PDA

View Full Version: Zgjidhet Translations nuk punojnë jashtë dosje forumctrenks
18-06-10, 01:43
Unë kam VB_CMPS për shumë faqe, dhe shumë faqe dynmic brenda se. Gjithashtu dosjet pas rrënjë forumin që punojnë Jo

Këtu është çështja, imazhet flamur nuk janë duke punuar jashtë rrënjë forum

Kur ju klikoni tjetër lang ajo shkon direkt në rrënjë forum edhe kur nuk e juaj në të

ctrenks
18-06-10, 01:52
url për të kontrolluar është Guide Online Kazino | No Kazino Depozitave | Reviews Online Casino dhe forum (http://www.allfreechips.com)

translator forum vepra të mëdha, çdo gjë e saj jashtë se kjo është vrarë mua.

ctrenks
18-06-10, 02:18
OK, I updated rrënjë forum për bosh, gjithashtu u përpoq / dhe se lejon përkthyes të funksionoj në rregull

Por faqja e lidh nuk janë duke punuar planifikuar si. Klikimi në një shqyrtim shton lang dy herë, dmth domian / të / të / casino_review /**********...

Pastaj duke klikuar përsëri në faqen kryesore shton domain.com / / te

Kërkim e saj fantastike vetëm duhet për të pastruar disa bugs!

vBET
18-06-10, 09:59
Hello.

Çfarë është duke juaj për directory Forum - ndoshta ju duhet të keni atje / phpBB2. Ndoshta, sepse unë nuk jam i sigurt nuk tuaj fotografi forum janë në / phpBB2 directory ose ajo është shtuar vetëm nga URLs miqësore.

Së pari ju lutemi të konfiguruar gjithçka për të punuar mirë në faqet forum. Pastaj të fillojë të integrimit me faqet jashtë directory forum dhe me plugins të tjera. Këtu do të gjeni udhëzime të integrimit:


Në këtë moment unë nuk mund të shihni flamujt në të gjitha në forum tuaj, kështu që unë nuk jam në gjendje për të parë sjelljen që ju përshkruani. Ju lutemi të kthehet përsëri dhe të japë flamuj Lidhje e saktë për faqe ku ne mund të shohim këtë çështje të dyfishtë gjuhë.

ctrenks
18-06-10, 17:22
forumi është në të vërtetë në pjesën phpBB2, dhe se vepra të mëdha me forum / phpBB2 / ose bosh ose me një /

Tani në qoftë se i lënë / phpBB2 / faqet e jo mi forumi të gjitha tregojnë 404 gabime.

Unë ndryshimet Muslimanët si në udhëzimet,
Added. Ndryshimet htaccess në / phpBB2 / per forumin dhe artikujt jo htaccess forum në rrënjë domain.

ctrenks
18-06-10, 18:32
Vendos rrugën përsëri në forum / phpBB2 dhe flamuj nuk duket. Kjo është një addin gjaknxehtë që im një kohë të vështirë me.

ctrenks
18-06-10, 18:39
ok, sctratch çështja flamurin ata disi të gjithë u kontrolluar OFF.

ctrenks
18-06-10, 18:41
OK, Me vendosjen rrënjë forum / phpBB2 shkaqet e tij shumë çështje.

Të gjitha faqet e mia si kundërshtarë kazinove online me iSlots ofruar shpërblime kundërshtarë kazino (http://www.allfreechips.com/casino_guide/rival-casinos.html) deri në fund duke shtuar kodin lang dhe / phpBB2 në mënyrë që ata të gjithë të merrni messed me

ctrenks
18-06-10, 18:53
Gjithashtu, nuk i sigurt nëse kjo është një çështje të madhe, në CP e mia Admin seksionin mbi navigator për të vBET, të gjitha lidhjet e tregon një faqe bosh, por unë mund të modifikoni ato në qoftë se i kalojnë nëpër vboptions pastaj zgjidhni nga atje.

vBET
18-06-10, 20:45
HI. Edhe një herë - gjë e bazuar është për të konfiguruar vBET punës të përshtatshme për faqet forum. Vetëm atëherë ju jeni në gjendje të përshtatshme të integruar atë me pjesët e tjera. Përndryshe ju do të keni probleme gjatë gjithë kohës.

Nëse directory juaj forum është phpBB2 - dhe dua të them fizikisht në FTP tuaj - atëherë ju keni për të vendosur directory Forum pikërisht / phpBB2
Nëse nuk është fizikisht në phpBB2 directory on FTP tuaj - pastaj të lënë bosh Forum directory.
Kjo vlen edhe për. Rregullat e htaccess.

Në qoftë se kjo do të shkakton që disa çështje - atëhere ju lutem përshkruani ato dhe ne do t'ju mbështesë dhe të kërkoni për bug është e tillë ekziston. Për sa kohë që nuk është i konfiguruar vBET duhur ne vetëm duhet të nxjerrë të gabuar konfigurimit dhe ju duhet të konfiguroni atë mënyrë të përshtatshme (në bazë të parametrave të përshkrimit në pikën kryesore).

Lidhur me çështjen tuaj admincp - ne kemi herë të parë çështje të tilla. Ju lutemi sigurohuni që instalimi është i plotë - do të ishte mirë për të vetëm të ngarkoni të gjitha dosjet përsëri dhe importit të produktit përsëri fotografi (si gjate update). Nëse ajo do të vazhdojë të ndodhë atëhere ju lutem të dhënat qasje PM CP tuaj për Admin dhe FTP - ne do të kontrollojë atë dhe zgjidhur atë (edhe me çështje të tjera):)

ctrenks
18-06-10, 22:12
ty, duke filluar nga një hap dhe duke u siguruar të gjitha. htaccess është e saktë.

Forum ime është një phpBB2 aktuale directory (duhet të ndryshojë një ditë)

Directories tim të tjera janë të gjitha virtuale në htaccess përcjellëse të tilla si casino_guide dhe të tilla.

ctrenks
18-06-10, 22:26
ok, të gjitha lidhjet themelore duket për të punuar, ato saj dinamik që nuk janë duke punuar si duhet

këtu është rregull rishkruaj për faqet dinamikeRewriteRule [.]*casino_review/([0-9]*) casino_guide/getcasino?id=%{QUERY_STRING}&id=$1


kështu që një url of / casino_review/509/whatevertexthere.html do padd getcasino.php? id = 509

Dhe këto janë Përcjellin në faqen forum

ctrenks
18-06-10, 22:33
Çështja e fundit është ikona flamuri nuk punojnë jashtë rrugën forum.


http://www.allfreechips.com/images/vbet/flags/be.gif

aq e saj duke shtuar / images për në rrugën e tanishme, nuk përdorin rrugën e duhur forum.

ctrenks
18-06-10, 23:06
ok, vetëm gjëra të çuditshme ndodhin

homepage vepra të mëdha, përkthehet por imazhet flamurin janë thyer.

Tani kur ju klikoni një përmbledhje, një punë e madhe, disa Jo përkthyer dhe disa të shtoni lang dy herë, dmth / të / të / casino_review

vBET
19-06-10, 00:38
Unë nuk jam në gjendje të vëzhguesit ndonjë sjelljeje të përshkruara - flamujve tuaja janë me aftësi të kufizuara.

Me sa kuptoj unë tani ju keni konfiguruar si duhet vBET per forum. Përkthimet janë duke punuar dhe keni vendosur directory Forum pikërisht / phpBB2.

Nëse po, atëherë tani është koha për t'u integruar me faqet jashtë directory forum. Ju lutem shikoni këtu për udhëzimet e integrimit me faqet jashtë directory forum: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq-2.html # post54

Shënim përsëri: vBET duhet të jetë konfiguruar si duhet për forum, vetëm atëherë ajo do të punojnë edhe me pjesët e tjera pas integrimit.

Nëse keni ndonjë pyetje shtesë, ju lutem thjesht pyesni. Në qoftë se çështjet tuaja do të vazhdojnë të ekzistojnë pas integrimit të përshtatshme - ju lutem jepni informata specifike se si të riprodhuar - Lidhje e saktë ku ne mund të shohim atë. Në këtë moment askush nga gjëra të përshkruar është e dukshme në forum tuaj, dhe ju nuk dha asnjë informata të sakta - info se disa lidhje janë të këqija nuk është e mjaftueshme për të përcaktuar se çfarë po ndodh.

ctrenks
19-06-10, 14:36
I dont duan që ajo të gjitha aktive dhe për të marrë indeksuar gabimisht. Unë do të Tuen të gjitha në tani dhe alllow është për t'u parë.

Çështjet:

1. Image links Flamuri janë jashtë relevante dhe e gabuar e forumit
2. Disa faqe të shtuar një të dyfishtë / lang / lang / identifikues
3. Disa faqe nuk janë përkthyer, disa janë pa arsye

vBET
20-06-10, 02:32
Unë e kuptoj pika juaj - ende kemi nevojë për diçka më shumë për të diagnostikuar. Të paktën ju mund të ruani prodhimit html ku çështjet janë të përfshirë dhe atë këtu.

Rreth çështjeve tuaj:
1. Ju lutemi të integrimit bërë për faqet jashtë forum. Unë tashmë ju dha URL për përshkrimin se si ta bëjnë këtë. Flamuj do të punojnë mirë pasi të keni bërë këtë (të shihni vetëm në forumin tonë: http://www.vbenterprisetranslator.com/)
2. Nevojë për detaje. URL të saktë me faqe ku unë mund të shohin atë dhe në qoftë se ju keni flamuj me aftësi të kufizuara, atëherë të paktën të mundësojë atë, me përjashtim të prodhimit, disable përsëri dhe të na dërgoni këtë prodhimit me URL-në faqen e tillë.
3. Nuk është gjithmonë një arsye:) Me siguri ato faqe të cilat nuk janë përkthyer janë të krijuara nga mods që nuk e mbështesin goditje global_complete. Ne kemi zgjidhje për këtë - ju lutem shikoni këtu për lë të kuptohet se integrimi:

ctrenks
20-06-10, 04:53
Unë kam bërë të gjitha sendet e integrimit. Shumë se një herë!

Flamujt janë dhe kanë qenë aktiv.<div class="vbetflagsbox"> <a href="/af/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/af.gif" alt="Afrikaans" border="0"/></a> <a href="/sq/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sq.gif" alt="Albanian" border="0"/></a> <a href="/ar/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ar.gif" alt="Arabic" border="0"/></a> <a href="/be/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/be.gif" alt="Belarusian" border="0"/></a> <a href="/bg/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/bg.gif" alt="Bulgarian" border="0"/></a> <a href="/ca/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ca.gif" alt="Catalan" border="0"/></a> <a href="/zh-CN/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/zh-CN.gif" alt="Chinese" border="0"/></a> <a href="/hr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/hr.gif" alt="Croatian" border="0"/></a> <a href="/cs/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/cs.gif" alt="Czech" border="0"/></a> <a href="/da/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/da.gif" alt="Danish" border="0"/></a> <a href="/nl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/nl.gif" alt="Dutch" border="0"/></a> <a href="/" onclick="document.cookie = 'vbet_language=; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/'; return true;"><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/en.gif" alt="English" border="0"/></a> <a href="/et/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/et.gif" alt="Estonian" border="0"/></a> <a href="/tl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/tl.gif" alt="Filipino" border="0"/></a> <a href="/fi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/fi.gif" alt="Finnish" border="0"/></a> <a href="/fr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/fr.gif" alt="French" border="0"/></a> <a href="/gl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/gl.gif" alt="Galician" border="0"/></a> <a href="/de/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/de.gif" alt="German" border="0"/></a> <a href="/el/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/el.gif" alt="Greek" border="0"/></a> <a href="/iw/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/iw.gif" alt="Hebrew" border="0"/></a> <a href="/hi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/hi.gif" alt="Hindi" border="0"/></a> <a href="/hu/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/hu.gif" alt="Hungarian" border="0"/></a> <a href="/is/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/is.gif" alt="Icelandic" border="0"/></a> <a href="/id/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/id.gif" alt="Indonesian" border="0"/></a> <a href="/ga/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ga.gif" alt="Irish" border="0"/></a> <a href="/it/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/it.gif" alt="Italian" border="0"/></a> <a href="/ja/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ja.gif" alt="Japanese" border="0"/></a> <a href="/ko/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ko.gif" alt="Korean" border="0"/></a> <a href="/lv/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/lv.gif" alt="Latvian" border="0"/></a> <a href="/lt/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/lt.gif" alt="Lithuanian" border="0"/></a> <a href="/mk/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/mk.gif" alt="Macedonian" border="0"/></a> <a href="/ms/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ms.gif" alt="Malay" border="0"/></a> <a href="/mt/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/mt.gif" alt="Maltese" border="0"/></a> <a href="/no/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/no.gif" alt="Norwegian" border="0"/></a> <a href="/fa/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/fa.gif" alt="Persian" border="0"/></a> <a href="/pl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/pl.gif" alt="Polish" border="0"/></a> <a href="/pt/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/pt.gif" alt="Portuguese" border="0"/></a> <a href="/ro/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ro.gif" alt="Romanian" border="0"/></a> <a href="/ru/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ru.gif" alt="Russian" border="0"/></a> <a href="/sr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sr.gif" alt="Serbian" border="0"/></a> <a href="/sk/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sk.gif" alt="Slovak" border="0"/></a> <a href="/sl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sl.gif" alt="Slovenian" border="0"/></a> <a href="/es/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/es.gif" alt="Spanish" border="0"/></a> <a href="/sw/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sw.gif" alt="Swahili" border="0"/></a> <a href="/sv/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sv.gif" alt="Swedish" border="0"/></a> <a href="/zh-TW/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/zh-TW.gif" alt="Taiwanese" border="0"/></a> <a href="/th/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/th.gif" alt="Thai" border="0"/></a> <a href="/tr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/tr.gif" alt="Turkish" border="0"/></a> <a href="/uk/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/uk.gif" alt="Ukrainian" border="0"/></a> <a href="/vi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/vi.gif" alt="Vietnamese" border="0"/></a> <a href="/cy/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/cy.gif" alt="Welsh" border="0"/></a> <a href="/yi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/yi.gif" alt="Yiddish" border="0"/></a> </div> </div>

ctrenks
20-06-10, 04:55
IG ju ndryshim të LV në faqen kryesore, pastaj klikoni në kazino bllokohet ju të shkoni në


http://www.allfreechips.com/lv/lv/casino_review/583/lock-casino.html

Ku ka / lv / lv / në vend të / lv /

ctrenks
20-06-10, 23:39
gjithashtu duke marrë VB gabime SQLmysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php on line 311

MySQL Error :
Error Number :
Request Date : Sunday, June 20th 2010 @ 05:11:01 PM
Error Date : Sunday, June 20th 2010 @ 05:11:01 PM
Script : http://www.allfreechips.com/casino_review/583/images/vbet/flags/images/vbet/flags/images/vbet/flags/ko.gif

ctrenks
20-06-10, 23:40
notr diectories përsëritur imazhin në gabimet e mësipërme SQL

vBET
21-06-10, 15:00
Unë kam bërë të gjitha sendet e integrimit. Shumë se një herë!

Flamujt janë dhe kanë qenë aktiv.<div class="vbetflagsbox"> <a href="/af/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/af.gif" alt="Afrikaans" border="0"/></a> <a href="/sq/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sq.gif" alt="Albanian" border="0"/></a> <a href="/ar/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ar.gif" alt="Arabic" border="0"/></a> <a href="/be/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/be.gif" alt="Belarusian" border="0"/></a> <a href="/bg/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/bg.gif" alt="Bulgarian" border="0"/></a> <a href="/ca/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ca.gif" alt="Catalan" border="0"/></a> <a href="/zh-CN/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/zh-CN.gif" alt="Chinese" border="0"/></a> <a href="/hr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/hr.gif" alt="Croatian" border="0"/></a> <a href="/cs/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/cs.gif" alt="Czech" border="0"/></a> <a href="/da/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/da.gif" alt="Danish" border="0"/></a> <a href="/nl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/nl.gif" alt="Dutch" border="0"/></a> <a href="/" onclick="document.cookie = 'vbet_language=; expires=Thu, 01-Jan-1970 00:00:01 GMT; path=/'; return true;"><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/en.gif" alt="English" border="0"/></a> <a href="/et/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/et.gif" alt="Estonian" border="0"/></a> <a href="/tl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/tl.gif" alt="Filipino" border="0"/></a> <a href="/fi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/fi.gif" alt="Finnish" border="0"/></a> <a href="/fr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/fr.gif" alt="French" border="0"/></a> <a href="/gl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/gl.gif" alt="Galician" border="0"/></a> <a href="/de/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/de.gif" alt="German" border="0"/></a> <a href="/el/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/el.gif" alt="Greek" border="0"/></a> <a href="/iw/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/iw.gif" alt="Hebrew" border="0"/></a> <a href="/hi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/hi.gif" alt="Hindi" border="0"/></a> <a href="/hu/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/hu.gif" alt="Hungarian" border="0"/></a> <a href="/is/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/is.gif" alt="Icelandic" border="0"/></a> <a href="/id/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/id.gif" alt="Indonesian" border="0"/></a> <a href="/ga/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ga.gif" alt="Irish" border="0"/></a> <a href="/it/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/it.gif" alt="Italian" border="0"/></a> <a href="/ja/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ja.gif" alt="Japanese" border="0"/></a> <a href="/ko/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ko.gif" alt="Korean" border="0"/></a> <a href="/lv/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/lv.gif" alt="Latvian" border="0"/></a> <a href="/lt/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/lt.gif" alt="Lithuanian" border="0"/></a> <a href="/mk/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/mk.gif" alt="Macedonian" border="0"/></a> <a href="/ms/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ms.gif" alt="Malay" border="0"/></a> <a href="/mt/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/mt.gif" alt="Maltese" border="0"/></a> <a href="/no/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/no.gif" alt="Norwegian" border="0"/></a> <a href="/fa/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/fa.gif" alt="Persian" border="0"/></a> <a href="/pl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/pl.gif" alt="Polish" border="0"/></a> <a href="/pt/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/pt.gif" alt="Portuguese" border="0"/></a> <a href="/ro/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ro.gif" alt="Romanian" border="0"/></a> <a href="/ru/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/ru.gif" alt="Russian" border="0"/></a> <a href="/sr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sr.gif" alt="Serbian" border="0"/></a> <a href="/sk/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sk.gif" alt="Slovak" border="0"/></a> <a href="/sl/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sl.gif" alt="Slovenian" border="0"/></a> <a href="/es/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/es.gif" alt="Spanish" border="0"/></a> <a href="/sw/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sw.gif" alt="Swahili" border="0"/></a> <a href="/sv/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/sv.gif" alt="Swedish" border="0"/></a> <a href="/zh-TW/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/zh-TW.gif" alt="Taiwanese" border="0"/></a> <a href="/th/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/th.gif" alt="Thai" border="0"/></a> <a href="/tr/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/tr.gif" alt="Turkish" border="0"/></a> <a href="/uk/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/uk.gif" alt="Ukrainian" border="0"/></a> <a href="/vi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/vi.gif" alt="Vietnamese" border="0"/></a> <a href="/cy/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/cy.gif" alt="Welsh" border="0"/></a> <a href="/yi/" ><img width="16" height="11" src="images/vbet/flags/yi.gif" alt="Yiddish" border="0"/></a> </div> </div>


Ju lutem na jepni. Përmbajtjen tuaj htaccess nga drejtoria portali juaj kryesor. Ne dyshojnë se ju nuk e keni vënë aty rregullat e duhura.

vBET
21-06-10, 15:08
IG ju ndryshim të LV në faqen kryesore, pastaj klikoni në kazino bllokohet ju të shkoni në


http://www.allfreechips.com/lv/lv/casino_review/583/lock-casino.html

Ku ka / lv / lv / në vend të / lv /

Nuk ka lidhje me tekstin "kazino lock" në faqen tuaj - as origjinal as përkthyer në lv. Ju lutem përshkruani atë më mirë. Unë do të Faqen E Internetit të - duke shtuar përkthim. Dhe, kur unë jam në faqen kryesore të përkthyera - çfarë duhet të klikoni për të parë se çfarë ju përshkruani? Ju lutem jepni tekstin e saktë link.

vBET
21-06-10, 15:11
gjithashtu duke marrë VB gabime SQLmysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (11) /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php on line 311

MySQL Error :
Error Number :
Request Date : Sunday, June 20th 2010 @ 05:11:01 PM
Error Date : Sunday, June 20th 2010 @ 05:11:01 PM
Script : http://www.allfreechips.com/casino_review/583/images/vbet/flags/images/vbet/flags/images/vbet/flags/ko.gif


Ata janë të lidhura me çështjen e flamujve tuaj imazhet (mund ta shohin atë në seksionin Script). Ajo do të zhduket kur të zgjidhur çështjen e flamujve. Siç e kam përshkruar ne kemi nevojë për përmbajtjen e. Htaccess në direktorinë kryesore portalin tuaj për të kontrolluar e keni të shtoni rregulla të përshtatshme për faqet e jashtë directory forum.

vBET
21-06-10, 15:13
notr diectories përsëritur imazhin në gabimet e mësipërme SQL

Po unë shkruaje. Në qoftë se kjo duket se nuk është çështja vetëm e gabuar është të integrimit do të kemi për të shkuar në serverin tuaj dhe shikoni çfarë po ndodh. Por së pari ne duam ta konfirmuar atë.

ctrenks
22-06-10, 03:16
nga rrënja (allfreechips.com)<Files ~ "\.inc$">
Order allow,deny
Deny from all
Satisfy All
</Files>

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteBase /

#Those rules have to be in domain main folder
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^allfreechips\.com
RewriteRule (.*) http://www.allfreechips.com/$1 [R=301,L]
redirect 301 /casino_review/gold-rock-casino.html http://www.allfreechips.com/casino_review/500/21-grand-casino.html
RewriteRule [.]*play_casino([0-9]*) cportal/tclick.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*play_banner([0-9]*) cportal/tclick.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*bingo_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*poker_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*skill_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*-afcinfo([0-9]*) info.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*-resources([0-9]*) links.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*game_review/([0-9]*) casino_guide/games?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino_guide/([a-z0-9-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*poker_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*afc_contests/([a-z]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*skill_games_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*bingo_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*skill_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*casino-banks/([a-z0-9-]*) casino_guide/binfo?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino-banking/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*casino_test/([0-9]*) casino_guide/info2?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]404.html /404-error-page.php

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

ctrenks
22-06-10, 03:17
fropm directory forumj / phpBB2redirect 301 /phpBB2/phpdice.php http://www.allfreechips.com/afc_contests/dice.html
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

ctrenks
22-06-10, 03:19
Sa për kazino me të dyfishtë / lang / lang / çështjet, faqet e saj shqyrtim në anën e djathtë që janë marrë të dyfishtë shtuar

Kështu që ju mund të klikoni mbi një ose dy dhe e shohin atë.

vBET
22-06-10, 16:34
nga rrënja (allfreechips.com)<Files ~ "\.inc$">
Order allow,deny
Deny from all
Satisfy All
</Files>

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteBase /

#Those rules have to be in domain main folder
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^allfreechips\.com
RewriteRule (.*) http://www.allfreechips.com/$1 [R=301,L]
redirect 301 /casino_review/gold-rock-casino.html http://www.allfreechips.com/casino_review/500/21-grand-casino.html
RewriteRule [.]*play_casino([0-9]*) cportal/tclick.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*play_banner([0-9]*) cportal/tclick.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*bingo_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*poker_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*skill_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*-afcinfo([0-9]*) info.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*-resources([0-9]*) links.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*game_review/([0-9]*) casino_guide/games?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino_guide/([a-z0-9-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*poker_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*afc_contests/([a-z]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*skill_games_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*bingo_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*skill_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*casino-banks/([a-z0-9-]*) casino_guide/binfo?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino-banking/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*casino_test/([0-9]*) casino_guide/info2?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]404.html /404-error-page.php

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]


Siç e shoh rregullat tuaja në 2 rregullave vBET e parë nuk e rishkruaj query string - kjo do të shkaktojë humbjen e informacionit në lidhje me dosjen e jashtme dhe madje edhe në lidhje me përkthimin në faqet e përkthyer (ata nuk do të përkthehet, sepse kodi i gjuhës është e humbur). Ju lutemi të lëvizin këto 2 rregulla të parë vBET (ata të gjatë), pak para se sundimi vBET e fundit (para koment). Dhe kontrolloni atë. Në qoftë se kjo nuk do të vazhdojnë të punojnë - ju lutem qasje PM detaje për CP tuaj Admin dhe FTP - ne do të kontrollojë atë dhe për të zgjidhur atë në vend.

vBET
22-06-10, 16:37
fropm directory forumj / phpBB2redirect 301 /phpBB2/phpdice.php http://www.allfreechips.com/afc_contests/dice.html
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]


Integrimin e juaj është e gabuar. Ju lutemi të lëvizur shtetin tonë të sitemap para të gjitha rregullat e vBET. Siç është përshkruar në udhëzimet e integrimit rregullat vBET duhet të jetë vënë vetëm para rregullave të paraqesin vbseo.php - ju keni atë para se të sundimit të paraqesin vbseo_getsitemap.php. Deri tani tuaj fotografi sitemap mund të jetë jo e arritshme për Google.

vBET
22-06-10, 16:45
Sa për kazino me të dyfishtë / lang / lang / çështjet, faqet e saj shqyrtim në anën e djathtë që janë marrë të dyfishtë shtuar

Kështu që ju mund të klikoni mbi një ose dy dhe e shohin atë.

Në anën e djathtë Unë e shoh të luajë vetëm parulla. Ju lutemi të udhëzimeve ugar: Ju lutem jepni TEXT e saktë në lidhje që unë duhet të klikoni në faqen tuaj duke u përkthyer në lv. Kjo do të na lejojë të gjetur atë. Lutemi kini parasysh se duke mos na dhënë informacione të cilat ne po kërkojmë që ju, gjithë procesi merr më shumë kohë. Merr më shumë kohë tonë, dhe nuk ju lejon për kohë më të gjatë për të përdorur vBET. Dhe ne vrima ju me të vërtetë dëshironi të keni atë që punojnë në forum tuaj. Ne për të! :) Pra ju lutem bashkëpunojnë - kjo është mënyrë me të vërtetë e mirë për ne për të gjetur atë që ne jemi duke kërkuar për të dhe kemi përdorur atë shumë herë.
Espacially që kur unë jam në faqen tuaj të përkthyera në lv, burim të hapur HTML dhe të kërkoni për LV / lv - nuk ka asgjë të tillë. Kështu që unë nuk jam në gjendje për të gjetur atë, sepse ajo nuk është në burim, dhe ndoshta të ndodhë nga disa redirection gabuar që unë nuk mund ta konfirmoj tani. Pra edhe një herë - Ju lutemi jepni informacion që kemi kërkuar për:)

ctrenks
23-06-10, 00:14
ok, u zhvendos sitemap PARA kodin VBet dhe nop forume të punojnë më me përkthimeredirect 301 /phpBB2/phpdice.php http://www.allfreechips.com/afc_contests/dice.html
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]rrënjë updated gjithashtu. htaccess
<Files ~ "\.inc$">
Order allow,deny
Deny from all
Satisfy All
</Files>

Options +FollowSymlinks
RewriteEngine on
RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^allfreechips\.com
RewriteRule (.*) http://www.allfreechips.com/$1 [R=301,L]
redirect 301 /casino_review/gold-rock-casino.html http://www.allfreechips.com/casino_review/500/21-grand-casino.html
RewriteRule [.]*play_casino([0-9]*) cportal/tclick.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*play_banner([0-9]*) cportal/tclick.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*bingo_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*poker_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*skill_review/([0-9]*) casino_guide/info?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*-afcinfo([0-9]*) info.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*-resources([0-9]*) links.php?%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*game_review/([0-9]*) casino_guide/games?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino_guide/([a-z0-9-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*poker_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*afc_contests/([a-z]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*skill_games_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*bingo_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*skill_guide/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*casino-banks/([a-z0-9-]*) casino_guide/binfo?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]*casino-banking/([a-z-]*) index.php?%{QUERY_STRING}&pageid=$1
RewriteRule [.]*casino_test/([0-9]*) casino_guide/info2?id=%{QUERY_STRING}&id=$1
RewriteRule [.]404.html /404-error-page.php

#Those rules have to be in domain main folder
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#This rule must be in each directory which have to be supported (without forum directory itself)
RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

ctrenks
23-06-10, 00:16
tani lidhjet nga Faqen si lock

Pārskats Lock

Jo work anymore as

është çështje me të dyfishtë $ 1 në htaccess?

ctrenks
23-06-10, 00:26
Unë plotësisht gove, duke e bërë llogaritë dhe dërgimin e 30 $

vBET
23-06-10, 18:00
ok, u zhvendos sitemap PARA kodin VBet dhe nop forume të punojnë më me përkthimeredirect 301 /phpBB2/phpdice.php http://www.allfreechips.com/afc_contests/dice.html
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]


RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Kjo është për shkak se ju vendosni jo vetëm sitemap rregull para vBET, por edhe keni vënë rregull për vbseo.php para vBET. Dhe kjo është përshkruar qartë se rregullat vBET duhet të PARA rregullat për Muslimanët.

Ju thjesht lëvizur shumë. Kjo është se si ajo duhet të shikoni për ju:


redirect 301 /phpBB2/phpdice.php http://www.allfreechips.com/afc_contests/dice.html
# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

vBET
23-06-10, 18:05
tani lidhjet nga Faqen si lock

Pārskats Lock

Jo work anymore as

është çështje me të dyfishtë $ 1 në htaccess?

Përkthime tuaja nuk janë workingbecause ju thyen rregullat vBET në forum htaccess -. Shiko mesazhin e mëparshëm me përmbajtje të përshtatshme për forumin tuaj htaccess.. Plese korrigjuar atë dhe t'i japë statusin aktual.

Unë nuk e kuptojnë "çështjen me $ dyfishtë 1 në htaccess" - mund të shpjegojë më mirë çfarë ju thotë?

vBET
23-06-10, 18:12
Unë plotësisht gove, duke e bërë llogaritë dhe dërgimin e 30 $

Nëse ju doni të përdorni shërbimin tonë të paguar dhe të na bërë të gjitha për ju në serverin tuaj, atëherë ju lutemi përdorni këtë link në vend porosinë: http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php

Por së pari - ju lutem, përdorni më lë të kuptohet. Shihni 2 postimet e para - ju thyen htaccess tuaj -. Ne ju dërgojmë një të përshtatshme. Ne ju ofrojmë mbështetjen tonë të lirë në internet nga ky forum dhe do t'u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja. Lutemi kini parasysh se vBET është projektuar për përkthime forum - dhe instalimi është i parëndësishëm. Ne e kuptojmë se integrimi me plugins të tjera, ose seksione jashtë forum mund të ndërlikuar, por është përshkruar mirë dhe ajo është duke punuar si ju mund të shihni në portalin tonë. Pra, ne ju inkurajojmë që të trajtojë këtë me udhëzim tonë, por natyrisht në qoftë se ju mendoni se është më mirë të japë atë në duart tona - ju lutem përdorni shërbimin tonë të paguar.

ctrenks
23-06-10, 20:39
OK, updated htaccess forum. Unë do të shkoj përpara dhe të plotësoni në kërkesë si një marrëveshje e saj të madhe që ju djema në vend për të marrë këtë gjatë!

ctrenks
25-06-10, 15:20
ok, Maybee pritjet e mia ishin të lartë, por ata u kthyen në flamujt në natën futboll e fundit. Çdo gjë tjetër ende punë doesnt

kamilkurczak
25-06-10, 15:33
hello,

ne jemi duke punuar tani me forumin tuaj, kështu që ju lutemi mos të kthehet jashtë çdo options.

faleminderit

ctrenks
25-06-10, 15:41
Ahh, të gjitha unë nuk u fik flamujt futboll si thats një vrasës. A nuk e shihni ju djema me radhë që nga 8 orë më parë!

kamilkurczak
25-06-10, 16:15
ok, zgjidhen

çështje e cila nuk tregon flamurin jashtë root forum - zgjidh
çështje e cila nuk përkthehet faqet forumet dhe temat e - zgjidh

Ne kontrolluar forum, çdo gjë vepra të mira.

ctrenks
25-06-10, 16:51
ende duke u lang dyfishtë në lidhje

/ Tl / sq /

gjithashtu ende kanë quajtur

Përkthime automatike mbështetur nga vBET 3.3.3

Dhe i paguar për të quajtur jo

kamilkurczak
25-06-10, 17:03
ok, kam fshirë këtë 'përkthime automatike ..' string.

lidhur me çështjen e parë .. Ne do të kontrollojë atë.

vBET
25-06-10, 18:23
ende duke u lang dyfishtë në lidhje

/ Tl / sq /

Detaje ju lutem - Ju lutemi jepni URL e saktë ku ne mund të shohim flamuj me dy lang

ctrenks
25-06-10, 20:38
jon ndonjë shqyrtim dhe lang

Unë klikuar mbi Galician (çdo njëri është i njëjtë), atëherë i shkuan DOEN dhe klikuar mbi një shqyrtim

Supremo rishikim Play (çdo është në rregull), këto janë lidhjet në anën e djathtë të Listimet e kazinosë

Mouse over tregon


http://www.allfreechips.com/gl/casino_review/589/supreme-play-casino.html

but when you click you go to

http://www.allfreechips.com/gl/gl/casino_review/589/supreme-play-casino.html


dhe nëse ju hiqni një GL / faqe nuk është përkthyer, por është përkthyer me të dyfishtë / gl / gl

Në fund të çdo faqe është quajtur ende

ctrenks
28-06-10, 15:37
Mendoni se të gjitha thats të majtë është e dyfishtë / ja / ja / artikuj në shqyrtime.

kamilkurczak
30-06-10, 15:30
hello,

stile të zgjidhet në faqen tuaj,

rreth të dyfishtë lang / lang ..

kur unë klikoni në linkun për url unë gjithmonë kam një lang / .. Unë nuk mund ta gjeni këtë çështje

ctrenks
30-06-10, 18:06
kur i mouse mbi Unë shoh një / lang / nëse i click it ajo përfundon 2, si kopje në Google

ctrenks
30-06-10, 18:08
Ajo polonisht klikoni në rishikimit Departamenti Phoenix Shqyrtues mbi miun mbi tregon e saj të saktë, kur klikuar saj Departamenti Phoenix Kazino Rishikimi $ 100 nuk ka Bonus Casino depozitë $ 600 depozitave Casino Bonus Bet Phoenix Kazino (http://www.allfreechips.com/pl / pl/casino_review/593/bet-phoenix-casino.html) dhe nëse i hiqni / en e saj Përcjellin të drejtën përsëri në / ne / en

ctrenks
30-06-10, 18:13
Ju lutem vini re si dhe këto janë të gjitha url rewrites për komente, kështu që ndoshta e saj duke shtuar / pl në linkun e pastaj edhe duke shtuar përsëri në rishkruaj?

kamilkurczak
30-06-10, 19:59
Unë e di se çfarë po ndodh.

Por, nëse unë jam në faqen tuaj dhe kur të shkoj nga njëra anë në tjetrën unë kam URLs stil normal (me një lang /) çdo gjë është normale.

Kur shikoj në burim të faqes - çdo gjë është normale.

Unë nuk mund të gjeni lidhje me të dyfishtë lang në faqen tuaj.

Pra, unë u përpoq për të gjetur

ctrenks
30-06-10, 21:15
Kliko në këtë link,. kur ju shkoni faqe është në anglisht, në qoftë se ju shtoni / gl / gl pastaj përkthehen saj.http://www.allfreechips.com/gl/casino_review/589/supreme-play-casino.html

kamilkurczak
01-07-10, 12:17
OK, unë mund të shoh unë tani. Kështu që unë do të përpiqem të rregullohet!

ctrenks
01-07-10, 20:12
Thanks! Kjo do të ishte fantastike. Ashtu si thashë unë mendoj se saj të ri-shkruar URL dy herë.

kamilkurczak
01-07-10, 22:05
Mund ta kontrolloni tani? May it works tani.

ctrenks
02-07-10, 13:34
duket si ajo punon tani! Tani unë duhet të dashur një mënyrë për të hequr të gjitha ato i pasaktë nga google, ose të bëjë një faqe gabim për të dyfishtë / lang / lang

kamilkurczak
02-07-10, 15:37
ok, zgjidhen. Ju faleminderit për bashkëpunim.

ctrenks
02-07-10, 19:25
Prisni mund të plotësoni mua në mbi këtë çështje, kështu që me drejtoritë e tjera nënligjore në të ardhmen I dont kanë këtë çështje, gjithashtu duket se i duhet për të hequr të gjitha faqet e indeksuara me / / dyfishtë disi

kamilkurczak
04-07-10, 14:42
Unë propozoj që të përdorin një të përhershëm përcjellim të përcjellim në adresën e re të të dy përdoruesve dhe robots search engine. (Në. Htaccess shkruani RewriteRule me [R = 301, L]).

Search engines duhet të zëvendësojë në adresën e vjetër do të shfaqet në rezultatet e kërkimit në një të re.

Unë do të përpiqem të shkruaj këtë rregull në htaccess. Tuaj, por ju lutem, try it too.

ctrenks
04-07-10, 20:37
u përpoq disa ri-drejton pa fat

RedirectPermanent / ja / ja http://www.allfreechips.com/ja punon por pastaj shton stuff = lang në url.

ctrenks
04-07-10, 21:34
Unë me të vërtetë shoh ndonjë faqe të indeksuara për të mos Im do të shqetësuar për këtë tani.

Thanhs përsëri për produktin dhe mbështetjen!

kamilkurczak
04-07-10, 22:30
ok, kështu që Ju faleminderit për bashkëpunim. Enjoy:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.9.99 gives automatic translations