I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads Kontrolloni vBET në vBulletin 5

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
  • vBET - Translator vBulletin Enterprise

   Rritja e trafikut juaj forum numrin, të përdoruesve dhe të ardhurat nga reklama!
   Ne mbështesim vBulletin 5.x, 4.x dhe 3.8.x!


   DEMO LIVE në Vbulletin 5.x


   vBET është një plugin për forume vBulletin Translation, që përkthehet forum tuaj në 53 gjuhë (duke përdorur përkthimin jashtëm) dhe i lejon përdoruesit për të shkruar mesazhet në gjuhë të ndryshme.
   • Përdorni përkthime lirë dhe të lirë makinë

   Ju jeni në gjendje të përdorin vBET me përkthim krejtësisht falas makinë. vBET mbështet integrimin e përkthimit me makinë dhe disa të zbulimit gjuhën Apis Apertium: (FALAS), Yandex (FALAS me kuotën e madh), DetectLanguage (FALAS me e madhe e kuotave), Microsoft (FALAS me kuota të ulëta), IBM-Watson (FALAS me kuota të ulëta), Koordinatorët e lokalizimit më sipër BeGlobal, Google. vBET automatikisht zgjedh ofruesit e lirë dhe më e lirë para se të përkthimit më të shtrenjtë. Gjithashtu mbështet përkthim manual.
   • Tërheqë më shumë vizitorë

   vBET në çast e bën forum tuaj kanë përmbajtje 53 herë më shumë, në 53 gjuhë! Kjo do të thotë 53 herë më shumë URLs për temat të cilat tani do të vizitohet nga përdoruesit kërkojnë përmbajtjen e në gjuhën e tyre amtare.
   • Tërheqin më shumë shfrytëzues

   Bërë njerëzit të vijnë është një gjë që vBET ka. Bërë njerëzit të qëndrojnë është një tjetër! vBET mbështet komunitetet shumë gjuhë, kështu që tani ju do të merrni si përdorues njerëz që nuk e përdorin Gjuha e albumit juaj forum.
   • Përmirësuar të ardhurat AdSense

   Më shumë trafik do të thotë më shumë klikime në reklama të mundshme, do të thotë më shumë të ardhura nga forumi juaj.
   • Përmirësimi i cilësisë dhe uljen e kostove

   Pranë përkthimi makine (nga motorët e booth lirë dhe të paguar) vBET mbështet përkthime manuale. Përdoruesit e juaj lehtë mund të përkthehet me dorë dhe përkthimi i saktë makinë - për të ju ofrojnë cilësi të mirë dhe kushton më pak

   Një shpejtë, instalimin 5 minuta të vBET ju jep përmbajtjen 53 herë më shumë në forum dhe hap dyert për përdoruesit e rinj. Plus të ardhurat të reja nga gjithë bota.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33