Hi.

Duket se bug fundit (me njohjen e gjuhës për mesazhe me thonjëza) nuk ishte korrigjohet për të gjitha rastet. Këtë version korrigjon atë dhe gjithashtu është shumë më mirë për mënyrën e performancës në fushën e zbulimit të gjuhës. Ne vjen keq për probleme, por ne shpresojmë se reagimi tonë të shpejtë është vlerësuar.

Gjithashtu ju lutem vini re se për të bërë përditësimin nga 3.2.1 është e mjaftueshme për të vetëm të ngarkoj në server një skedar (nga ngarkoni dosjen në dosjen e juaj forum): / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_detection.php

Për versione të tjera ju lutemi të rinovuar të plotë e cila ende është i parëndësishëm (upload të gjitha dosjet, dhe produkteve të importit file).