Buy Now! Features Downloads
Faqja 1 nga 2 12 I funditI fundit
Duke shfaqur rezultatin 1 deri 10 prej 11

Thread: Në pamundësi për të çaktivizuar vBET? (Urgjente)

1. # 1
    Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    248

Default Në pamundësi për të çaktivizuar vBET? (Urgjente)

Hi all unë jam duke u përpjekur për të gjetur një problem që u bë e qartë rreth një javë më parë, për këtë qëllim i duhet për të çaktivizoni të gjitha plugin-së, megjithatë kur i disable vbet forum nuk e ngarkesës në të gjitha, vetëm një faqe krejtësisht bosh?

Mund të për ndihmë një si i duhet për të bërë këtë urgjentisht, sepse stili im forum është thyer për mysafirët.

Regards,
    Simon

2. # 2
    Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    248

Michael, në qoftë se ju lexoni këtë ju ende keni admin qasje, e shohin forumin në identifikuar nga status / mysafir dhe ju do të shihni styling mungon, hyni dhe stili është atje, kjo është arsyeja pse unë duhet të çaktivizoni vbet për të eliminuar atë si një shkak possibile.

3. # 3
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    431

Hi Michal është aktualisht duke bërë punëtori, ai do t'ju përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur, por këtu është ajo që unë kam marrë për ty, si ta çaktivizoni vBET:

1. Disable atë në CP Admin
    2. Koment vBET Rregullat në. htaccess. Nëse ju nuk e mbani mend të cilat janë ato pastaj shikoni në vBET pako në directory do-not-upload/tools/redirecting-rules
    3. Ktheje ndryshimet e integrimit në vBulletin fotografi. Mënyra më e lehtë - vetëm të ngarkoni fotografi origjinale. Nëse ju nuk keni zip - shkarkohet nga faqja provider. Mënyra më e vështirë - vetëm readme.html hapur në vBET paketë dhe nuk keni përshkruar saktësisht se cila ishte bërë ndryshime - vetëm ta bëni atë në mënyrë të kundërt.

4. # 4
    Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    248

Faleminderit për përgjigjen, unë jam snowed me me punë në këtë moment kështu që stili im forum për mysafirët do të duhet të mbetet e thyer deri nesër, ku unë mund të kryejë këtë veprim, edhe pse unë kam një dyshim i poshtër që është shumë e fundit vbet shkaktuar këtë - unë do të updaate nesër kur unë të mund me sukses të çaktivizoni vBET.

5. # 5
    Michał Podbielski (vBET Stafi) Avatar vBET e
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    2,720
    Shkrime
    1

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd Shiko postimin
    Michael, në qoftë se ju lexoni këtë ju ende keni admin qasje, e shohin forumin në identifikuar nga status / mysafir dhe ju do të shihni styling mungon, hyni dhe stili është atje, kjo është arsyeja pse unë duhet të çaktivizoni vbet për të eliminuar atë si një shkak possibile.
    A keni Cache Vizitor ndezur? Nëse po, ju lutem provoni për ta kthyer atë (vetëm përkohësisht për provë) dhe kontrolloni përsëri. Shumica e ndoshta ajo është kthyer më dhe keni bërë disa ndryshime stili dhe stilet tuaja janë ruajtur në dosjet. Kështu, pas ndryshimeve të stilit fotografi janë të ndryshme (emra të ndryshëm), por rezultatet kopje e ruajtur e plotë HTML në cache ftuar ende kanë URL për fotografi e vjetër stil. Kjo do të përkryer të shpjegojë se çfarë ndodh. Pra, në qoftë se ajo është me të vërtetë shkaku atëhere ju lutem:
    1. Vetëm të prisni derisa të skadojë dhe Cache Guest çështja do të shkojnë larg veten
    2. Ose në qoftë se ju nuk dëshironi të prisni vetëm Cache të pastër Guest

Nëse nuk është shkaku, atëherë ju lutem na informoni dhe ne do të kontrollojë atë përsëri.

6. # 6
    Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    248

Michael, akordim off cache mysafir ka punuar, por i kanë vetëm ndonjëherë përdorur një stil kurrë asgjë kopje e ruajtur dhe as tregohen për mysafirët është stili im që unë e përdor tani, përdoruesi nuk ka qenë treguar një tjetër stil, EVER!, I gjeni se në qoftë se në vBulletin Paneli i ndryshuar stilin e treguar për të gjallë nuk do të respektojë zgjedhjen time saktësisht, hit i saj apo zonjushe, por më së shumti një version jo vetëquajtur e stilit aktuale. Nëse i bëni si ju kërkoni dhe fik cache ftuar atëherë ajo sillet si duhet do të thotë se vbet iscausing një çështje!.

7. # 7
    Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    248

U largova cache mysafir fikur prej ditës së djeshme 22:15 dhe të shikoni mysafir paregjistruar nuk / identifikuar në pikëpamje ishte si ajo duhet të jetë, kur i kthyer atë përsëri në 21:20 sot në pamje të ftuar ishte thyer përsëri, nëse i pastaj të ndryshojë stilin e se id dispozicion nga: vBulletin prezgjedhur nuk nderin që të ndryshojë insted parë mysafir merr të caktuar, por tregon atë fikse në stilin e mëparshme, atëherë kur dikush përpiqet për të parë një fije të parë kthehet në stilin i vetëm për të ndryshuar??

Unë kam kthyer dokumentat e fshehtë të ftuar përsëri në mënyrë që stilet e mia janë të fiksuara, si i tha më lart unë nuk kanë ndryshuar stilin apo të shikoni kështu që nuk ka arsye pse vBET duhet të shkaktojë këtë çështje, mund të ju lutem lirimin e një gjendje e vështirë apo të më tregoni se çfarë unë mund të bëj për të marrë këtë duke punuar si duhet?

8. # 8
    Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    248

Unë zgjidhur këtë çështje veten time, por vBET ende ka nevojë për një fix kështu që kjo doen't duhet të bëhet me dorë:
    1. Arrihen Admincp>vBET Cache
    2. > Cache Guest
    3. Me aftësi të kufizuara dhe ruajtur Cache Guest
    4. Made Guests Koha Cache To Live & Koha Guest Cache To Live për faqet më pak të rëndësishme vlera zero
    5. Cache aktivizuar Guest & Saved
    6. Views Vizitor po tani treguar stilin tuaj e saktë
    7. Made Guests Koha Cache To Live & Koha Guest Cache To Live për faqet më pak të rëndësishme vlera i kishte ato në para dhe Saved
    8. Kontrolluar ne daten hyrë me synimin për të konfirmuar styling ishte ende ok
    Tani parë për mysafirët është i fiksuar, por i guess kur koha shkon jashtë kopje e ruajtur në qoftë se një mysafir shikime faqen time dhe nuk është një çështje me styling apo ndonjë gabim, atëherë çdo mysafir, pasi që do të shohin stilin e thyer ose gabim kur me të vërtetë se gabimi doesn 't ekzistojnë më!

9. # 9
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    431

Na vjen keq që keni pasur për të zgjidhur atë nga mesi juaj, ne jemi të kontrolluar mundësitë, pse duket dhe si për të zgjidhur një herë për të gjithë

10. # 10
    Michał Podbielski (vBET Stafi) Avatar vBET e
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    2,720
    Shkrime
    1

Quote Postimi origjinal është bërë nga Simon Lloyd Shiko postimin
    Unë zgjidhur këtë çështje veten time, por vBET ende ka nevojë për një fix kështu që kjo doen't duhet të bëhet me dorë:
    1. Arrihen Admincp>vBET Cache
    2. > Cache Guest
    3. Me aftësi të kufizuara dhe ruajtur Cache Guest
    4. Made Guests Koha Cache To Live & Koha Guest Cache To Live për faqet më pak të rëndësishme vlera zero
    5. Cache aktivizuar Guest & Saved
    6. Views Vizitor po tani treguar stilin tuaj e saktë
    7. Made Guests Koha Cache To Live & Koha Guest Cache To Live për faqet më pak të rëndësishme vlera i kishte ato në para dhe Saved
    8. Kontrolluar ne daten hyrë me synimin për të konfirmuar styling ishte ende ok
    Tani parë për mysafirët është i fiksuar, por i guess kur koha shkon jashtë kopje e ruajtur në qoftë se një mysafir shikime faqen time dhe nuk është një çështje me styling apo ndonjë gabim, atëherë çdo mysafir, pasi që do të shohin stilin e thyer ose gabim kur me të vërtetë se gabimi doesn 't ekzistojnë më!
    Hi. vBET nuk kanë nevojë ndryshime në këtë fushë - nuk ka gabim në të gjitha - që tanimë e ka shpjeguar se si funksionon. Ai punon si ajo mendoj për të - tregon faqet kopje e ruajtur plotësisht HTML deri në atë skadojnë. Dhe ajo ishte duke punuar njëjtë në forum tuaj. Përshkrimin tuaj se si ju zgjidhur çështja është prova. Ju ndryshuar cache TTL për vlerën e vërtetë e ulët, kështu që të gjitha faqet e skaduar dhe u zëvendësua kur kërkesat ri erdhi. Gjithçka works perfectly. Ashtu siç kam përshkruar në përgjigje tim të parë këtu - faqet tuaja cached pikë për të nuk ekzistojnë fotografi CSS, sepse shumica ndoshta disa CSS është ndryshuar në forum tuaj. Dhe ashtu siç kam përshkruar më parë në një rast të tillë vetëm ju mund të prisni derisa të skadojë cache (nëse koha për të jetuar ka vlera të ulëta) të cache mysafir i skuqur. Ju lutem mos harroni - MOS cache turret bazën e të dhënave - kjo works perfectly pa marrë parasysh çfarë ndryshimesh ju do të bëni në forum tuaj

Gjithashtu ju nuk keni për të zgjidhur vetë. Në fakt ju bëri vetëm atë që kam shkruar ju në përgjigjen time të parë në këtë thread:
    Pra, në qoftë se ajo është me të vërtetë shkaku atëhere ju lutem:
    1. Vetëm të prisni derisa të skadojë dhe Cache Guest çështja do të shkojnë larg veten
    2. Ose në qoftë se ju nuk dëshironi të prisni vetëm Cache të pastër Guest
    Ju vetëm flushed Cache Vizitor si ju u pyet. Ju lutem vini re se, nuk ka mënyrë shumë të thjeshtë për këtë - ju nuk keni për të bërë të gjitha ato hapa, ajo është e mjaftueshme për të shkuar në Admin CP -> vBET Cache -> Cleaner Cache. Na vjen keq unë nuk e përmend këtë opsion, në përgjigje të fundit - kam supozuar ju e dini atë.

Faqja 1 nga 2 12 I funditI fundit

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27