 4. #4
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  80

  Default

  Apo ndoshta nuk është plotësisht

  Çfarë duhet të ndryshojë në htaccess?

  HTML Code:
  RewriteEngine On
  RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.teenforumz\.com
  RewriteRule (.*) http://www.teenforumz.com/$1 [R=301,L]
  
  RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
  
  RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
  RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
  
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
  RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
  RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
  
  
  
  #RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
  #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
  #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
  
  #RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
  #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

 5. #5
  Anëtar
  Antarësuar
  Jan 2010
  Postime
  46

  Default

  Puna në Vb4?

 6. #6
  Senior Member
  Antarësuar
  Dhjetor 2009
  Postime
  276

  Default

  HRM, unë jam marrë 504 gabime timeout nga serveri im kur duke u përpjekur për të ngarkuar një faqe përkthyer tani. Ndonjë ide?

 7. #7
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  72

  Default

  "shih tekstin në gjuhën origjinale" (pas shembull # 2 në këtë temë), nuk është duke punuar.

  Vetëm për të mos e dini

 8. #8
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  3,032
  Shkrime
  1

  Default

  Quote Postimi origjinal është bërë nga Michael View Post
  Apo ndoshta nuk është plotësisht

  Çfarë duhet të ndryshojë në htaccess?
  Ky i fundit:
  Code:
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
  Për këtë një:
  Code:
  RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]

 9. #9
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  3,032
  Shkrime
  1

  Default

  Quote Postimi origjinal është bërë nga dacho View Post
  Puna në Vb4?
  Not yet - ne jemi duke filluar workin në vBET 4.0 (për vB4) këtë javë

 10. #10
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  3,032
  Shkrime
  1

  Default

  Quote Postimi origjinal është bërë nga tavenger5 View Post
  HRM, unë jam marrë 504 gabime timeout nga serveri im kur duke u përpjekur për të ngarkuar një faqe përkthyer tani. Ndonjë ide?
  Ju lutemi PM mua URL juaj forum. A jeni duke përdorur vBulletin? A keni bërë ndryshime në. Htaccess? ... Ju lutem kontaktoni me PM

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33