PDA

View Full Version: Muslimanët e integrimitvBET
14-11-09, 14:34
vBET mund të integrohet me Muslimanët në mbështetje të përkthimit lidhje SEO dhe gjithashtu për të përkthyer tituj brenda lidhjet për temat.

KUJDES: në qoftë se ju përdorni vBET 4.x me vBulletin ju duhet të bëni integrimin e plotë - kjo do të thotë se para vendosjes së rregullave htaccess ju duhet të bëni të gjitha hapat e përshkruara në udhëzimet e instalimit në seksionin vBulletin Integrim.. Për 2.x vBET përdoruesit të bëjë vetëm. Pjesë htaccess (2 files ndryshimet e nevojshme).

Për të integruar vBET me Muslimanët edit htaccess.:
Vetëm para të gjitha rregullat te vbseo.php vënë vetëm një nga këto dy lloje të rregullave:

- Rregullat SHKURT
Shpejtë dhe më efikas, por mund të përdoret vetëm nëse ju nuk jeni duke përdorur lidhjet me 2-pjesa shenjat dmth: yourforum.com / XY /RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]Nëse forum juaj përdorin subdirectory në URL, pastaj të ndryshojë rregullat e 2 para duke shtuar dosjen tuaj forum me kryesor '/' vetëm pas = ridrejtuar. Kështu p.sh. në qoftë se forum juaj është në directory forum pastaj ju do të keni ridrejtuar = Hap forum / / index.php dhe ridrejtuar = / forum / $ 2- Rregullat e gjata
Mund duke përdorur gjithmonëRewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]Nëse forum juaj përdorin subdirectory në URL, pastaj të ndryshojë rregullat e 2 para duke shtuar dosjen tuaj forum me kryesor '/' vetëm pas = ridrejtuar. Kështu p.sh. në qoftë se forum juaj është në directory forum pastaj ju do të keni ridrejtuar = Hap forum / / index.php dhe ridrejtuar = / forum / $ 2

badawidollah
26-03-10, 16:18
i dont shikoni rregullat e vbseo.php time

badawidollah
26-03-10, 16:20
<? Php
error_reporting (0);

include_once (. dirname (__FILE__) '/ vBulletin / përfshin / functions_vbseo.php');
include_once (vBSEO_Storage:: rruga ('vbinc') '/' VBSEO_VB_CONFIG..);

vbseo_requested_url ();

$ Vbseo_fullurl = VBSEO_TOPREL. $ Vbseo_url_;
$ Vbseo_url_suggest ='';

switch ($ vbseo_url_)
{
rastin e 'vbseo.php':
dalje;
break;

rastin e 'vbseo_sitemap.php':
rastin e 'vbseocp.php':
'cron.php' rast:
rastin e 'cron.html':

përfshijnë $ vbseo_url_;

dalje;
break;
}

/ / Muslimanët - të fillojnë të plotë version \\ ************************************--
if (VBSEO_IN_PINGBACK & & ($ vbseo_url_ == 'vBulletin-xmlrpc /'))
{
if (! përcaktuar ('THIS_SCRIPT'))
@ Define ('THIS_SCRIPT', 'newreply');
përfshijnë dirname (__FILE__). '/ Global. " . VBSEO_VB_EXT;
vbseo_extra_inc ('linkback');
vbseo_xmlrpc_proc ();
dalje;
}

if (VBSEO_REDIRECT_PRIV_EXTERNAL & & ($ vbseo_url_ == VBSEO_REDIRECT_URI))
{
$ $ _GET Uredir = ['përcjellim'];
/ / $ Uredir = urldecode ($ uredir);
$ Uredir = preg_replace ('#&(?![ a-z0-9 \\ #]+;)# si ',' & ', $ uredir);
$ Uredir = str_replace ('"', '"', $ uredir);
/ / $ Uredir = str_replace ('', '% 20', $ uredir);
në qoftë se (preg_match ('# ^ https: \\ / \\ / #'!, $ uredir) & & preg_match ('#["<>]#', uredir $))
{
'<html> <head> <meta http-equiv="refresh" content="0;url=' $uredir'"> </ head> <body> </ body> </ html>..' echo;
dalje;
}
}


dhe më shumë
nuk rewritecond ka

vBET
26-03-10, 22:18
i dont shikoni rregullat e vbseo.php time

Rregullat janë në. Htaccess. Udhëzimi nuk e them për të redaktuar vbseo.php - ajo thotë se për të redaktuar fotografi haccess dhe për të vënë material shtesë para se të RREGULLAT QË vbseo.php.. Ju lutem shkoni në dosjen tuaj htaccess dhe ju do të gjeni atje rregullat për vbseo.php:.)

badawidollah
27-03-10, 06:48
httaccess. time në rrënjë time forum (në http://www.nusantaraku.org/forum/.httaccess

i duhet të ndjekin nën këtë shumë?

Tani - në qoftë se forumi juaj të përdorni subdirectory në URL, pastaj të ndryshojë rregullat e parë duke shtuar 2 directory juaj forum me udhëheqës '/' vetëm pas ridrejtuar =. Kështu p.sh. në qoftë se forumi juaj është në directory forum atëherë ju do të keni ridrejtuar = forum / / index.php dhe ridrejtuar = / forum / $ 2

** Pa shtoj se, forum e mi mund të përkthehet shumë (por jo gjuhë shumë mbështetje)

badawidollah
27-03-10, 08:01
Rregullat janë në. Htaccess. Udhëzimi nuk e them për të redaktuar vbseo.php - ajo thotë se për të redaktuar fotografi haccess dhe për të vënë material shtesë para se të RREGULLAT QË vbseo.php.. Ju lutem shkoni në dosjen tuaj htaccess dhe ju do të gjeni atje rregullat për vbseo.php:.)

ka rregullat për vbseo.php?
Unë mendoj se shumë përdorues të ri mendon për vbseo.php në rrënjët e tyre forut
mirë ju tha se rregullat për Muslimanët në. htaccess

badawidollah
27-03-10, 11:21
RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteBase / forum /

% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Nusantaraku \\. Org
RewriteRule (.*) http://www.nusantaraku.org/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]


Unë jam duke përdorur Muslimanët
dhe unë jam duke përdorur gjenerator vBulletin sitemap 2,6

vBET
27-03-10, 14:34
Unë jam duke përdorur Muslimanët
dhe unë jam duke përdorur gjenerator vBulletin sitemap 2,6

Përshkrimin tonë në mënyrë të qartë thotë se për të vendosur rregulla vBET vetëm para rregullave të vbseo.php Ju vënë atë shumë herët. Ju lutemi të lëvizin atë. A keni nevojë për më shumë ndihmë në këtë çështje? :)

Kam shkruar përshkrim shtesë në lidhje me këtë për të vënë më shumë vëmendje për pak para se pjesë;)

precylnet
25-04-10, 20:28
Si është integrimi i mësimit vBulletin Lighttpd +? Tuajat.

vBET
25-04-10, 20:37
Si është integrimi i mësimit vBulletin Lighttpd +? Tuajat.
Ju lutemi dërgoni tuaj të tanishme, Lighttpd rregull, ajo do të ju dërgoj updated:)

precylnet
25-04-10, 20:48
Në fillim kjo ishte një bazë rewrites e vBulletin lighttpd duket diçka si kjo:$HTTP["host"] == "DOMENA" {
server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
"^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
"^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbseo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbseo.php"
)
}


Kam shikuar këtë forum dhe aktualisht TËRË rewrites duket si ky:


$HTTP["host"] == "SCIEZKA DO STRONY" {
server.document-root = "SCIEZKA DO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=$2",
"^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
"^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
)
}


Ajo nuk punon natyrisht - tregon faqe bosh në hyrje të indeksit të vetëm punon forum.php në pjesën tjetër të krzaczy polak :) Thanks in advance për mbështetje, fala.

vBET
25-04-10, 22:09
Çfarë është adresa në forum tuaj? - Unë duhet të dini nëse forum përdor një subdirectory në adresën, dhe si kështu, çfarë

precylnet
25-04-10, 22:11
Hi,

Postuar me anë PM

Best regards

vBET
25-04-10, 22:32
Unë shoh se humbur &#39;/&#39; në fund të rregullave. Përdoreni këtë:


$HTTP["host"] == "PATH TO FORUM" {
server.document-root = "PATH TO /HTML/"
url.rewrite-once = (
"^/(sitemap.*\.(xml|txt)(\.gz)?)$" => "/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/",
"^/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2",
"^(/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|customavatars)/.*)$" => "$1",
"^(/favicon\.ico|/robots\.txt|.*clear\.gif)$" => "$1",
"^/(.+)\?(.*)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php?$2",
"^/(.+)$" => "/vbenterprisetranslator_seo.php"
)
}

precylnet
25-04-10, 22:38
Për fat të keq, me / pa - nuk punon në të njëjtën mënyrë sillet. Ndoshta ky kod duhet të paraprijë sundimin Muslimanët?

vBET
26-04-10, 03:25
Për fat të keq, me / pa - nuk punon në të njëjtën mënyrë sillet. Ndoshta ky kod duhet të paraprijë sundimin Muslimanët?
Jo - zakonisht AlbaForum nuk mund të jetë kundër kësaj. Ata tashmë nuk kanë nevojë - vBET nën reroutes të drejtat e rezervuara. Ju lutemi, pak durim - ne shqyrtojmë veten për këtë qasje dhe atë që po ndodh në fotografi vbenterprisetransaltor_seo.php (ajo mund të lëshojë disa zminenych). EDIT: forum juaj është i mundshëm për momentin, kështu që unë nuk mund të them plotësisht se çfarë po ndodh. Faqe me mesazhin përkthehet si duhet, dhe 2 adresa dërguar për mua në MD është i pasaktë (në vend të forum.php duhet të jetë i / forum /) - Amendamenti gjithashtu vepron si duhet me përkthime. A jeni i sigurt se ka ende një problem, ose mund, megjithatë, këto rregulla janë të sakta?

precylnet
26-04-10, 20:31
Hi, unë ende kam një informacion problem në LP. Tuajat.

vBET
26-04-10, 23:17
Hi, unë ende kam një informacion problem në LP. Tuajat.

Shkuar atje.

roymogg
27-04-10, 21:19
Kam versionin e lirë në forum vb3.8 tim test duke punuar mirë dhe do të donte për të blerë këtë për forumin VB4.02 kryesore ku Muslimanët është i instaluar.

Një nga çështjet kam vënë re është që ju duhet homepage aliaises vendosur të bosh, kurse unë kam aktualisht forum / index.php dhe forum / index.php? si CMS është në rrënjë domain dhe forumi është në directory www-example-com/forum.

Është shumë e lehtë për të vidhos deri Muslimanët dhe kanë plugins bien mbi të gjithë në forum në mënyrë ...

Pse janë bosh aliaises? - Ju përdorni Muslimanët këtu dhe kanë portali në rrënjë - Cilat janë parametrat tuaj?

gëzuar

Roy

A janë instruksionet e sakta integrimit këtu kështu që ne mund të shqyrtojë para se ta shkarkoni?

vBET
27-04-10, 21:52
Kam versionin e lirë në forum vb3.8 tim test duke punuar mirë dhe do të donte për të blerë këtë për forumin VB4.02 kryesore ku Muslimanët është i instaluar.

Një nga çështjet kam vënë re është që ju duhet homepage aliaises vendosur të bosh, kurse unë kam aktualisht forum / index.php dhe forum / index.php? si CMS është në rrënjë domain dhe forumi është në directory www-example-com/forum.

Është shumë e lehtë për të vidhos deri Muslimanët dhe kanë plugins bien mbi të gjithë në forum në mënyrë ...

Pse janë bosh aliaises? - Ju përdorni Muslimanët këtu dhe kanë portali në rrënjë - Cilat janë parametrat tuaj?

gëzuar

Roy

A janë instruksionet e sakta integrimit këtu kështu që ne mund të shqyrtojë para se ta shkarkoni?

Ju lutem vini re se emërtimet homepage NUK duhet të jetë bosh më - është që disa versione ago:)

Nëse ju shohin ende një informacion të tillë në çdo vend në forum nga - ju lutem na jepni link dhe ne do të korrigjuar:)

roymogg
01-05-10, 18:31
Alliais faqen kryesore të jetë bosh është në udhëzimet për integrimin VBSO e treguar ne vbulletin.org.

Kjo ishte version243 unë mendoj se - është ky udhëzim nuk është më e vlefshme?

gëzuar

RoyMogg

tekst në vb.org

Unë kam përkthim lidhje SEO on, I use Muslimanët dhe faqe kryesore nuk është përkthyer - çfarë është e gabuar?
Së pari, sigurohuni që rregullat tuaja htaccess janë në rregull -. Veçanërisht për forume me subdirectory në URL.
Së dyti, nuk përdorin funksionalitetin Define Aliases Homepage nga Muslimanët (sigurohuni se ai është bosh).

vBET
01-05-10, 21:52
Alliais faqen kryesore të jetë bosh është në udhëzimet për integrimin VBSO e treguar ne vbulletin.org.

Kjo ishte version243 unë mendoj se - është ky udhëzim nuk është më e vlefshme?

gëzuar

RoyMogg

tekst në vb.org

Unë kam përkthim lidhje SEO on, I use Muslimanët dhe faqe kryesore nuk është përkthyer - çfarë është e gabuar?
Së pari, sigurohuni që rregullat tuaja htaccess janë në rregull -. Veçanërisht për forume me subdirectory në URL.
Së dyti, nuk përdorin funksionalitetin Define Aliases Homepage nga Muslimanët (sigurohuni se ai është bosh).

Po - kjo nuk vlen më. Ne kemi bërë ndryshimet e cila lejon që të kenë emërtimet në shtëpi tani. Unë jam duke shkuar atje tani për të hequr të dhënat e vjetra. Faleminderit për të na treguar:)

magmf
09-05-10, 13:50
dhe rreth lidhjeve Muslimanët për artikuj CMS dhe blog posts?

A ka ndonjë gjë që duhet të ndryshojë për të bërë kjo e mundur?

vBET
09-05-10, 20:01
dhe rreth lidhjeve Muslimanët për artikuj CMS dhe blog posts?

A ka ndonjë gjë që duhet të ndryshojë për të bërë kjo e mundur?

Këto janë përkthyer nga vBET - ju lutemi shikoni udhëzimet e integrimit në readme.html në paketën vBET:)

trevis
13-05-10, 23:05
Përshëndetje, Unë e di që ju të flisni për të shtuar rregullat htacces para rregullat vbseo.php, por për shumë njerëz kjo mund të jetë konfuze, pasi ka dy linja me "vbseo.php". Këtu është origjinale. Htaccess AlbaForum, ju mund të specifikoni linjë të saktë ne duhet të shtoni rregulla htaccess vBET?1 RewriteEngine On
2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

trevis
14-05-10, 14:21
Ju lutem mund të postoj dikush një shembull të plotë të një. "Htaccess", që punon me vBET dhe vBSEO? Unë besoj se shuma e posteve (dhe faqet) të këtij thread justifikon një shembull. [] S, Rafael.

vBET
15-05-10, 00:58
Përshëndetje, Unë e di që ju të flisni për të shtuar rregullat htacces para rregullat vbseo.php, por për shumë njerëz kjo mund të jetë konfuze, pasi ka dy linja me "vbseo.php". Këtu është origjinale. Htaccess AlbaForum, ju mund të specifikoni linjë të saktë ne duhet të shtoni rregulla htaccess vBET?1 RewriteEngine On
2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]


Ajo është përshkruar qartë për të shtuar rregullat vBET vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php Pra, "vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php" do të thotë - përpara se të parë e cila është për vbseo.php - jo më herët jo më vonë.

Ne nuk e kuptojnë se ajo mund të jetë konfuze. Si ju sugjeroj që ne duhet të përshkruajnë atë? - Ne me kënaqësi do të marrë ndonjë sugjerim si të përmirësohet përshkrimin e tij:)

vBET
15-05-10, 01:00
Ju lutem mund të postoj dikush një shembull të plotë të një. "Htaccess", që punon me vBET dhe vBSEO? Unë besoj se shuma e posteve (dhe faqet) të këtij thread justifikon një shembull. [] S, Rafael.

Ju lutem jepni përmbajtjen aktuale tuaj htaccess dhe forum URL - ne do t'ju dërgojmë prapa rregullat me ndryshimet e duhura:.)

trevis
15-05-10, 01:06
Site është www [dot] Mandela [dot] org dhe kjo është aktuale im "htaccess".:


RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
#If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]


Unë jam me aftësi të kufizuara me Muslimanët. Unë e kam provuar për të vënë rregullat e saj para gjithë vbseo.php, por kam pasur rezultate të mira.

trevis
15-05-10, 01:09
Ajo është përshkruar qartë për të shtuar rregullat vBET vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php Pra, "vetëm para Të gjitha rregullat për vbseo.php" do të thotë - përpara se të parë e cila është për vbseo.php - jo më herët jo më vonë.

Ne nuk e kuptojnë se ajo mund të jetë konfuze. Si ju sugjeroj që ne duhet të përshkruajnë atë? - Ne me kënaqësi do të marrë ndonjë sugjerim si të përmirësohet përshkrimin e tij:)
Për shembull, lexoni udhëzimet tuaja unë do të vinte detajet e saj htaccess midis linjave 3 dhe 4, është e saktë? Nëse e keni provuar ndonjëherë dhe nuk ka punuar: (

Jesh
21-05-10, 15:21
Këtu është htaccess. Ime në ROOT, me forume ne root (p.sh. nuk kam forume në dosje apo ndonjë gjë, të kopjohet dh vetëm si kështu) Sigurohuni Sundimi i gjatë nuk është e thyer (EG Turn Off 'përfundojë fjalë në Notepad).


RewriteEngine On
Options +FollowSymLinks

# Redirect coinforums.com
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?uscoininfo\.com
RewriteRule (.*) http://www.coinforums.com/ [R=301,L]
# End Redirect from CoinForums.com


# Redirect to WWW
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^coinforums.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.coinforums.com/$1 [L,R=301]
# End Redirect to WWW

# vbSEO Sitemap
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
# END

# vBET
# RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
# vBET End# vBSEO Beg
#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
#RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
#RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
# vBSEO End

VGF
21-05-10, 16:22
Këtu është htaccess. Ime në ROOT, me forume ne root (p.sh. nuk kam forume në dosje apo ndonjë gjë, të kopjohet dh vetëm si kështu) Sigurohuni Sundimi i gjatë nuk është e thyer (EG Turn Off 'përfundojë fjalë në Notepad).


Ajo duket si diçka që unë mund të provoni, por çfarë është këtë linjë për?


RewriteRule / Gallery / 2 $? Language = $ 1 [L, QSA]

Unë nuk kam një dosje / galeri në rrënjë.

vBET
22-05-10, 23:23
Për shembull, lexoni udhëzimet tuaja unë do të vinte detajet e saj htaccess midis linjave 3 dhe 4, është e saktë? Nëse e keni provuar ndonjëherë dhe nuk ka punuar: (

Si kujtohet zgjidhur çështjen tashmë nga PD - korrekt mua, nëse unë jam gabim:)

vBET
22-05-10, 23:25
Ajo duket si diçka që unë mund të provoni, por çfarë është këtë linjë për?Unë nuk kam një dosje / galeri në rrënjë.

A ka ende ndonjë çështje? Si kujtohet ne ishim zgjidhjen e tij nga PD, por duan të jenë të sigurt se ajo është në rregull:)

Taurus
01-07-11, 13:41
Unë jam ka një çështje serioze këtu. Ju lutemi ndihmoni.

Unë mendoj se mund të ketë diçka të bëjë me të. Integrimin e mia htaccess. Këtu është imi, është i saktë, ose ka të bëj diçka të gabuar?:


# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>

# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>

# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>vBET
01-07-11, 20:43
Kjo është e gabuar. Ju lutemi të vënë rregullat e vBET PARA sundimit vbseo.php, ende pas sundimit sitemap gjenerator. Pra, me fjalë të tjera në mes të rregullave për sitemap gjenerator (në fillim) dhe vbseo.php (në fund).


Unë jam ka një çështje serioze këtu. Ju lutemi ndihmoni.

Unë mendoj se mund të ketë diçka të bëjë me të. Integrimin e mia htaccess. Këtu është imi, është i saktë, ose ka të bëj diçka të gabuar?:


# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/index.php [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>

# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>

# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>mykkal
26-08-12, 20:40
Hey guys,

Unë jam i pasur probleme me përkthyes. Unë kam instaluar atë dhe unë futur rregullat rishkruaj në pengese tim, por unë të marrë 404 gabime kur unë të përpiqet për të vizituar url përkthyer. Forumi subdirectory im është në është "punë". Mund të ju djema të ndihmojë? Këtu është htaccess ime.


# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron)
RewriteRule ^(.*\.php(/.*)?)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\.(jpg|gif)$
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

php_flag magic_quotes_sybase 0
php_flag suhosin.cookie.encrypt Off
php_value suhosin.request.max_vars 2048
php_value suhosin.post.max_vars 2048
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>

deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117

mykkal
26-08-12, 22:12
Hey guys,

ka vështirësi për marrjen vBET për të punuar në mymodeltalk.com web faqen time. Kam shtuar gjithçka në dosjen htcaccess si ju shihni më poshtë, por kur unë klikoni mbi një përkthim të merrni një gabim 404. Ne kemi forumin tonë në punë subdirectory. Ndonjë ide të asaj që unë duhet të bëj?


# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron)
RewriteRule ^(.*\.php(/.*)?)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\.(jpg|gif)$
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

php_flag magic_quotes_sybase 0
php_flag suhosin.cookie.encrypt Off
php_value suhosin.request.max_vars 2048
php_value suhosin.post.max_vars 2048
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>

deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117

Marcin Kalak
27-08-12, 14:27
Shkruani atë pengese per:


# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /
RewriteEngine On
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/jobs/$2 [L,QSA]


RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-f([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=forumdisplay.php&f=$1&page=$3 [L]
RewriteRule ^[^/]+-t([0-9]+)(p([0-9]+))?.html$ vbseo.php?vbseourl=showthread.php&t=$1&page=$3 [L]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron)
RewriteRule ^(.*\.php(/.*)?)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !\.(jpg|gif)$
RewriteRule ^(archive/.*)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php?vbseourl=$1 [L,QSA]

php_flag magic_quotes_sybase 0
php_flag suhosin.cookie.encrypt Off
php_value suhosin.request.max_vars 2048
php_value suhosin.post.max_vars 2048
<Files 403.shtml>
order allow,deny
allow from all
</Files>

deny from 41.
deny from 190.58.246.214
deny from 196.29.219.35
deny from 81.18.42.117

Postimet duhet të jetë e mirë përkthejnë dhe lidhjet duhet të punojnë, por lidhjet nuk mund të përkthehet. Atëherë ju mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë dhe duke e bërë përditësimin e integrimit vBulletin plotë të vBET.

mykkal
28-08-12, 20:43
Hi there, unë nuk e kuptojnë se çfarë ju jeni duke thënë? Çfarë do të thotë nga vBulletin plotë Integrimi me vBET?
Pse nuk është duke punuar tani? Nuk është diçka konfiguruar siç duhet? I ndjekur udhëzimet e instalimit.Postimet duhet të jetë e mirë përkthejnë dhe lidhjet duhet të punojnë, por lidhjet nuk mund të përkthehet. Atëherë ju mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë dhe duke e bërë përditësimin e integrimit vBulletin plotë të vBET.

Marcin Kalak
29-08-12, 11:08
Nëse kjo. Htaccess nuk funksionon unë ju rekomandojmë që të përmirësuar në versionin e fundit të vBulletin dhe zbatimin e konfigurimit të plotë përsëri, e cila është në vBET / bërë-nuk-upload / readme.html

marcostutu
27-09-14, 08:49
Como FACO para USAR com o AlbaForum com o Nginx?

Marcin Kalak
04-10-14, 19:15
vBET punon me nginx dhe AlbaForum, shembuj të rregullave që ju mund të gjeni në dosjen:

do-nuk-upload \\ mjete \\ Përcjellin-rregullat e \\ nginx.txt

Fabiano
23-05-15, 23:41
Unë jam në gjendje për të kryer procedurën e shkurtër URL-së, htaccess im duket si ky:


RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
RewriteBase /

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.mysite\.com
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Nëse unë vendos me rregulla të gjatë unë mund të bëjë atë punë, keq unë dua që punon në mënyrën më të mirë të mundshme ai është me dy shkronja www.mysite / XY / forum.php Ju mund të ndryshojë atë në mënyrë korrekte ju lutem?

Marcin Kalak
25-05-15, 09:08
Nëse ju nuk jeni duke përdorur lidhjet me 2-Shenjat pjesë dmth: yourforum.com/XY/ atëherë provoni këtë:


RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.mysite\.com
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Fabiano
26-05-15, 01:56
Thank you very much Marcin, tani ka punuar me këtë Këshillë htaccess: Përfshirja e Htaccess gati në "të tjera" brenda zip. Kjo do të lehtësonte shumë. Falemnderit.

Marcin Kalak
26-05-15, 11:57
Unë jam i kënaqur që unë mund të ju ndihmojë. Ne kemi vënë këshilla dhe shembuj në dosjen e do-nuk-upload \\ mjetet \\ Përcjellin-rregullat \\ Htaccess dhe të bëjë-nuk-upload \\ mjete \\ Përcjellin-rregullat \\ shkurtër Përcjellin-rregullat \\ Htaccess.

Fabiano
24-06-15, 00:56
Marcin, kam vënë re tani se disa gjuhë nuk janë duke u ridrejtuar. Lidhje është bërë ridrejtimin, por kur ju klikoni lidhja shkon në shtëpi. Çfarë mund të jetë? Htaccess im është si postimi i fundit:


RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(..|zh-CN|zh-TW)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.mysite\.com
RewriteRule (.*) http://www.mysite.com/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Shembull: http://www.xxxxxxx.com/iw/coroas-e-mulheres/2323/%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%91%D7%94-%D7%90%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%90-%D7%9C%D7%A2%D7%96%D7%90%D7%96%D7%9C.html

Marcin Kalak
24-06-15, 08:20
Ju lutem më dërgoni një PM qasje në të dhënat për Admin CP, vBSEO CP dhe FTP. Unë do të shikoni se çfarë po ndodh atje :)

Marcin Kalak
25-06-15, 08:40
Ju duhet të caktoni opsionin AdminCP->vBSEO->Control Panel->cilës. Përgjithshme->Karakteri Zëvendësimin->Zëvendësuar Jo-anglisht Karaktere në Url? për të Mbajtur Jo-anglisht Karaktere në Url.

yogasek
08-04-16, 17:51
Unë kam një problem me forum titulli i përkthyer dhe shkronjat në url.

1. Unë e shoh se ky forum të ketë po këtë problem mund ta zgjidhë?

Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/en/poczatkujacy/)
duhet të jetë:
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/en/begginer/)

2.
Kur unë hyni në, jo-anglisht karaktere works fine dhe polake fjalët janë zëvendësim shembull: ą->një.
Për fat të keq të ftuarit kanë një fshihet polak fjalë kaq të vbet kanë një lidhje e keqe.
Si për të zgjidhur këtë?

Pas login:
Oferta sprzedaży domeny xxxx.pl (xxxx) (http://www.xxxx.pl/filtry-czastek-stalych/)

Të ftuar:
http://www.carcode.pl/filtry-cz-stek-sta-ych/

Marcin Kalak
09-04-16, 07:24
1. Përkthimi forum emri nuk është e mundur.
2. Përpiqen për të qartë përmbajtjen e një dosje vbet_guestcache/en/.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1