I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Si për të marrë një kopje rezervë të bazës së të dhënave, pa cache përmbajtjen gjuhën

 1. #1
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  67

  Default Si për të marrë një kopje rezervë të bazës së të dhënave, pa cache përmbajtjen gjuhën

  Grumbullime Gjuhësore mund të bëjë bazën e të dhënave deri në 50 herë më të mëdha. Nuk ka nevojë të backup ato arka pasi që ato janë zëvendësuar çdo 14 ditë gjithsesi. Këtu është se si të backup bazën e të dhënave ku tabelat cached janë flushed (bosh) në rezervë (testuar në Linux CentOS): Batchjob: mysqldump-u emrin-ppassword databasename | python dump.py> dump.sql Ku script e mëposhtme python me dump.py emri është përdorur:
  Code:
  #!/usr/bin/env python# -*- coding: UTF-8 -*-#import sys line = sys.stdin.readline()ignore = Falsewhile line:if "LOCK TABLES" in line:l = line.replace("`", "")try:tname = l.split(" ")[2]sys.stderr.write(tname+"\n")if tname in ("vbenterprisetranslator_cache_medium_da",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ar",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_be",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_bg",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ca",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_cs",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_cy",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_de",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_el",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_en",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_es",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_et",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_fa",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_fi",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_fr",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ga",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_gl",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_hi",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_hr",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_hu",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_id",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_is",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_it",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_iw",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ja",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ko",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_lt",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_lv",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_mk",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ms",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_mt",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_nl",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_no",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_pl",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_pt",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ro",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_ru",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_sk",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_sl",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_sq",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_sr",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_sv",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_sw",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_th",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_tl",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_tr",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_uk",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_vi",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_yi",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_zh-CN",  "vbenterprisetranslator_cache_medium_zh-TW",  "vbenterprisetranslator_cache_da",  "vbenterprisetranslator_cache_ar",  "vbenterprisetranslator_cache_be",  "vbenterprisetranslator_cache_bg",  "vbenterprisetranslator_cache_ca",  "vbenterprisetranslator_cache_cs",  "vbenterprisetranslator_cache_cy",  "vbenterprisetranslator_cache_de",  "vbenterprisetranslator_cache_el",  "vbenterprisetranslator_cache_en",  "vbenterprisetranslator_cache_es",  "vbenterprisetranslator_cache_et",  "vbenterprisetranslator_cache_fa",  "vbenterprisetranslator_cache_fi",  "vbenterprisetranslator_cache_fr",  "vbenterprisetranslator_cache_ga",  "vbenterprisetranslator_cache_gl",  "vbenterprisetranslator_cache_hi",  "vbenterprisetranslator_cache_hr",  "vbenterprisetranslator_cache_hu",  "vbenterprisetranslator_cache_id",  "vbenterprisetranslator_cache_is",  "vbenterprisetranslator_cache_it",  "vbenterprisetranslator_cache_iw",  "vbenterprisetranslator_cache_ja",  "vbenterprisetranslator_cache_ko",  "vbenterprisetranslator_cache_lt",  "vbenterprisetranslator_cache_lv",  "vbenterprisetranslator_cache_mk",  "vbenterprisetranslator_cache_ms",  "vbenterprisetranslator_cache_mt",  "vbenterprisetranslator_cache_nl",  "vbenterprisetranslator_cache_no",  "vbenterprisetranslator_cache_pl",  "vbenterprisetranslator_cache_pt",  "vbenterprisetranslator_cache_ro",  "vbenterprisetranslator_cache_ru",  "vbenterprisetranslator_cache_sk",  "vbenterprisetranslator_cache_sl",  "vbenterprisetranslator_cache_sq",  "vbenterprisetranslator_cache_sr",  "vbenterprisetranslator_cache_sv",  "vbenterprisetranslator_cache_sw",  "vbenterprisetranslator_cache_th",  "vbenterprisetranslator_cache_tl",  "vbenterprisetranslator_cache_tr",  "vbenterprisetranslator_cache_uk",  "vbenterprisetranslator_cache_vi",  "vbenterprisetranslator_cache_yi",  "vbenterprisetranslator_cache_zh-CN",  "vbenterprisetranslator_cache_zh-TW",  "vbenterprisetranslator_cache_short_da",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ar",  "vbenterprisetranslator_cache_short_be",  "vbenterprisetranslator_cache_short_bg",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ca",  "vbenterprisetranslator_cache_short_cs",  "vbenterprisetranslator_cache_short_cy",  "vbenterprisetranslator_cache_short_de",  "vbenterprisetranslator_cache_short_el",  "vbenterprisetranslator_cache_short_en",  "vbenterprisetranslator_cache_short_es",  "vbenterprisetranslator_cache_short_et",  "vbenterprisetranslator_cache_short_fa",  "vbenterprisetranslator_cache_short_fi",  "vbenterprisetranslator_cache_short_fr",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ga",  "vbenterprisetranslator_cache_short_gl",  "vbenterprisetranslator_cache_short_hi",  "vbenterprisetranslator_cache_short_hr",  "vbenterprisetranslator_cache_short_hu",  "vbenterprisetranslator_cache_short_id",  "vbenterprisetranslator_cache_short_is",  "vbenterprisetranslator_cache_short_it",  "vbenterprisetranslator_cache_short_iw",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ja",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ko",  "vbenterprisetranslator_cache_short_lt",  "vbenterprisetranslator_cache_short_lv",  "vbenterprisetranslator_cache_short_mk",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ms",  "vbenterprisetranslator_cache_short_mt",  "vbenterprisetranslator_cache_short_nl",  "vbenterprisetranslator_cache_short_no",  "vbenterprisetranslator_cache_short_pl",  "vbenterprisetranslator_cache_short_pt",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ro",  "vbenterprisetranslator_cache_short_ru",  "vbenterprisetranslator_cache_short_sk",  "vbenterprisetranslator_cache_short_sl",  "vbenterprisetranslator_cache_short_sq",  "vbenterprisetranslator_cache_short_sr",  "vbenterprisetranslator_cache_short_sv",  "vbenterprisetranslator_cache_short_sw",  "vbenterprisetranslator_cache_short_th",  "vbenterprisetranslator_cache_short_tl",  "vbenterprisetranslator_cache_short_tr",  "vbenterprisetranslator_cache_short_uk",  "vbenterprisetranslator_cache_short_vi",  "vbenterprisetranslator_cache_short_yi",  "vbenterprisetranslator_cache_short_zh-CN",  "vbenterprisetranslator_cache_short_zh-TW"):ignore = Trueexcept IndexError:sys.stderr.write(l)passif ignore and "INSERT" in line:line = sys.stdin.readline()continueif "UNLOCK TABLES" in line:ignore = False sys.stdout.write(line)line = sys.stdin.readline()
  Mos harroni të drejtuar: chmod + x / root / dump.py nga rrënja (vetëm një herë para se drejtimin e punës grumbull herë të parë)
  Fundit edituar nga vBET; 22-10-1317:27. Arsyeja: QUOTE korrigjohen në kodin BBCode

 2. #2
  Anëtar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  67

  Default

  Një tjetër e mundshme (të paprovuara) zgjidhje më të thjeshtë: mysqldump-u emrin-ppassword databasename | grep-P-v "INSERT INTO (` Tabela 1 `|` table2 `)"> dump.sql

  (Mos harroni të përdorni 'dhe jo')
  Fundit edituar nga krisp; 24-01-1001:59.

 3. #3
  Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
  Antarësuar
  Tetor 2009
  Postime
  3,029
  Shkrime
  1

  Default

  Dhe shumë më e thjeshtë - vetëm të vendosur në vBET përdorimi i bazës së të dhënave të jashtme për cache
  Kjo është sported dhe configurable by Admin CP (Admin CP -> vBET Cache -> External DB Cache).

  Në këtë mënyrë do të jetë tavolina cache në bazën e të dhënave të tjera dhe ju mund të backup forumin tuaj pa cache dhe pa ndonjë truket

 4. #4
  Banned
  Antarësuar
  Prill 2015
  Vend
  3558 Gjykata Locust Santa Fe Springs, CA 90.670
  Postime
  1

  Default

  Ndihmë Amazing këtu. Tani unë jam në gjendje të bëjë atë pa asnjë lloj ndihme. Falënderim

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33