I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 13 e 13

Thread: vBET dhe performanca

 1. #11
  Banned
  Antarësuar
  Gusht 2012
  Postime
  481

  Default

  Mos e shfaq datën dhe kohën e tanishme. Shfaq datën dhe kohën shkakton Përkthimet e çdo pyetje shtesë për minutë dhe të bazës së të dhënave edhe në qoftë se të dhënat është tashmë në cache.
  Në mënyrë që të mos shfaq datën dhe kohën e tanishme:

  1. Go to AdminCP-> Styles & Templates-> Search in templates
  2. Search:
   Code:
   $vbphrase[all_times_are_gmt_x_time_now_is_y]
  3. Hiqni atë nga të gjitha templates.

  Nga tani e tutje, datën dhe kohën e tanishme nuk do të shfaqet.


  Lutemi kini parasysh se templates tjera mund të shfaqin kohën nga variablave të tjera - në këtë rast, ju duhet të gjeni dhe për të hequr ndryshore / komentoni atë.

 2. #12
  Banned
  Antarësuar
  Gusht 2012
  Postime
  481

  Default

  A nuk tregojnë ndonjë tekst rradhës në faqe. Rradhës tekst bën që vBET dërgon tekstin më të përkthyer.
  Nëse ju doni të vënë në tekst faqja e rradhës e vënë atë në JavaScript (teksti në JavaScript nuk është përkthyer) ose në Zona notranslate.

 3. #13
  Banned
  Antarësuar
  Gusht 2012
  Postime
  481

  Default

  (Që nga 3.6.3) Turn off opsion Shto tag alternativ. Mundësuar këtë opsion rrit kohë lart për të shtuar tags dhe i dërgon të dhëna më shumë për përdoruesit. By default, ky opsion është i aktivizuar.

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

 • Ju mund të mos postoni tema të reja
 • Ju mund të mos Përgjigje pas
 • Ju mund të mos Postimi attachments
 • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33