I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.

Forum: vBET 3.x Plugin / Mod

Forum rreth plugin vBET 3.x për vBulletin 3.8 - mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

Nën-Forume Temat / Postime  Postimi Fundit

 1. Përgjithshëm Diskutimet forum është për tema rreth (vB) Translator Enterprise vBulletin plugin / Mod - Mbështetje për machine translation dhe përkthimi manual.

  Veprimet e Forumit:

  Statistikat e Forumit:

  • Temat: 61
  • Postime: 250
 2. Ky forum përfshin lë të kuptohet se në lidhje me integrimin e vBET (mbështetjen për machine translation dhe përkthimi manual) me vBulletin plugins të tjera.

  Veprimet e Forumit:

  Statistikat e Forumit:

  • Temat: 30
  • Postime: 260

  Postimi Fundit:

 3. Do të dëshironit funksionalitetit të reja në vBET. Ose ndoshta dëshironi të ndryshoni diçka në vBulletin Translator (vB) Enterprise. Këtu është vendi i duhur në forum për të shkruar për të.

  Veprimet e Forumit:

  Statistikat e Forumit:

  • Temat: 73
  • Postime: 400

  Postimi Fundit:

  Bërë tashmë Muslimanët lidhjeve kanonike dhe gjatësia URL Go to last post

  nga

  26-10-18, 16:16

 4. Kanë disa probleme me vBET? Nuk mund të konfiguroni ose për të bërë të drejtuar vBulletin (vB) Enterprise Translator - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Këtu ju do të gjeni ndihmë!

  Veprimet e Forumit:

  Statistikat e Forumit:

  • Temat: 301
  • Postime: 2,412

  Postimi Fundit:

 5. Gjetur disa bug në vBET - mbështetjen tuaj për machine translation dhe përkthimi manual. Shkruani në lidhje me atë këtu dhe vBulletin (vB) Enterprise Translator stafi do të kujdeset për këtë çështje.

  Veprimet e Forumit:

  Statistikat e Forumit:

  • Temat: 82
  • Postime: 663

  Postimi Fundit:

  Zgjidhet Bug rëndësishëm në vBET! Go to last post

  nga

  19-06-12, 14:49

 6. Nëse ju doni të shkruani diçka në lidhje me vBET 2.3.x - versioni i lirë i mbështetjes për machine translation për vBulletin 3.8.x, ju lutem shkruani këtu.

  Veprimet e Forumit:

  Statistikat e Forumit:

  • Temat: 30
  • Postime: 138

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33