PDA

View Full Version: Zgjidhet Shtesë parsing langtitle çështje



moman
22-05-10, 23:46
Duke përdorur Muslimanët. Screenshot bashkangjitur.

http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif

Unë do të gjeni një fix për këtë në funksion Muslimanët që merret me këtë.

moman
23-05-10, 01:27
Në functions_vbseo_vb.php:

gjej


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);

zëvendësuar


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;

vBET
23-05-10, 17:36
Kjo nuk duhet të jetë e nevojshme. A keni vBET integruar me Muslimanët sikur është përshkruar në dosjen readme.html? Cili version i vBET jeni duke përdorur? E fundit kanë globale parsing funksionalitetin langtitle.

moman
24-05-10, 04:08
Po dhe unë jam duke përdorur versionin e fundit, 3.3.3.

vBET
24-05-10, 19:30
Çuditshme. Ju lutem na tregoni se si për të riprodhuar këtë çështje - do të punojmë në zgjidhje më elegante që nuk do të kërkojë shtesë vBulletin ndryshim fotografi.

Mund ta riprodhuar atë me server? Pra në zonën mesazhet testin?

moman
25-05-10, 19:22
Jo, kjo nuk mund të demonstrohet këtu, sepse ju nuk përdorni opsionin Muslimanët që të përfshijë titujt thread në lidhjet e ardhshëm / mëparshme (ata treguar direkt nën redaktor përgjigje të shpejtë). Ju do të duhet së pari për të mundësuar opsion.

vBET
25-05-10, 21:01
OK kështu - ne e dimë tani se si për të riprodhuar atë. Ne do të kontrollojë atë në shkallë tonë provë dhe kërkojnë për zgjidhje të tjera. Faleminderit e madhe! :)

kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Na vjen keq, por ne nuk mund të riprodhoni këtë problem.
Ne testuar atë në 3.5.0 dhe 3.3.3 vBulletin vBET. Cili versionet keni?

Ju lutem sigurohuni që ju keni instaluar versionin e fundit vbet (nëse keni përdorur atë)

ajo që për përditësimin product_vbenterprisetranslator.xml nga do-nuk-upload dosje?

moman
02-06-10, 09:43
Unë jam duke përdorur vBET 3.3.3 dhe 3.3.2 vBulletin. Tags langtitle e mia nuk janë duke u parsed në faqen e statistikat profilin e as tani, duket. Mjaft e çuditshme!

moman
02-06-10, 10:09
Për të rregulluar parsing e langtitle nën skedën "statistikat" profili (ku ai thotë se "postimi i fundit: ..."), Unë e bëra këtë ndryshim në class_userprofile.php:

Gjej të:

$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];

Replace:


$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}

Nuk ka asnjë mënyrë tags janë duke u analizuar globalisht, si ndryshe ky ndryshim nuk do të jetë e nevojshme. Ka gjithashtu ka grepa në këtë dosje klasë.

vBET
02-06-10, 11:53
Ju lutemi të qasjes në detaje PM FTP, Admin CP dhe Muslimanët CP. Që ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë në anën tonë, ne kemi për të parë atë në serverin tonë.

Ju lutemi të prish ndryshimet tuaja para se të na jepni detaje qasje (ne duhet të shohim çështjen për të diagnostikuar atë) - ju mund të bëhen kopje e dosjeve të lehtë të sjellë atë përsëri.

Siç kam shkruar vBET 3.3.3 duhet të kuptoj langtitle globalisht, në këtë moment unë nuk jam në gjendje të them nuk është ndonjë bug, konflikt me plugin të tjerë, ose update gabuar vBET.

moman
03-06-10, 07:48
Unë jam udhëtojnë jashtë vendit këtë javë, dhe nuk do të jetë në dispozicion për të trajtuar çdo çështje backend website, përveç atyre të postuar këtu në forum.

A mund të më tregoni se ku në kodin tag është parsed globalisht? Unë pastaj mund të marrin një sy dhe le të dini nëse mund të shihni se pse është e humbur zona të caktuara.

vBET
03-06-10, 12:09
Open File: / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

dhe të kërkoni për vbet_global_complete ka përdorur funksionin e vbet_parseTitleGlobally (nga / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

moman
04-06-10, 03:07
Thanks! Unë do të hetojë këtë.

moman
09-06-10, 16:09
Unë kam gjetur një më pak në navbits në inlinemod.php dhe postings.php.

A mund të riprodhojnë këtë sjellje në këtë faqe, p.sh. kur redaktimi një fije përkthyer?

http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif

http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif

vBET
09-06-10, 17:22
Gjatë edicionit kjo është në rregull për të lënë atë. Ju duhet të shikoni tekstin origjinal të jetë në gjendje për të redaktuar atë. Kjo është arsyeja pse parsing është i aktivizuar në faqen botim. Ajo duhet të punojnë në këtë mënyrë dhe kjo është e dëmshme - Google vizitorëve dhe të tjera të parë tekstin e miratuar, nuk gjatë edicionit:)

vBET
10-06-10, 15:37
A çështja ende ekziston? Çfarë do të statusit?

Ne jemi përgatitur për lirimin e të reja dhe duan për të zgjidhur të gjitha çështjet. Nëse keni gjetur se ajo ishte një konflikt - ju lutem konfirmoni. Nëse ju nuk mund të trajtojë atë - ju lutem detajet qasje PM, kështu që ne do të jetë në gjendje për të kontrolluar atë dhe në rast të bug përfshijnë zgjidhje në lirimin e ardhshëm.

moman
13-06-10, 14:17
Unë e kam shtuar parsing dorë në vende të listuara në këtë temë. Nuk ka probleme më të dukshme parsing.

moman
14-06-10, 14:54
Nevermind-gjetur një tjetër: tituj të përkthyera PM nuk janë parsed në titujt e faqeve të private.php

Fixed duke shtuar një plugin at private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}

moman
14-06-10, 16:09
Dhe një tjetër:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Unë nuk mund të gjejnë një mënyrë për të zgjidhur këtë me anë të plugins. Në vend të kësaj, kam shtuar këtë kod për të usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Direkt më poshtë



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

vBET
14-06-10, 23:47
Nevermind-gjetur një tjetër: tituj të përkthyera PM nuk janë parsed në titujt e faqeve të private.php

Fixed duke shtuar një plugin at private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}


Unë me të vërtetë nuk mund të riprodhoni këtë çështje në serverin tonë. Unë dyshoj se ju nuk keni të instaluar siç duhet vBET 3.3.3 - ju lutem kontrolloni atë. Ne kishim shumë çështje herë që klientët tanë të ngarkuar vetëm figurave të reja dhe të harruar për të importuar skedë të re produkt apo e kundërta. A e keni kontrolluar bën ekzekutimin e funksionit vbet_global_complete ekzistojnë në vendin e përshkruar?

Gjithashtu ne jemi duke forumet tona tani në version 3.3.4 beta vBET, kështu që mund të jetë që bug ekzistojnë në 3.3.3 dhe ne tashmë fixed it (nuk e mbani mend se). Ende-Ju lutem konfirmoni që instalimin tuaj aktuale është në rregull - përditësimin e mirë për të bërë 3.3.3 përsëri.

vBET
14-06-10, 23:50
Dhe një tjetër:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Unë nuk mund të gjejnë një mënyrë për të zgjidhur këtë me anë të plugins. Në vend të kësaj, kam shtuar këtë kod për të usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Direkt më poshtë



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

Nëse kjo faqe është duke përdorur goditje global_complete atëherë ajo duhet të trajtohet në vBET 3.3.3 - ju lutem shih përgjigjen e mëparshme për këtë. Nëse global_complete nuk është përdorur - pastaj të ndryshojë këto fotografi do të jetë e nevojshme ose ju mund të shtoni atë në disa goditje nëse ekzistojnë disa në këtë faqe.

moman
18-06-10, 15:52
Dosjen time produktit dhe të gjitha dosjet PHP janë treguar si v3.3.3, pasi ata duhet të jenë. Megjithatë, unë kam ndryshuar shumë fotografi dhe kanë mjaft disa plugins të instaluar në forum time, kështu që është disi e mundshme që mund të ketë një konflikt.

Unë kam vënë re se koha e ekzekutimit në grep global_complete është 1000. A nuk duhet të jetë kjo më e lartë për të shmangur konflikt me plugins të tjerë?

moman
18-06-10, 15:56
Unë e kam konfirmuar praninë e funksionit parsing globale. Unë me shumë kujdes të modernizuar në 3.3.3, kështu që unë dyshim se përmbajtja fotografish mund të jetë një çështje këtu. Megjithatë, unë nuk shoh asnjë të mete të tjera, kështu që unë mendoj se jam i mirë për momentin.

Unë jam gjithashtu i lumtur të them se performanca e vBET e goditi në serverin tim është i papërfillshëm, kështu që unë nuk mund të përmirësimit 3.3.3 fundit për shkak të numrit të lartë të Përshtatje / fixes të punës që unë kam zbatuar të mi. Me 800 online, unë kam pasur ngarkesa server poshtë 1,00, dhe me 1.200 online, ata ishin rreth 3,00. Jo keq për një server të dyfishtë magji-core Xeon, unë mendoj!

vBET
18-06-10, 20:26
Unë mendoj se shumë! :)

Pra, - duke u kthyer në këtë çështje. vBET duhet të merret automatikisht ata langtitle prerë (me ...) - ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë në forumet tona dhe duan të bërë njoftim të ri së shpejti. Ajo do të jetë i madh nëse ne mund të gjejmë arsyen për këtë dhe të rregullohet, nëse është në anën tonë. Nëse ju mund PM qasje detaje në forumin tuaj, apo edhe shembull tuaj test ku ato gjëra ndodhin ne mund të qe - ne mund të rregullohet:)

Në këtë moment, pa mundësi për të riprodhuar ne as nuk mund të jetë i sigurt nuk është me të vërtetë bug vBET (jo disa bien ndesh me çështje të tjera ose mod konfigurimit). Pra, ne jemi në pikë të vdekur tani në këtë fushë. Edhe një herë - ne me kënaqësi do të zgjidhur këtë çështje në anën tuaj nëse ju do. Ka mundësi që lirimin e re vBET do të jetë këtë fundjavë - do të jetë i madh për të mbyllur të gjitha çështjet e para:)

vBET
05-07-10, 07:44
Unë kam gjetur që ne me të vërtetë kishte një bug atje. Global parsing langtitle ishte brenda të kushteve të panevojshme kështu që jo gjithmonë u vlerësua. Kjo është korrigjuar tashmë dhe do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

moman
04-08-10, 18:57
Ju lutem mund të postoj një doze për këtë? Unë nuk mund të përmirësuar në 3.3.4 tani: (

Unë jam guessing se gjendja e panevojshme, është një më poshtë:

function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {

if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& strpos($title, '[langtitle=')) {

return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);

}

vBET
06-08-10, 09:07
Çka të ju mbajë me update?

Unë do të shikojmë në se SVN për të parë çfarë ndryshime është bërë për të zgjidhur çështjen, por ende - do t'ju duhet lirimin e fundit e parë të jetë në gjendje për të bërë doze në qoftë se ne publikimin e saj.

moman
06-08-10, 09:13
Unë kam bërë disa ndryshime në kodin me kalimin e kohës, dhe kam harruar se ku dhe pse. Unë nuk dua të jem thyer gjëra që tashmë punën!

vBET
06-08-10, 09:30
Ju lutemi vini re se ne nuk jemi përgjegjës për kodin ndryshuar nga klientët tanë - ne nuk janë të thjeshta në gjendje të bëjë këtë. Nëse ndryshimet juaj është sipas fixes tonë të shpejtë atëherë ju mund të jenë të qetë - ata që do të përfshihen në lirimin e ardhshëm kështu që çdo gjë do të jetë në rregull. Nëse keni bërë disa ndryshime të tjera të kodit, atëherë ne këshilla për të shkruar disa dokument i cili do ju udhëzojë në lidhje me hapat tuaj personale shtesë gjatë updates - përndryshe ju do të qëndrojë me versionin vBET vjetër, sepse ju o nuk e dini se çfarë dhe çfarë për ju ndryshuar.

Ju lutem vini re se kam gjetur atë që ndryshimet janë të nevojshme për të zgjidhur këtë çështje, por unë nuk mund të botojë të rregullojmë Quik në forum (sepse ajo përfshin brenda thyer BBCode). Pra pelase pyes për atë me e-mail (contact@vbenterprisetranslator.com) dhe unë do të dërgoj atë për ju atje.

moman
06-08-10, 18:40
Jam dakord të jetës do të jetë më e lehtë nëse unë kam dokumentuar ndryshime. Sa i përket unë kujtoj, ata ishin të gjithë bug fixes, dhe jo tipare të reja, etj

E-mail dërguar! Thanks!

vBET
07-08-10, 10:46
U përgjigj me e-mail:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with Google translations by vBET Translator 4.9.99